Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

99- Pembiş mezuniyet elbisemiz......7-9 yaş arası uygundur... Arkadan kuyrukludur..istenirse yanlara açılabilir....(kızların hoşuna gidiyor) İçi pembe astarlı çok kullanışlı, arkadan fermuarlı hiçbir kusuru yoktur....2 KEZ GİYİLDİ .(abinin mezuniyeti ve kızımın mezuniyeti)Bel kısmı arkadan lastikli...lastiğin aşılmış hali 30,5 normalde beli 27, 5 cm... fiyatı konuşuruz....
Kiloya göre değişebilir...Kızım 31 kilo olmuyor....Size bir ölçü olması açısından söylüyorum....

Eklentiler

• pembe balo 2.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 96
çok güzel

100-Şişme yelek 8-9 yaş win-max marka 25 tl.. hiçbir hatası yoktur...Sıfır gibidir....Sıcacık tutar....

Çamaşır makinesi verildi canım Gelincik ...Oyuncak olarak aşağıdakiler kaldı....Barbieler ekleyeceğim ....
Çantalı makyaj malzemeleri(fön,tarak,ruj,ayna,fotoğraf mak.parfüm vs...) 10 tl
Düello hafıza oyunu(hayvan figürlü) 7 tl
Demir arabalar(minübüs,otbüs,kamyon,vinç vs)2 tl den başlıyor
İngilizce puzzle 4 tl
Tank 10 tl (büyük okları var kapağı var içine oyuncak adam koyulabilir sürücü gibi)
Bebekler var küçük büyük hepsi 40 tl....
Saatler var çocuk saaati(kız-erkek) 10 tlden başlıyor (bjk,wınx,papatyalı)

101-Pembe prenses Barbie bebeğimiz temizdir... uzun elbisesi ve ayakkabıları vardır 14 tl....

Son düzenleme:

102 - Renkli kafalı barbiemiz makyajı orıjınaldir 12 tl... temizdir....

Son düzenleme:

103-Balerin kibar barbiemiz 12 tl.....temizdir.....

4 ü birarada bebişlerimin bratz bebek verilmiştir.....

Son düzenleme:
Gelincik arkadaşıma

77 Kadıköy-pendik minübüs
79 itfaiye
82 sarı demir minübüs
75 Kadıköy-taksim dolmuş
89 sarı elbiseli et bebek
76 kepçe(vinç)
78 kırmızı porshe araba
ve bratz bebek verildi.

canm bebeklerin orjinal barbie degil fiyat cok pahali orjinal barbiler 14-17tl zaten sifiri bu tarz

canm bebeklerin orjinal barbie degil fiyat cok pahali orjinal barbiler 14-17tl zaten sifiri bu tarz

Canım benim beğendiğin bir şey varsa yardımcı olurum.... Bebeklerim , kendim ve konumdaki herşey orıjınaldir...Herkes kendi konusuyla ilgilense diye düşünmüşümdür hep "Mart ayında"girdiğimden beri... Son sözüm "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz"

konuya bakip bakmamak kisilerin insiyatifindedir.orjinal degil barbie ler onu soyluyorum sen bilmiyo olabilirsin ama tartisma baslatacak degilim insanlarida aptal yerine koymayalim orginal olmayan arasindaki farki cok iyi bilirim. oyuncak piyasasinida.
sana iiyi satislar

Araba paketimiz 10 adet irili ufaklı....10 tl.
tankın yanındaki 4 adet araba demirdir... tank kaliteli plastik malzemeden yapılmıştır.......Kaçırmayın derim oğlunuz varsa...Tankın 2 adet ucu yuvarlak okları var, üstündeki düğmeye basınca fırlıyor...Tankın üst kağağı açılıp içine oyuncak asker koyulabilir....Eğlencelidir....

Sevgili Mune'ye teşekkür ediyorum, beni kendime getirdi.... "Sessizlik insanlara verilecek en güzel cevaptır" sözünü tekrar hatırlamama yardımcı oldu....Beni topiğime yazarak uyarmış, evlaefeyi de özelden uyardım dedi.... Bütün KK üyelerine iyi akşamlar.....

Son düzenleme:
Bebeklerin hepsi satıldı arkadaşlar....Barbie ekledim 3 adet fiyatları uygun ve orıjınaldir....Lisanssız hiçbir oyuncak yoktur....

Prenses barbiemiz....ölçüleri *30 cm

Balerin barbiemiz ...ölçüleri *30 cm

Şirin barbiemiz....ölçüleri *30cm
İst.Anadolu yakasındayım...Görüp bakıp alabilirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…