Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm telefonlarda her hangi bir sıkıntı varmı?40tl olurmu?almak istiyorum satılmadıysaEki Görüntüle 1328139 Eki Görüntüle 1328140 Eki Görüntüle 1328141
92- 1.telefon samsung siyah 30 tl sıfır gibi
2.telefon samsung kırmızı 20 tl
3.telefon nokıa siyah oda hediye olsun ....:)
beğendiyseniz görüşürüz.....ayrıntılı resimleri atabilirim....
Telefonlarda sıkıntı yok...Samsung siyah oğlumun 2 sene önce oğluma almıştık...Yenisini aldığı için satıyorum..Çok temizdir...Kırmızı olanın dışında hafif soyulmalar var kızım kullanmıştı onu...Nokıa en son resimdeki şarj aleti yok, onu ücretsiz veriyorum zaten....Şarjını bulabilirsen çalışabilir de ...Mesaj atıyorum size....cnm telefonlarda her hangi bir sıkıntı varmı?40tl olurmu?almak istiyorum satılmadıysa
tamam cnm mesac bekliyorum)Telefonlarda sıkıntı yok...Samsung siyah oğlumun 2 sene önce oğluma almıştık...Yenisini aldığı için satıyorum..Çok temizdir...Kırmızı olanın dışında hafif soyulmalar var kızım kullanmıştı onu...Nokıa en son resimdeki şarj aleti yok, onu ücretsiz veriyorum zaten....Şarjını bulabilirsen çalışabilir de ...Mesaj atıyorum size....
tamam takipyeyiz bakalım.Yakında güncelleme yapacağım, takipte kalın arkadaşlar![]()
Vayyy teşekkür ederim o şerefe nail olduğum için....ayrıca az önce 1000. mesajımı size yazdım.
))))))1-Samsung siyah telefon
2-Samsung kırmızı telefon
3-Nokıa telefonklyeopatra arkadaşa verildi..Güle güle iyi günlerde kullan canım....
![]()
evet ben aldım.sagol cnm))))))