- 30 Ocak 2014
- 4.524
- 8.960
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Aras kargo mu?Ay günüm nasıl gergin geçiyor....
Bir sipariş vermiştim..... dağıtıma çıktı,mesaj geldi sonra... Teslim edildi yazıyor.... Kargoyu almadım... Şikayet vara yazdım,müşteri hizmetleri resmi tatildeymiş,twdan yazdım dönen yok. En son canlı desteğe bağlandım aldığım sitedeki...
Yemin ediyorum stres içindeyim,işlerini neden düzgün yapmıyorlar,ben almadıysam kime teslim ettiler kızlar çıldıracağım... İlla mahalleyi kapı kapı dolaşmam mı gerekiyor?İnşallah geri dönüş sağlarlar.
Dün oldu yaa. Trendyoldan almıştım başıma hiç böyle olumsuzluk olmamıştıŞikayetvara hemen başvurmasaydınız keşke. Kargo şirketi ve aldığınız yere mesai günü /saatinde ulaşmaya çalışın. Bir de ilk kez alışveriş yaptığınız bir yer mi burası?
Oturmuyorum da bakkala kadar sordumSitede oturuyorsanız güvenliğe bırakmış olabilirler.
Teşekkür ederimSakin olun birazdan gelir. Önden bilgi giriyorlar bazen.
Kargoyu arayıp şarla.Oturmuyorum da bakkala kadar sordum
Yıldızlı birşeyler var kişiyi tanımıyorum bileBenim alt komsu Sağ olsun ben yokken bir kaç kez kargomu aldı. Artık ben evdeyken bile alıyor aliskanlik oldubir kaç kez aynısı oldu bana da panikledim meğer o almis :)
Haftasonu azizliği işte leoKargoyu arayıp şarla.
Bir kargo bana öyle yapti. İlçede bir yere bırakmış ne haber verme var ne bir şey. Allah'tan bilgilerde nereye bıraktığını görebiliyordum. Saçmasapan işler.Haftasonu azizliği işte leokan beynime çıktı
Sakin olun pztsi eliniz de olurAy günüm nasıl gergin geçiyor....
Bir sipariş vermiştim..... dağıtıma çıktı,mesaj geldi sonra... Teslim edildi yazıyor.... Kargoyu almadım... Şikayet vara yazdım,müşteri hizmetleri resmi tatildeymiş,twdan yazdım dönen yok. En son canlı desteğe bağlandım aldığım sitedeki...
Yemin ediyorum stres içindeyim,işlerini neden düzgün yapmıyorlar,ben almadıysam kime teslim ettiler kızlar çıldıracağım... İlla mahalleyi kapı kapı dolaşmam mı gerekiyor?İnşallah geri dönüş sağlarlar.
Ay inşallah öyledir içime su serptiniz teşekkürlerSakin olun pztsi eliniz de olurBazen gün içinde yetiştiremedikleri zaman öyle yazıyorlar ama getirip teslim ediyorlar ben iki kez yaşadım
Aaa isim varsa başkasına teslim edilmiş olabilir. Benim de bi kere olmuştu. Atıyorum benim apt no:37/1 daire 12 adam gitmiş apt no 37 daire 1’e teslim etmişYıldızlı birşeyler var kişiyi tanımıyorum bile
.umarım öyle.biseu degildir
Sahtekarlığa gerek yok ama...... Evet aynenBir kargo bana öyle yapti. İlçede bir yere bırakmış ne haber verme var ne bir şey. Allah'tan bilgilerde nereye bıraktığını görebiliyordum. Saçmasapan işler.