Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

Kızı 5+ yaş üstü ve oğlu7+ yaş üstü olanlar buyurun topiğime 1.sayfaya bakın.....sonra 22.sayfadan itibaren bakmaya devam edin....karşınıza indirim çıkacak sorun ona ne kadar diye?

Eklenenler ...Çilek mobilya cibinlik , 36 no erkek spor ve klasik ayakkabı, ışıklı ütü vs....
Eklenecekler....36 beden mezuniyet takım elbisemiz siyah pantolon ceket ayakkabısı da var topikte ve kravatı, gömleği....
Tıme top İngilizce eğitim laptopu (mavibeyaz rengi) , kalemi ve İngilizce kartları 5-12yaşa uygundur..

canım 36 beden takım elbise erene olurmu
Canım oğlum 1.47 ... Pantolonun boyu ona göre ayarlandı...Paçada fazlalık var mı bakarım ama Eren'in boyuna göre düşün olur mu? Daha önce aldığın pantolon olduysa bu da olur herhalde...En yakın zamanda koyucam resimleri.....Bu arada faceye de bak.. Yeni şeyler koydum

Güncelleme başlıyor.....

108 - ışıklı sesli ütü 6 tl...düğmesine basınca müzik çalıyor

105- Furkan Bloks 48 adet lego tekerlekli parçaları vardır....8 tl...

100-wın-max 7-8 yaş şişme yelek 15 tl.....

98-CCS ÇANTADAN bebek çantası veya farklı amaçla kullanabileceğiniz 7 gözlü çanta *40cm*42cm.....20 TL

HER ŞEY İNDİRİME GİRDİ....TAKİP EDİN KAÇIRMAYIN...

97-YEPYENİ TÜL VE 3 ADET FON..
Rengi bal köpüğü rengindedir. Simli altın sarısı geçişler var içinde.... Organze olduğu için hafiftir...Güpürler gibi ağırlık yapmaz etek ucundaki ..Korniş boyu 3.80 , aparatları tamdır, yırtık, pırtık yok.Tülcüden yeni aldım denecek kadar sıfır....Ortası yarım ay şeklinde , önceki evim 7.kattaydı. Güneşliğe bile gerek yoktu....Arzu edene güneşlikte var ayrıca....Düşünen olursa görüşelim....Fiyatı 50 tl.dir....

97-Üstteki tüle fon diktirmiştim ben....Bu tek kanatı...Yukarıda da 3 boğum fon var ve yanlarda aşağı kadar 2 fon. Toplam 3 fon, rengi tüle uygun organzeden nefti yeşil gibi....20 TL

94-Orıjınal wınx saati pançodan alındı pili var içinde kayışı *20,5 cm ....10 tl

96-Sarı papatya saat.....kayış uzunluğu *19.5 cm......8 tl

95-BJK saati orıjınaldir...kayış uzunluğu *23 cm....yıprandı biraz o yüzden 6 tl.....

93-Mavi korsan armalı saat....kayış uzunluğu*20.5 cm....8 tl....

Son düzenleme:

91-LITTLE PONY PELUŞ ÇANTA 10 TL....EL ASKILI VE OMUZ ASKILI ORTASI FERMUARLI 1 GÖZÜ VAR ....10 TL

85-Mavi lotto spor ayakkabı 36 no.....yenidir 25 tl

86-Mezuniyet ayakkabımız 36 no temizdir 25 tl

83-Dısney albümü içinde prenses kartlarıyla dolu.... 3 tl

81-Otobüs demirdir....Sağlamdır kapıları açılır...ölçüleri*18 cm *5 cm 5 tl

80-Kamyon damperi kalkar iner...ölçüleri *10 cm *6 cm ...4 tl
74-Clean cıty çöp kamyonu ölçüleri *10 cm *7 cm 3 tl

CD LER ÇOCUKLARIN SEVDİĞİ KARAKTERLER ADEDİ 2 TL....OLDU

66-Bugs Bunny

67-Cedrıc

70-Dufy Duck

71-Sünger Bob

72-Tom @ Jerry

69-Dısney Arabalar

68-Bugs Tweety

10-Ceyo ortopedik terlik 33 no .......... 5 tl

17-Çiçekli beyaz ortopedik sandalet 33 no ........10 tl

12-Gezer panduf 32 no...4 tl

15-Benetton süveter 8-10 yaş....9 tl

37-Messı takım 5-7 yaş arası ..5 tl

33-Real Madrid armalı eşofman altı..ağdan paçaya 57 cm....4 tl

59-Panço tişört ...5 yaş ...3 tl

43-Yeşil sweat Seyrandan 8-10 yaş 3 tl

81- Mest özil forması 6 yaş....5 tl...

3-Wenıce alt eşofman 6 yaş...4 tl

7- BJK içi ince polar gibidir 6 yaş ...9 tl

8-Chıcco üst 5 yaş ....9 tl

6-Yeşil örme yelek 6 yaş....3 tl

42-NJW London sweat bordo 8 yaş ...3 tl

39-Benetton kısa şort 7 yaş....4 tl

34-BJK kısa şort ...5 yaş ....HEDİYE

11-Lıttle bıg poşar 6 yaş....7 tl

Ürünümü bugun teslim aldim arkadasıma cok ama cok teşekkür ediyorum elbisemiz cok güzel kızım da bayılldı hediyemiz için cok teşekkür ediyorum ürünü facebooktan görmüştüm ama buradan da bakınca ne kadar çok ürünü kaçırdiğima cok üzüldüm arkadaşımın güveni için tekrar teşekkür ediyorum

Merhabalar urunler icin bende cok tesekkur ediyorum.ayrica bana guvendigin icinde tesekkurler.iyi satislar diliyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…