32 no kız için başka ayakkabı var mı elinizde,kışlık bot olabilir.bunu beğendim ama bot,çizme varsa beraber düşünebilirim.8 yaş kız kıyafetleri var mı birde?
2-Beyaz nıke 32 no orijinaldir ve sağlamdır 20 tl.
Merhaba biraz sonra koyucam var yazlık ve spor var....kısa botumuzda var bir bakarsın....8 yaşa kız kıyafetleri de var ama daha toparlamam lazım....yazlık kışlık ayırıyorum...tAKİPTE KAL :)pUMAlarda kızımındı...çok da güzel duruyor...erkeğede olur gerçi....ama ben kızıma almıştım....32 no kız için başka ayakkabı var mı elinizde,kışlık bot olabilir.bunu beğendim ama bot,çizme varsa beraber düşünebilirim.8 yaş kız kıyafetleri var mı birde?
tamam bekliyorum.32 no oan nikeları ayırır mısınız.kız kıyafetlerinede bakayım.dokuz yaşta olur.Nıke altın yaldızlı ayakkabı 32 no 20 TL.
tamam bekliyorum.32 no oan nikeları ayırır mısınız.kız kıyafetlerinede bakayım.dokuz yaşta olur.Nıke altın yaldızlı ayakkabı 32 no 20 TL.
tamam bekliyorum.32 no oan nikeları ayırır mısınız.kız kıyafetlerinede bakayım.dokuz yaşta olur.
Tamam canım 32 no pembe benekli beya ve altın sarısı beyaz nıke ...değil mi? Şimdilik duruyorlar.....Haber bekliyorum...tamam bekliyorum.32 no oan nikeları ayırır mısınız.kız kıyafetlerinede bakayım.dokuz yaşta olur.
evet ikisi.ama yarın denetebilirim ancak. botları şimdi koyacak mısınız?Tamam canım 32 no pembe benekli beya ve altın sarısı beyaz nıke ...değil mi? Şimdilik duruyorlar.....Haber bekliyorum...
Koymaya çalışıcam...evet ikisi.ama yarın denetebilirim ancak. botları şimdi koyacak mısınız?
merhaba "ayberkayefe" pumayla nıke ikisi 40 tl.....canım....pumayı görseniz mağazadan yeni alınmış gibi...Giyemeden küçüldü zaten.....İst.kartaldayım...Yakınsak ulaştırabilirim....merhaba pumayla nike erkek çocok ayakkabısında son ne olur cnm bana ayırabilirmisin eğer anlaşırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?