Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

WINX kızları 4 adettir... 2 tane Bloom, 1 adet Flora ve 1 adet Muısa
Boyları hepsi 11,5 cm..dir
wwınx kızlarında hafta sonu indirimi

Eklentiler

• wınx kızları 4 adet.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 422

2-Beyaz nıke 32 no orijinaldir ve sağlamdır 20 tl.

merhaba bu etek duruyormu

Waikiki bordo renk kapüşonlu içi ince polar gibi sıcacık tutar....8-11 yaş arası giyebilir.... 10 tl....

Son düzenleme:

5-7 yaş özel günler için (doğum günü, yılbaşı,mezuniyet,düğün vs...)kısa kollu üstünün beyaz poları var.....altı 2 kattır.... beyaz tül üstü koyu kırmızı tül....belinde bağlanan kurdelesi var.....orijinal paket duruyor..osmanbey funkid mağazasından alınmıştır.....25 tl....
2.resimde kızımın doğum gününde çekilmşti....

Günaydın bayanlar....gümüş rengi minik topuklu ayakkabımız ayrıldı.....

Eklentiler

• gümüş rengi topuklu sandalet.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 216
5-6 yaş etek 5 tl waikiki
pembe panduf (gezer)32 no 5 tl
ceyo terlik 33 no 5 tl
beyaz çiçekli sandalet ortopedik 33 no 15 tl
pembe terlik33 noya olur 3 tl
waikiki 6-8 yaş kadife pantolon 8 tl ağdan paçaya 58.5 cm
panço tişört 6 yaş4 tl
kalın penye pijama 8 tl. 6 yaş
adıdas eşofman altı 5 tl.6-7 yaşa
wenıce eşofman 4 tl. 6-7 yaşa
kız için kalanlardan güncelledim...Fiyatlarda bayağı indi....Yenileriyle birlikte devam edeceğiz eklemelere....İstanbul Anadolu yakasındayım....

gri siyah leopar desenli bolero 6-8 yaş 15 tl.(civil bebe)
tayt ikili 5 tl(etiket üstünde giyilmedi)....ağdan paçaya 43 cm..5 yaşa
şapka 54 cm 4 tl....
özel günler için harikadır..kısa kollu üstünde peluşu var....5-7 yaşa 20 tl. oldu
makyaj takımı ve çantası prenseslere 21 parça 10 tl....
wınx kızları 4 adet.....orıjınal 10 tl yaptım....
yeşil el örgüsü yelek 4 tl.oldu 6 yaş
pembiş askılı elbise (gecelik) 2 tl.. 5 yaş
balerin kıyafeti 3-7 yaş giyebilir (esneyen kumaşı var) 10 tl yaptım(BANDANASI VE SAÇ TOKASI VAR)

bjk orıjınal 8 yaş 12 tl.

Yarın erkek kot pantolon, canvas , sweat, tişört
kız için polar, pantolon, boğazlı body , tişört yükleyebilirim...takipte kalın.....iyi geceler.....

Waikiki 7-8 yaş pembe pantolon (ölçüsü ağdan paçaya 59 cm.dir....)çok temiz ve iyi durumdadır...
Pantolonun cep kısımlarında ve arkasında hoş detaylar vardır boncuk ve minik işlemesi var. 10 tl.

Son düzenleme:
waikiki 6-7 yaş siyah bolero ince yündür....önden kapanması için kancası vardır....

önünde siyah pul işlemesi vardır....2.resimde ışıktan farklı çıkmış rengi siyahtır ... 10 tl.

gri siyah loepar desenli bolero 6 - 8 yaşa (CİVİL MAĞAZASINDAN) 10 TL.
Üstte duruşu süperdir..body veya gömlekle kombin yapılabilir.....

DÜZELTME bolero 15 tl..dir...siyah boleroyla(waikiki bolero 10 tl) fiyatı karışmış....üsttekini düzeltemedim o yüzden ayrı açıklama yapayım dedim...nedenini soran arkadaşlar ....

5 yaş beyaz waikiki body (arkadan minik düğmesi var, önden payet süslemeli) 5 tl

lıttle bıg markası 7-8 yaşa uygundur.(etiketi 9-10 yaş ama)...fermuarlı sıcacık yumaşacık polar....10 tl....

İyi akşamlar....her 20 tl.lik alışverişe istediğinizi seçebilirsiniz benden....İkinci hediye furyası gelecek altta takipte olun

beslenme çantaları, taçlar,wınks bloom kolyesi,wınks tacı kaçırmayın...erken gören alıyor....

Son düzenleme:
Hediyeler devam ediyor .... Her 20 tl.lik alışverişe + promosyon hediyesi
Demir arabalar değişik renklerde ambulansı var minübüsü var değişik model ve renklerde var....alın beğenin....

İyi hafta sonları diliyorum KK üyelerine....Herşey dilediğiniz gibi olsun bu hafta sonu da.....
Bu arada standımıza bekleriz, çok cici kolyeler var, çantalar var hepsi hediye olucak KK arkadaşlarıma....

Merhabalar pazartesiden....
Benten( seri), Avatar(seri), Bakugan , Sünger Bob ve masal kitapları ekleyeceğim ...Hepsi sıfır gibidir..Takipte kalın....Kaçırmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…