çok güzelEki Görüntüle 1332836 Eki Görüntüle 1332837 Eki Görüntüle 1332839 Eki Görüntüle 1332840 Eki Görüntüle 1332841 Eki Görüntüle 1332842 Eki Görüntüle 1332843
99- Pembiş mezuniyet elbisemiz......7-9 yaş arası uygundur... Arkadan kuyrukludur..istenirse yanlara açılabilir....(kızların hoşuna gidiyor) İçi pembe astarlı çok kullanışlı, arkadan fermuarlı hiçbir kusuru yoktur....2 KEZ GİYİLDİ .(abinin mezuniyeti ve kızımın mezuniyeti)Bel kısmı arkadan lastikli...lastiğin aşılmış hali 30,5 normalde beli 27, 5 cm... fiyatı konuşuruz....
Kiloya göre değişebilir...Kızım 31 kilo olmuyor....Size bir ölçü olması açısından söylüyorum....
canm bebeklerin orjinal barbie degil fiyat cok pahali orjinal barbiler 14-17tl zaten sifiri bu tarz
konuya bakip bakmamak kisilerin insiyatifindedir.orjinal degil barbie ler onu soyluyorum sen bilmiyo olabilirsin ama tartisma baslatacak degilim insanlarida aptal yerine koymayalim orginal olmayan arasindaki farki cok iyi bilirim. oyuncak piyasasinida.Canım benim beğendiğin bir şey varsa yardımcı olurum.... Bebeklerim , kendim ve konumdaki herşey orıjınaldir...Herkes kendi konusuyla ilgilense diye düşünmüşümdür hep "Mart ayında"girdiğimden beri... Son sözüm "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz"
Tamam canım ayırdımAraba gurubu we bebegi ben aliyorum :) tesekkurler alselzias
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?