Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

89-Sarı saçlı sarı elbiseli bebek yükseklik 34 cm..kol,bacak,kafa oynar,oturur...elbisesi vardır

91- Little pony pelüş çanta...ortası fermuarlı , elde tutma sapı var ve omuz askılı....27x13 ölçüleri 15 tl....

canım zaten 47 lira yapıyordu.ben almak istiyorum ama biraz daha indirim.

bebekleri keşke daha önce gösterseydin.kızım için çok iyi olurdu.fiyatları ne kadar?pilli olan ne yapıyor?
sen kargocuları zengin ediyorsun ama :)

bebeklerin özel işlevleri var mı?
Günaydın canım, pembe elbiseli ve beyaz elbiseli olanlar 10 tl.sarı elbiseli 12 tl. diğeri 14 tl....kargon bugün ulaşır eline....bebekleri de beğenmişsin ama 2 çocuk sınav zamanımız hocam...anlarsınız halimizdenancak koyabildim....

size özel mesaj attım.

92- 1.telefon samsung siyah 30 tl sıfır gibi
2.telefon samsung kırmızı 20 tl
3.telefon nokıa siyah oda hediye olsun ....:)
beğendiyseniz görüşürüz.....ayrıntılı resimleri atabilirim....

önce burdan yazmak istedim.
dün paketimi aldım.çok ama çok memnun oldum.hepsi ayrı ayrı sarılmış,paketlenmişti.bir mağazadan alınmış gibi ambalajlarda olması, oğlumu farklı bir şekilde heyecanlandırdı ve mutlu etti.hediyeler için de çok teşekkür ederim.güzel ve memnuniyet verici bir alışverişti.paranı güle güle harca arkadaşım.görüşmek dileğiyle...

Beğenmeniz beni de çok mutlu ediyor inan...Kendim alsam nasıl isterdim? sorusunu soruyorum kendime... Oğlunun heyecanlanması daha da mutlu etti beni .. Mutlu ,sağlıklı günlerde kullansın çocukların....Görüşmek dileğiyle....

Bebişler uyuyor :)) Tekli alabilirsiniz... sağ baştan 10-10-12-14 tl fiyatları 4 'lü de alabilirsiniz....40 tl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…