Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

alselsiaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.100
134
173
HER ŞEY GÜNCELLENDİ ARKADAŞLAR....SAYFA 62 VE 63 TE.

40 tl.üzerine kargo benden yaptım bakalım hayırlı olsun hepimize....

1- Ayakkabılar sayfa 59 da güncellendi......
2- Demir arabalar sayfa 56 da güncellendi....
SAYFA 57 DE ayrıntılar ...
3- LİG JUNIOR ÇOCUK KALECİ ELDİVENİ (6-7 YAŞ) ...8 TL...

4- TEA POT (CAM DEMLİK) SIFIR hiç açılmadı 17 tl....
ayrıntılar sayfa 63 te...

3

KALEM KUTULARI EKLEDİM SAYFA 65 TE...
BAKUGAN BENTEN VE BATMAN......

5 + YAŞ ÜSTÜ KIZINIZA VE OĞLUNUZA MARKA ÜRÜNLER...

pantolon waikiki 6-9 yaş arası 9 tl...
sayfa 56 da ayrıntılar
Koton kıds elbise 6 yaş......... 9 tl----------lc waikiki kot 9 yaş ............9 tl....

Pantolon,süveter(benetton),sweatler,Demir arabalar, çizgi film CD leri , 5-6 ay hırka,gözlük vs..her telden var yani....

Eklentiler

• araba 46.png
    994,7 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:
Gunaydin.....bugun sandaletler ekleyecegim ve spor ayakkabi da......Kacirmayin derim.....

32 no kız için başka ayakkabı var mı elinizde,kışlık bot olabilir.bunu beğendim ama bot,çizme varsa beraber düşünebilirim.8 yaş kız kıyafetleri var mı birde?
Merhaba biraz sonra koyucam var yazlık ve spor var....kısa botumuzda var bir bakarsın....8 yaşa kız kıyafetleri de var ama daha toparlamam lazım....yazlık kışlık ayırıyorum...tAKİPTE KAL :)pUMAlarda kızımındı...çok da güzel duruyor...erkeğede olur gerçi....ama ben kızıma almıştım....

Nıke erkek 36 no 3 ayakkabı alana hediyem... Çok severek giymiştik küçüldü bize...Hala giyilebilir durumda çok da tarz bana göre...Mavisine vurulup almıştım. İçi söküldü sadece..Ama gözüken bir yerde değil zaten ....Sokakta top oynamaua süper....

botların fotolarına da baayım.normalde 32 giyiyor kızım.ama yarın 32 no nike deneterek emin olmak istiyorum.bekletirseniz sevinirim.

tamam bekliyorum.32 no oan nikeları ayırır mısınız.kız kıyafetlerinede bakayım.dokuz yaşta olur.
tamam bekliyorum.32 no oan nikeları ayırır mısınız.kız kıyafetlerinede bakayım.dokuz yaşta olur.
Tamam canım 32 no pembe benekli beya ve altın sarısı beyaz nıke ...değil mi? Şimdilik duruyorlar.....Haber bekliyorum...

spiderman beslenme kabı sağlamdır

ben ten beslenme kabı altı tek üstü ikili enn üstte kilitlenen kapaklı 8 tl.

merhaba pumayla nike erkek çocok ayakkabısında son ne olur cnm bana ayırabilirmisin eğer anlaşırsak

merhaba pumayla nike erkek çocok ayakkabısında son ne olur cnm bana ayırabilirmisin eğer anlaşırsak
merhaba "ayberkayefe" pumayla nıke ikisi 40 tl.....canım....pumayı görseniz mağazadan yeni alınmış gibi...Giyemeden küçüldü zaten.....İst.kartaldayım...Yakınsak ulaştırabilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…