- 30 Ocak 2014
- 4.432
- 8.619
- Konu Sahibi telasememuresi
İşte dün akşam oldu, bugün de pazar her yer kapalı TLF ile ulaşılamıyor falan. Panik oldum. İlk seçenek olursa da hakkımı arayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte dün akşam oldu, bugün de pazar her yer kapalı TLF ile ulaşılamıyor falan. Panik oldum. İlk seçenek olursa da hakkımı arayacağım.Yanlış kişiye teslim etmiş olabilirler fakat şöyle bir şey de olabilir. Eğer dağıtmaları gereken süre içerisinde yetiştiremedilerse bazen teslim edildi girip ertesi gün getiriyorlar. Böyle de olmuş olabilir başıma geldi daha önce. Yarın ortaya çıkar ne olduğu. Umarım ikinci seçenektir.
Evet yazdım da geri dönmediler daha... İnşallah kızların dediği gibidir de... İşin garibi o kişiyi de tanımıyorumYıldızlı bir şeyler gözüküyorsa bu birine teslim ettikleri anlamına gelmez mi? Yarın firmaya teslim alanın siz olmadığınızı, teslim alındığına dair gönderdikleri yıldızlı isim olan mesajı da ileterek yazarsınız
Inşallah canım trendyol akstra yada diğer kargo şirketleri için bir şey diyemem PTT getirdi bana. Ben şokPazar günü teslimat var mı ay inşallah gelir de
Yani ennnnn kotu ne olabilir? Baska birisi teslim almistir. Bu durumda satici firma size para iadesi yapmak zorunda. Bu kadar panik olacak ne var hic anlamadimİşte dün akşam oldu, bugün de pazar her yer kapalı TLF ile ulaşılamıyor falan. Panik oldum. İlk seçenek olursa da hakkımı arayacağım.
İlk defa başıma geldiği için tedirgin olup endişelenmem gayet normalYani ennnnn kotu ne olabilir? Baska birisi teslim almistir. Bu durumda satici firma size para iadesi yapmak zorunda. Bu kadar panik olacak ne var hic anlamadim
Bence fazla buyutuyorsunuzİlk defa başıma geldiği için tedirgin olup endişelenmem gayet normal
AnladımBence fazla buyutuyorsunuz
Bu kişi apartmandan olabilir mi bir bakın isterseniz. olmadı en kötü paranız iade edilirEki Görüntüle 3333703
Böyle bir şey
Apartmanda böyle biri yokBu kişi apartmandan olabilir mi bir bakın isterseniz. olmadı en kötü paranız iade edilir
Teşekkür ederim inşallah öyledirBu ara kargo şirketleri aşırı yoğun, ve günlük teslim etmeleri gereken kotaları var. Yetiştiremedikleri ve ilk teslimat gününde teslim edecekleri kargoları teslim etmiş gibi gösteriyolar. Pazar dağıtım günü olmadığından yarın gelir muhtemelen.
Ulaştı canım çok şükürnoldu bulundu mu
Evet canım kötü bir his oluyor insanda. Ama neden öyle bir ibare eklediler anlamadım....Valla bazıları abartmışsiniz demiş ama bence ortada abartı bir durum yok. Yetistiremedigi kargoyu da teslim edildi olarak girme gibi bır lüksü yok kimsenin. Ya müşteriyle önceden iletişim kurulup bilgi verdikten ve onay aldıktan sonra yapacaklar ya da paşa paşa teslim etmeyi bekleyecekler. Ben MNG kargoda yaşamıştım bu durumu. Hiç öyle yetistirememe falan gibi bı durum da olmamış. Teslim edildi yazıyor gelmedi, hiçbir yerde de yok. Resmen kayboldu kargo orta yerde. İnternet alisverisi kargosu olmadığı için herhangi bir yaptırımları da olmadi.
Herkes kafasına göre iş yapıyor valla napalim bide kargonun peşinde mi kosturalim konu komşu gezelim bakkal market gezelim nerde diyeEvet canım kötü bir his oluyor insanda. Ama neden öyle bir ibare eklediler anlamadım....
İşte.Herkes kafasına göre iş yapıyor valla napalim bide kargonun peşinde mi kosturalim konu komşu gezelim bakkal market gezelim nerde diye