Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

evet bunlar.eğer kıyafet ekleyecekseniz onları bekleyeyim.yoksa öğleden sonra ödeme yapabilirim.
Tamam canım bunları ayırdım. 2 ayakkabı ve bot....Ödeme yapma şimdilik, daha ekleyeceğim okul çantası, beslenme çantası , eşofman ve pantolon var....Bugün temizlik günüm hafta başı :) Şimdi yazabiliyorum ...Takipte kal.:)

mrb canım gri okul için kız hırkası var mı elinde.valla ne çok şey istedik ya :))
Merhaba ayer 82 çok şekersin :) Sor sor sonra da ne çok şey istedim de :)) Olanları koyuyorum canım...Botları fat1hh söz vermiştim....Gri hırka yok ama koyacaklarım var...Toparlayınca hemencecik koyucam.....:KK54:

nG3JrN.jpg
Vy13YB.jpg

Gezer pembe ev ayakkabısı....Sağlamdır.... 7 tl....

1nlGdB.jpg
vovJ4A.jpg

Pembe terlik 35 no...ama kalıbı küçüktür...daha küçük numaralara uyar....5 tl...

QgoNVG.jpg
Ml32d2.jpg

7 - 8 yaş kız ince kadife pantolon markası waikiki kusuru yoktur...ağdan paçaya - 58,5 cm....

QgoGXr.jpg
Ml34Y7.jpg
XYrpWO.jpg

8 yaş kız pijama ..roly poly markadır...Yalnız ben pijamaların çoğunun etiketini keserim kaşındırıyor diye...şahinlerden alınmıştır....Sorabilirsiniz tanıdığınız pijamacı varsa.... 10 TL.

1nll1D.jpg
LoWWk1.jpg

Siyah eşofman pembe armalı... 6 tl. 7 - 8 yaş kız için (ne çok kalın ne ince)

Evet kız anneleri kalan ayakkabılarım.. Hepsi kullanışlı ve özelliği olan ayakkabılardır....Düğünde, çarşıda ,evde,okulda giyilebilecek tarzda hepsi var...Buyrun sabah alışverişine...Çaylar benden karadeniz çayı....(ordu)

Eklentiler

• ceyo 1.jpg
    ceyo 1.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 159
  • çiçekli sandalet.jpg
    çiçekli sandalet.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 181
  • gümüş rengi topuklu sandalet.jpg
    gümüş rengi topuklu sandalet.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 174
  • panduf pembe.jpg
    panduf pembe.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 174
  • pembe terlik.jpg
    pembe terlik.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 172
  • siyah ortopedik 3.jpg
    siyah ortopedik 3.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 150
:KK6:Doğum günümü kutlayan Kadınlar kulübüne, özelden ve konularıma yazan arkadaşlarıma çooook teşekkürler ....Onlara sürprizlerim olucak alışverişlerinde....Napalım siz de kutlasaydınız :) profilimde yazıyordu ....:)) Neyse sizede sürprizler yaparız artık.....

:KK6:Doğum günümü kutlayan Kadınlar kulübüne, özelden ve konularıma yazan arkadaşlarıma çooook teşekkürler ....Onlara sürprizlerim olucak alışverişlerinde....Napalım siz de kutlasaydınız :) profilimde yazıyordu ....:)) Neyse sizede sürprizler yaparız artık.....
biz unuttuk valla kutlamayı...tühh sürprizler gitti o zaman söylediğim ayakkabılar ve çantaları alalım biz.beyaz bebekli süeter kaç yaş için.etek göremedim bu arada.

biz unuttuk valla kutlamayı...tühh sürprizler gitti o zaman söylediğim ayakkabılar ve çantaları alalım biz.beyaz bebekli süeter kaç yaş için.etek göremedim bu arada.

Bugün gelen kutlamaları da kabul ediyorum..3 çocuğun varmış işin zor....Sürpriz yaparım sorun değil de yaşlarını bilmiyorum senin minnoşların? Beyaz bebekli süveter 6-8 yaş aralığına olur.Benim kıza küçük geldi 10 yaşında....29 kilo..Ona göre hesap edersin bilemiycem...Etek fırfırlı waikiki kot bu konunu en başına ekledim.1. sayfada.... 5-7 yaş arası olur...Benim kız 8 de giydi zayıf olduğu için...:nazar::nazar::nazar:

Bugün gelen kutlamaları da kabul ediyorum..3 çocuğun varmış işin zor....Sürpriz yaparım sorun değil de yaşlarını bilmiyorum senin minnoşların? Beyaz bebekli süveter 6-8 yaş aralığına olur.Benim kıza küçük geldi 10 yaşında....29 kilo..Ona göre hesap edersin bilemiycem...Etek fırfırlı waikiki kot bu konunu en başına ekledim.1. sayfada.... 5-7 yaş arası olur...Benim kız 8 de giydi zayıf olduğu için...:nazar::nazar::nazar:
benim kıza da olur o zaman .büyük 22 kilo 8 yaşında.1.26 boyunda.neyse şaka bir yana allah hayırlı uzun ömürler versin size .ailecek.erkek kıyafetleri bekledim ama sizinki büyük galiba.6 yaşında oda.diğeri minik henüz.2 yaşındayız. diğererinede bakayım ben ilk sayfaya.

çanta kendim için arıyorum birde.yok mu satılık kendi çantalarınızdan.mağazayla karıştırdınız demeyin ama.

benim kıza da olur o zaman .büyük 22 kilo 8 yaşında.1.26 boyunda.neyse şaka bir yana allah hayırlı uzun ömürler versin size .ailecek.erkek kıyafetleri bekledim ama sizinki büyük galiba.6 yaşında oda.diğeri minik henüz.2 yaşındayız. diğererinede bakayım ben ilk sayfaya.
Teşekkür ederim Allah sizede çocuklarınıza herkese uzun ömürler versin....Evet yelek olur o zaman kızınıza....Fiyatını sen söyle....Bizim babaanne ördü onu..Benim oğlum 12 yaşında ama 6 yaşa olabilecek eşofman altı var....pantolonlarını hep verdim sağa sola..önceden burayı bilmiyordum....:( ama 2 yaşındakine de Barbie bebek ve çantasıyla makyaj ve saç tarama setleri var...atarım resimlerini...Ayy sen bize gel en iyisi biz de bak dermişim...:))

Back