Osmanlı’da kraliçe kavramı yoktu. Cariyeler odalılar ve hasekiler vardı. Arada bir gidip hobisine yemek yapıyorlar diye kendinizi bir tutmayın. Onların dahi temizliğini yemeğini yapan devasa bir kadro vardı. Yani birden çok kadın olduğu halde hizmet alıyorlardı.Kac kez kralice gördünüz? Osmanli sultanlari saray mutfagina iner eslerine elleriyle yemekler hazırlamış. Ben kocam icin odun atesinde de yemek pisiriyorum piknik tupunde de. Yani bu durum kimseyi asagilamiyor. Aşağılık hissi sizin beyninize işlemiş. Sahte feministler, her aksam ne yemek pisirecegini düşünenler burada benim bahceli evimdeki barbekü, taş fırını duymayip, balkonumdaki mutfaga laf ediyor. Garip
Siz kelimeye takildiysaniz bakin mimarlar nasil geziyor, bir ic mimar kadar ragbet gormediginiz icin
Arkadaslar yanlis anlamayin ama oyle konuştuğumda hava yaptığımı düşünürdünüz, steak muhurlemek icin kiraz agaci odununda barbeku hazırlamanız cok iyi olur. Hem isli olur hem lezzetli. Ben gayet sıradan, baslangic seviyesinden alarak is yapiyorum. Hobi dedigim sıfırdan yüze çıkmak istemek benim için. Simdi piknik tüpünü hepimiz biliyoruz size kalkip da önerebileceğiniz Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış sef ariyorum referans olabilecek biri var mi desem kac kisi konu hakkında oneride bulunabilecek? Mesela su an gercekten soruyorumYemek hobiniz mi? Salatanız bile güzel olmuyormuş nasıl bir hobi bu hayali arkadaş gibi bir şey mi? Bir de zengin rolü yapacaksanız et kavuruyorum demeyin steak mühürlüyorum filan diyin. Piknik tüpte et kavuran zengin... Yok olmuyor.
Babam da fakirBir keresinde babamın ofisine gitmiştim bana yemek söylemişti 8-9 yaşlarındaydım yemeği beğenmediğim için menüdeki her şeyden ortaya karışık söylemişti aeo kib bye
Iyi madem siz de evlilik hayatinizda sultan gibi olmak isiyorsaniz kocaniza harem kurun da öyle en iyisini yapin. Benim durumumla sizinkisi bir değil, empati de yapamiyorsunuz zaten zorlamayin cevap yetirtirmek icin. Özellikle sizin ne düşündüğünüzü hic mi hic merak etmiyorum.Osmanlı’da kraliçe kavramı yoktu. Cariyeler odalılar ve hasekiler vardı. Arada bir gidip hobisine yemek yapıyorlar diye kendinizi bir tutmayın. Onların dahi temizliğini yemeğini yapan devasa bir kadro vardı. Yani birden çok kadın olduğu halde hizmet alıyorlardı.
Sizin gibi bir hizmet yoktu yani cilve için yapmakla bir tutmayın
Gerçekten michelin yıldızı alan bir insanı villanızda işe alacağınızı mı sanıyorsunuzArkadaslar yanlis anlamayin ama oyle konuştuğumda hava yaptığımı düşünürdünüz, steak muhurlemek icin kiraz agaci odununda barbeku hazırlamanız cok iyi olur. Hem isli olur hem lezzetli. Ben gayet sıradan, baslangic seviyesinden alarak is yapiyorum. Hobi dedigim sıfırdan yüze çıkmak istemek benim için. Simdi piknik tüpünü hepimiz biliyoruz size kalkip da önerebileceğiniz Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış sef ariyorum referans olabilecek biri var mi desem kac kisi konu hakkında oneride bulunabilecek? Mesela su an gercekten soruyorum
Eşimin begenebilecegi salata yaparsam zaten muhtemelen en iyilerinden birini yapmis olurum, çoban salatadan bahsetmiyoruz buradaYemek hobiniz mi? Salatanız bile güzel olmuyormuş nasıl bir hobi bu hayali arkadaş gibi bir şey mi? Bir de zengin rolü yapacaksanız et kavuruyorum demeyin steak mühürlüyorum filan diyin. Piknik tüpte et kavuran zengin... Yok olmuyor.
Kendini kraliçe gören ben değilim. Sultanlara konuyu getiren de sizsiniz. Haremi de siz kabul edersiniz. Ben kimseye hizmet etmeyen bir insanım diyorum.Iyi madem siz de evlilik hayatinizda sultan gibi olmak isiyorsaniz kocaniza harem kurun da öyle en iyisini yapin. Benim durumumla sizinkisi bir değil, empati de yapamiyorsunuz zaten zorlamayin cevap yetirtirmek icin. Özellikle sizin ne düşündüğünüzü hic mi hic merak etmiyorum.
Tavuk dünyası salatası biliyoruz söyledinizEşimin begenebilecegi salata yaparsam zaten muhtemelen en iyilerinden birini yapmis olurum, çoban salatadan bahsetmiyoruz burada
Onun üstündeki o tuhaf çiğnenmiş gibi şey kurutulmuş domates di mi ya? SjskdTavuk dünyası salatası biliyoruz söylediniz
Danilloya özelden ulaşın teklif edin siz en iyisi. Salataları güzeldir de kesinEşimin begenebilecegi salata yaparsam zaten muhtemelen en iyilerinden birini yapmis olurum, çoban salatadan bahsetmiyoruz burada
Bir şey sorucam tüpte et kavururken koku üstünüze falan siniyor mu? Eşiniz buna laf eder mi üstünüz yemek koksa?Eşimin begenebilecegi salata yaparsam zaten muhtemelen en iyilerinden birini yapmis olurum, çoban salatadan bahsetmiyoruz burada
Evet evet işin ilginci bu kadar zengin olup tavuk dünyası salatasından başka salata yemeyen ilginçOnun üstündeki o tuhaf çiğnenmiş gibi şey kurutulmuş domates di mi ya? Sjskd
Zengin ama tavuk dünyasına gidiyor.Tavuk dünyası salatası biliyoruz söylediniz
Anlayabileceginizi biliyordumTavuk dünyası salatası biliyoruz söylediniz
Onu da yemiyorum tok tutmuyor, salata yerine de makarna koyduruyorum genelde hssjjsjddEvet evet işin ilginci bu kadar zengin olup tavuk dünyası salatasından başka salata yemeyen ilginç
Teşekkür ederim ama bu pahalilikta ben oraya da gidemiyorum kiAnlayabileceginizi biliyordumbasit örnekler vermek istedim
Michelin şefi alacakYeter ulen yazmayın daha fakir fakir, kadın zenginmiş işte, aşçı alacakmış işe