- 30 Ocak 2014
- 4.524
- 8.958
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Ben yapacam da hafta sonu işte arasan ulaşamazsın. İşin ilginci kişiyi de tanımıyorum zillere mi baksam fjdjfjAaa isim varsa başkasına teslim edilmiş olabilir. Benim de bi kere olmuştu. Atıyorum benim apt no:37/1 daire 12 adam gitmiş apt no 37 daire 1’e teslim etmişhayır o insan da teslim almış kendisinin olmayan kargoyu kargoyu arayıp ortalığı yıkmıştım da kurye gidip geri alıp bana getirmişti.
Mantıklı. Ya da yöneticiye falan sor. Binadaysa bulunur en azından.Ben yapacam da hafta sonu işte arasan ulaşamazsın. İşin ilginci kişiyi de tanımıyorum zillere mi baksam fjdjfj
Sitede yönetici de yok herkes başına buyruk, kahvaltıdan sonra zilleri kontrol edeyimMantıklı. Ya da yöneticiye falan sor. Binadaysa bulunur en azından.
Ay inşallah öyledir. Daha önce başıma gelmediği için stres oldum evdeTeslimat saglanamazsa, kargocuya zimmetlenip ertesi gun teslim ediliyor. Sakin olun
İnşallah öyledir,ilk defa başıma geldi..insan kendini kötü hissediyorBazen yetinmeyen ürünleri bu şekilde yapıyorlar çünkü iade etme vs engel olmak için. Merak etmeyin kolay kolay sıkıntı olmaz bana pazar bile kargo geldi çok yoğunlar bilinçli oldukları bir harekettir
Ben bu sorunu genellikle sürat kargoda yaşıyorum. Geçen ay trendyoldan bir alışveriş yaptım surat kargo ile göndermişler. Çarşamba günü teslim edildi bilgisi girildi kimseye ulaşamadım cumartesi günü kargoyu getirdiler.
Bana da birkaç kez öyle oldu ,hafta sonu olduğu için .hafta içinde getiriyorlardı sonradan .
Teşekkürler kızlar. İlk defa böyle bir şey yaşadığım için panik oldum. Teslim ettilerse kim aldı falan...Sıkıntı yapmana gününü zehretmene gerek yok kargolarla çok işim oluyor bazen sistemsel olarak böyle olabiliyor hatta bazen teslim edildiği halde ertesi gün sisteme teslim edildi düşülüyor her şey sistemde korkmanıza gerek yok
Sitede birine teslim edilse bile kargo şirketi size isim vermek zorunda kime teslim edildiğine dair kargo kaybolsa dahi sorumlu olan siz olmuyorsunuz basit değil bunlar korkmanıza gerek yokSitede yönetici de yok herkes başına buyruk, kahvaltıdan sonra zilleri kontrol edeyiminanılmaz gerildim
Konu ve nickin uyumu.
Bir sakin olun yahu. Bekleyin gelmezse yazarsınız ben teslim almadım diye hemen iade ediliyor ücret.
İnşallah öyle bir aksaklıktırBazen mesela şöyle oluyor kişiye ürün gidiyor eline ulaşıyor ama kargo şirketi sisteme teslim edildi onayını ertesi gün veriyor böyle durumlarda ben de paramı geç alıyorum yani telaş yapmaya gerek
Pazar günü teslimat var mı ay11.11 ciler ne yaptınız yahu da mesaiye bıraktınız bu kargo firmalarını yarın beklediğim kargo pazar pazar geldi bana