Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

Izmirli arkadasim fiyatlari zaten makul yazdim.Ayakkabilar guzel begendiysen ne mutlu.....Ancak fiyat degismiyor......
Sabah size hem buradan özelden hem de facebook hesabınızdan nike ve pumaya talip olduğumu yazmıştım. Siz de bana başka eklemeler daha yapacağınızı ,onlara da bakıp toplu karar vermemi söylemiştiniz. Ben de başka şeyleri eklemenizi bekliyordum bana uygun. Ama görüyorum ki başkasına söz veriyorsunuz. Anlayamadım, sabahki mesajlarım gayet netti.

aşkolsun sana msj atmışsım canım herhalde görmedin.benim 9 yaşındaki yeğenim için bişeyler bakıcam

Mesajınızı tekrar kontrol ettim. Bana ayıracağınızı yazmışsınız, kararı size bırakıyorum artık...

Arkadaşlar merhaba hepinize...4 aydır yoktum ve uzak kalmanın acemiliğini yaşadım şu an Ancak ürün koyduğumda ğer istiyorsanız konunun altına yazın özel mesajlarda karıştırıyorum ben...İlk Fatih11 arkadaşım 2 tane kız nıke ayırttı isimleriyle...O tamamdır. Sonra ikican arkadaşım sizinle alışveriş güzeldi..siz sordunuz ama"ayakkabılarda deformasyon yoksa talibim" sözünüz ben de yok dedim ..ama nıke ve puma dememişsiniz....Ayer 82 arkadaş sizinle de alışveriş güzeldi.Ama mesajınız diğerlerinden sonra geldi..Meral 101 arkadaşım sizinle de alışveriş güzeldi...Ama bütün mesajlara bakınca ikicanın hakkı olduğunu düşünüyorum müsaade ederseniz arkadaşlar...Hepiniz kusura bakmayın eğer karışıklığa ben sebep olduysam.Ama bir dahaki sefere konunun altına yazın hemen görürüm..Hesap bilgileri ve kargo bilgileri tabiiki özelden..Telefon numaram alışveriş yaptığım arkadaşlarda zaten vardır....

tamam canım.yeni ürünler eklemenizi bekliyorum.özellikle botlar ve varsa6,7 yaş erkek 8, yaş kız kıyafetleri. toplu olursa daha iyi olur benim için.

tamam cnm bana ayır o zaman paramı ayalayıp hesabına yatırınca kargolarsın
Canım benim kusura bakma ...Ayakkabıları gece koymuştum...Sabah ilk mesaji erkek ayakkabıları için ikican arkadaşım çekmiş....Eğer o almazsa....bir şey diyemem ne olur kusura bakmayın.....

tamam canım.yeni ürünler eklemenizi bekliyorum.özellikle botlar ve varsa6,7 yaş erkek 8, yaş kız kıyafetleri. toplu olursa daha iyi olur benim için.
Fatih11 sizinkiler kız için olanlar onları ayırdım...Haber bekliyorum sizden....

Eklentiler

• beyaz nıke 1.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 155
  • nıke altınsarısı 1.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 133
İkican arkadaşım facebook hesabını kontrol etmedim burdan takip ediyorum.....Başkasına söz veriyorsunuz lafını sevmediğimi belirtmek isterim...Yanlış hesap bağdattan döner demişler....Sabaki mesajlarım netti diyorsunuz ama özelden attığınız mesajda puma ve nıke lafı geçmiyor....Ama herzaman ilk mesaj atana vermeyi doğru bulmuşumdur..Okeylerseniz sevinirim.....

Eklentiler

• puma spor 2.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 145
  • siyah spor 2.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 173
Ben özelden görüşüp almak istemiştim ama kısmet değilmiş. Karışıklığa sebep olmak istemem o nedenle buradan net yazıyorum: Evet puma ve nike ları alıyorum Sadece sepete ekleyeceklerim olursa diye takipteyim...
Hesap bilgileriniz bende mevcut sanırım.

Karışıklığa benim uzun bir yaz tatili için ara vermem sebep oldu sanırım....Okeylediniz tamam...Size ayırıyorum başka ekleyeceklerim var kız erkek oyuncakta var...Kargo bilgileriniz de ben de mevcut görüşmek üzere..

Daha önce de mevsimlik montta benzer bir sorun yaşamıştık hatırlarsanız. Yine olunca ... Ben zaten önce burada özel mesaj yazdım. arkasından facebook hesabına not düştüm. Evet mesajımda marka belirtmedim ama mesaj başlığım erkek ayakkabıları şeklinde idi. İkisinden başka da erkek ayakkabısı yoktu. Tekrardan mesaj içeriğinde belirtme gereği duymadım. Bilginize...

canım kafana takma olur böyle şeyler.burda seni tek geçerim.burda alışverişe değer nadir insanlardandır kendisi.
Vayyyyyy işte beklediğim cevap....Beni tek geçmene sevindim....Sende alışveriş edilecek nadir insanlardan birisin......Öpüldünüz......

Evet ikican arkadaşım mavi mont koymuştum. Bu siteye ilk girdiğim gündü...3-4 kişi aynı anda yine o monta talip olmuştu.Hem özelden hem konunu altına....Yine böyle olmuştu ama ilk yazan yine sizdiniz galiba....Size mi kısmet oldu anımsayamadım şimdi...Neyse güle güle kullanın ayakkabıları şimdiden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…