Bizimki sadece yanlış anlama/anlaşılma durumu arkadaşım. Bizim alzelzias la sorunumuz yok şükür. Nasıl birisi olduğunu gayet iyi biliyorum. Bugüne kadar bu sitede alış/satış hiç sorun yaşamadım. Bundan sonra da yaşamak istemem. Zaten daha önce de sırf arkadaşımı zora sokmamak için ben çekildim aradan.canım kafana takma olur böyle şeyler.burda seni tek geçerim.burda alışverişe değer nadir insanlardandır kendisi.
Evet ilk ben talip olmuştum ama siz zorda kalmayın diye diğer arkadaşa bırakmıştım. Kafanız bayağı karışmıştıEvet ikican arkadaşım mavi mont koymuştum. Bu siteye ilk girdiğim gündü...3-4 kişi aynı anda yine o monta talip olmuştu.Hem özelden hem konunu altına....Yine böyle olmuştu ama ilk yazan yine sizdiniz galiba....Size mi kısmet oldu anımsayamadım şimdi...Neyse güle güle kullanın ayakkabıları şimdiden....
tamam canım yarın denetince size dönüş yapacağım.Fatih11 sizinkiler kız için olanlar onları ayırdım...Haber bekliyorum sizden....
tamam canım yarın denetince size dönüş yapacağım.Fatih11 sizinkiler kız için olanlar onları ayırdım...Haber bekliyorum sizden....
Şimdilik eft yapmayın 1-2 gün bekleyin.Kot ve kanvas pantolon ekliycem.....Ayrıca takibe alırsanız hemen haberiniz olurBizimki sadece yanlış anlama/anlaşılma durumu arkadaşım. Bizim alzelzias la sorunumuz yok şükür. Nasıl birisi olduğunu gayet iyi biliyorum. Bugüne kadar bu sitede alış/satış hiç sorun yaşamadım. Bundan sonra da yaşamak istemem. Zaten daha önce de sırf arkadaşımı zora sokmamak için ben çekildim aradan.
Evet ilk ben talip olmuştum ama siz zorda kalmayın diye diğer arkadaşa bırakmıştım. Kafanız bayağı karışmıştıKalbim temizmiş ,kısa sürede gönlüme göre buldum bir tane. Oğluşum seve seve giyiyor. Başka ekleyeceğiniz yoksa ben eft yapınca haberdar ederim sizi...
OK canım..şimdilik herkese iyi akşamlar. Alanlar mutlu satan mutlu :)tamam canım yarın denetince size dönüş yapacağım.
OK canım..şimdilik herkese iyi akşamlar. Alanlar mutlu satan mutlu :)tamam canım yarın denetince size dönüş yapacağım.
Canım kusura bakma ama daha ekleyeceğim var erkek ayakkabısı ...Takibe al beni koyduğumda haberin olur.....Oğluşların için düşünürüm ben birşeyler....Yaşını bana mesaj atarsın özelden....İyi akşamlar...ben talip olmasam kimse farkında değilmişti olanların neyse ama bende çok sevinmiştim ki gerçekten ihtiyacı vardı oğluşumun neyse sağlık olsun herkese iyi akşamlar
Merhaba spiderman tek böleli tost, sandwich vs. koyulabilecek tarzda..Ben ten altı tek bölme üstte 2 küçük ayrı ayrı var...Üçü birbirine kapakla sabitleniyor.....Mont bakıcam ama pembe nıkeleri bir arkadaş ayırttı yarın haber vericek.Ona göre konuşuruz....Alttaki resimdekiyse ayırtıldı....mrb canım ben tam sormadım ama spider man li benten li kabların içi bölmeli mi?birde bulursan kabanla birlikte 32 no pembe nike almak istiyor yengem.birde benim oğlanlara panduf var mı?
Canim bolmeli degil 3 ayri parca .........Heps ayri yarin resim cekip koyarim.Oyle karar verirsin.....Byyyytamam cnım ayırtan almazsa alırım.diğeri de olabilir.te bölmeli kullanışlı olur mu ki bilemedim şimdi
Günaydın "fat1hhh"ayırttıkların ve aşağıdaki sandalet mi diğeri mi okeylersen...Bir de botlar bunlar..İstersen benim sana hediyem olsun...ben ayırttıklarımı+pembe sandaleti almaya karar verdim.ancak diğer ekleyeceklerinizi bekliyorum.kısa botun ilk taliplisi benim bu arada.kız ve erkek kıyafetlerini eklemenizi bekliyorum.
evet bunlar.eğer kıyafet ekleyecekseniz onları bekleyeyim.yoksa öğleden sonra ödeme yapabilirim.Günaydın "fat1hhh"ayırttıkların ve aşağıdaki sandalet mi diğeri mi okeylersen...Bir de botlar bunlar..İstersen benim sana hediyem olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?