canim iyi aksamlar,bebeklerin fiyatlari nedir?
canım zaten 47 lira yapıyordu.ben almak istiyorum ama biraz daha indirim.Eki Görüntüle 1326937 Eki Görüntüle 1326928 Eki Görüntüle 1326929 Eki Görüntüle 1326930 Eki Görüntüle 1326931 Eki Görüntüle 1326932 Eki Görüntüle 1326933 Eki Görüntüle 1326934 Eki Görüntüle 1326935 Eki Görüntüle 1326936
Konumdaki bütün demir arabalar irili ufaklı toplam 19 adet= 45 tl....oldu
Hepsi farklı dolmuşu, taksisi, kamyonu, vinçi, otobüsü, porschesi, tankı, minübüsü farklı tadlarda....Konvoy yapın erkek çocukların en sevdiği oyun....
Arabalar çek bırak tarzındadır...
Fat1hhh seni kırmak istemem, özelden yazıyorum....canım zaten 47 lira yapıyordu.ben almak istiyorum ama biraz daha indirim.
Günaydın canım, pembe elbiseli ve beyaz elbiseli olanlar 10 tl.sarı elbiseli 12 tl. diğeri 14 tl....kargon bugün ulaşır eline....bebekleri de beğenmişsin ama 2 çocuk sınav zamanımız hocam...anlarsınız halimizdenbebeklerin özel işlevleri var mı?
Canım ya, siz birşeyi çok isteyip kaçırınca ben de üzülüyorum..anlıyorum ama yine de ah ahhhhhhh diyorum:)
size özel mesaj attım.Günaydın canım, pembe elbiseli ve beyaz elbiseli olanlar 10 tl.sarı elbiseli 12 tl. diğeri 14 tl....kargon bugün ulaşır eline....bebekleri de beğenmişsin ama 2 çocuk sınav zamanımız hocam...anlarsınız halimizdenancak koyabildim....
Beğenmeniz beni de çok mutlu ediyor inan...Kendim alsam nasıl isterdim? sorusunu soruyorum kendime... Oğlunun heyecanlanması daha da mutlu etti beni .. Mutlu ,sağlıklı günlerde kullansın çocukların....Görüşmek dileğiyle....önce burdan yazmak istedim.
dün paketimi aldım.çok ama çok memnun oldum.hepsi ayrı ayrı sarılmış,paketlenmişti.bir mağazadan alınmış gibi ambalajlarda olması, oğlumu farklı bir şekilde heyecanlandırdı ve mutlu etti.hediyeler için de çok teşekkür ederim.güzel ve memnuniyet verici bir alışverişti.paranı güle güle harca arkadaşım.görüşmek dileğiyle...
araçlar ve bebeklerin hepsini topluca almak istiyorum ama toplu alım indirimi yada kargo sizden istiyorum.Eki Görüntüle 1329495
Bebişler uyuyor :)) Tekli alabilirsiniz... sağ baştan 10-10-12-14 tl fiyatları 4 'lü de alabilirsiniz....40 tl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?