- 27 Nisan 2010
- 662
- 79
- 318
Tamam canım bunları ayırdım. 2 ayakkabı ve bot....Ödeme yapma şimdilik, daha ekleyeceğim okul çantası, beslenme çantası , eşofman ve pantolon var....Bugün temizlik günüm hafta başı :) Şimdi yazabiliyorum ...Takipte kal.:)evet bunlar.eğer kıyafet ekleyecekseniz onları bekleyeyim.yoksa öğleden sonra ödeme yapabilirim.
Merhaba ayer 82 çok şekersin :) Sor sor sonra da ne çok şey istedim de :)) Olanları koyuyorum canım...Botları fat1hh söz vermiştim....Gri hırka yok ama koyacaklarım var...Toparlayınca hemencecik koyucam.....mrb canım gri okul için kız hırkası var mı elinde.valla ne çok şey istedik ya :))
biz unuttuk valla kutlamayı...tühh sürprizler gitti o zaman söylediğim ayakkabılar ve çantaları alalım biz.beyaz bebekli süeter kaç yaş için.etek göremedim bu arada.Doğum günümü kutlayan Kadınlar kulübüne, özelden ve konularıma yazan arkadaşlarıma çooook teşekkürler ....Onlara sürprizlerim olucak alışverişlerinde....Napalım siz de kutlasaydınız :) profilimde yazıyordu ....:)) Neyse sizede sürprizler yaparız artık.....
biz unuttuk valla kutlamayı...tühh sürprizler gitti o zaman söylediğim ayakkabılar ve çantaları alalım biz.beyaz bebekli süeter kaç yaş için.etek göremedim bu arada.
benim kıza da olur o zaman .büyük 22 kilo 8 yaşında.1.26 boyunda.neyse şaka bir yana allah hayırlı uzun ömürler versin size .ailecek.erkek kıyafetleri bekledim ama sizinki büyük galiba.6 yaşında oda.diğeri minik henüz.2 yaşındayız. diğererinede bakayım ben ilk sayfaya.Bugün gelen kutlamaları da kabul ediyorum..3 çocuğun varmış işin zor....Sürpriz yaparım sorun değil de yaşlarını bilmiyorum senin minnoşların? Beyaz bebekli süveter 6-8 yaş aralığına olur.Benim kıza küçük geldi 10 yaşında....29 kilo..Ona göre hesap edersin bilemiycem...Etek fırfırlı waikiki kot bu konunu en başına ekledim.1. sayfada.... 5-7 yaş arası olur...Benim kız 8 de giydi zayıf olduğu için...
Teşekkür ederim Allah sizede çocuklarınıza herkese uzun ömürler versin....Evet yelek olur o zaman kızınıza....Fiyatını sen söyle....Bizim babaanne ördü onu..Benim oğlum 12 yaşında ama 6 yaşa olabilecek eşofman altı var....pantolonlarını hep verdim sağa sola..önceden burayı bilmiyordum....benim kıza da olur o zaman .büyük 22 kilo 8 yaşında.1.26 boyunda.neyse şaka bir yana allah hayırlı uzun ömürler versin size .ailecek.erkek kıyafetleri bekledim ama sizinki büyük galiba.6 yaşında oda.diğeri minik henüz.2 yaşındayız. diğererinede bakayım ben ilk sayfaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?