Etek 5 tl yazmıştım zaten...herşeyle kombinle yapılabilecek bir etek....süveteri de özelden yaz bakalım....etek ve süeter ne kadar canım.?
barbie bebek kavgası yapıyor kızlar zaten.küçük büyüğün herşeyine el koyuyor şu ara.lego varsa birdeTeşekkür ederim Allah sizede çocuklarınıza herkese uzun ömürler versin....Evet yelek olur o zaman kızınıza....Fiyatını sen söyle....Bizim babaanne ördü onu..Benim oğlum 12 yaşında ama 6 yaşa olabilecek eşofman altı var....pantolonlarını hep verdim sağa sola..önceden burayı bilmiyordum....ama 2 yaşındakine de Barbie bebek ve çantasıyla makyaj ve saç tarama setleri var...atarım resimlerini...Ayy sen bize gel en iyisi biz de bak dermişim...:))
Ayakkabılar(2) wınx çanta ve Barbie beslenme, etek , süveter, Barbie, vs... ben sana mail atarım...Okeylersin...Çantalarıma bir bakayım ben eskiyenleri atıyorum...İşine yarar varsa mail atarım onu da. Legoya da bakıcam...Görüşmek üzere.....barbie bebek kavgası yapıyor kızlar zaten.küçük büyüğün herşeyine el koyuyor şu ara.lego varsa birde
Eki Görüntüle 1295258 Eki Görüntüle 1295259 Eki Görüntüle 1295260 Eki Görüntüle 1295261 Eki Görüntüle 1295262 Eki Görüntüle 1295263 Eki Görüntüle 1295264 Eki Görüntüle 1295265 Eki Görüntüle 1295266 Eki Görüntüle 1295267
1-Benetton süveter orijinaldir 10 tl
2-BJK ORİJİNAL BODY 5 tl
3-bjk şort 6-8 yaş 3 tl
4-BJK örgü şAPKA 3 tl
5-Messı takım 6 yaş 5 tl
6-Panço tişört 6-8 yaş 4 tl.
7-waikiki deniz şortu 8-10 yaş 5 tl
Günaydın....resimdekiler okey...Ayakkabı 29-30 no yok maalesef...Kıyafet 5-6 yaş erkek bakıyorum şimdi....Canım merhaba,
Bu resimlerde erkek için olan hepsini almak istiyorum.Ayakkabı var mı 29-30 numara olan varsa onlarıda görmek isterim ? Kıyafet de 5-6 yaş...
Mesaj olarak atıcam elimde olanları.....Canım merhaba,
Bu resimlerde erkek için olan hepsini almak istiyorum.Ayakkabı var mı 29-30 numara olan varsa onlarıda görmek isterim ? Kıyafet de 5-6 yaş...
Günaydın canım....kızımın montu küçük gibi(panço 8-9 yaş ) ....Büyük alınca onu koyucam buraya....Kız için pantolon , eşofman koydum gördün mü? Sonra kaçırdım deme haaa? 3 konum var....üçüne de bak.....Ekleyeceklerim var hergün ekliyom valla....9 yaş mont bulamadın mı canım.yiğenim için kız kıyafeti baktım ama dışarda giyebilecei bişey bulamadım
Bu ikisini de alalım biz...Eki Görüntüle 1295576 Eki Görüntüle 1295582
şapkalar waikiki marka ikisi 4 tl.dir....5-10 yaşa olur...(kafa büyüklüğüne göre değişiyor)
Bu ikisini de alalım biz...
İstanbul Kartaldayım.....hangi sehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?