Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

93 DK (Daniel clein marka) çocuk saati ..çalışıyor ama pili bitti ...12 tl....

94- Wınx orıjınal (bloom) kız saati pançodan alındı pili var çlışıyor...16 tl...(indirim yoktur)

95 -BJK SAATİ PİLİ VAR ÇALIŞIR VAZİYETTE(orıjınal kutusunda) 10 TL..sadece sol yanda beyaz basma tuşu yok, o da sorun olmuyor ayarlarken 10 tl kayış uzunluğu-23 cm

96-Papatya şeklinde sarı saat pili var çalışır vaziyette...kayış uzunluğu19,5 cm ........12 tl

cnm telefonlarda her hangi bir sıkıntı varmı?40tl olurmu?almak istiyorum satılmadıysa
Telefonlarda sıkıntı yok...Samsung siyah oğlumun 2 sene önce oğluma almıştık...Yenisini aldığı için satıyorum..Çok temizdir...Kırmızı olanın dışında hafif soyulmalar var kızım kullanmıştı onu...Nokıa en son resimdeki şarj aleti yok, onu ücretsiz veriyorum zaten....Şarjını bulabilirsen çalışabilir de ...Mesaj atıyorum size....

tamam cnm mesac bekliyorum)

"Tıme top İngilizce eğitim seti" ekleyeceğim arkadaşlar.... 4 - 12 yaş Kaçırmayın derim...
İçindekiler: 1 adet mavi beyaz laptop
Kartları var....Sayılar, renkler,nesneler,kelimeler,cümleler,müzikli eğitim....Takipte olun....

19 adet araba 45 tl....Çoğu demirden sağlamdır.. Plastik arabalara 3-5 tl vermektensesağlam olsun demirden olsun...Biz eskitemedik ve hepsi özel arabalar....Kadıköy-Taksim dolmuşu da var ....Hepsi 45 oldu....

Son düzenleme:

Bebişlerimiz yeni sahiplerini bekliyor cicileri giydiler Hepsi 40 tl.oldu...Tek tek alabilirsiniz....1.ve 3.resimdeki 10 ar tl.sarı elbiseli 12 tl 2.resimdeki 14 tl....kaçırmayın et bebek ve kalitelidir..Bu zamanda bu fiyata böyle kalite zor arkadaşlar....Alttaki resimde büyüklüklerini kıyas yapabilmeniz açısından...

YEPYENİ TÜL VE 3 ADET FON..
Rengi bal köpüğü rengindedir. Simli altın sarısı geçişler var içinde.... Organze olduğu için hafiftir...Güpürler gibi ağırlık yapmaz etek ucundaki ..Korniş boyu 3.80 , aparatları tamdır, yırtık, pırtık yok.Tülcüden yeni aldım denecek kadar sıfır....Ortası yarım ay şeklinde , önceki evim 7.kattaydı. Güneşliğe bile gerek yoktu....Arzu edene güneşlikte var ayrıca....Bu tüle fon diktirmiştim ben....Onun resimleri de var. 3 boğum ve yanlarda aşağı kadar 2 fon. Toplam 3 fon, rengi fona uygun organzeden nefti yeşil gibi....Düşünen olursa görüşelim....Fiyatı uygundur...

Son düzenleme:

98-CCS marka bebek çantası veya ne amaçla kullanmak isterseniz.. 30 tl....
yükseklik- 42 cm eni 40 cm 7 gözü vardır....omuza taktığınızda arkada minik bir hatası var....sorun olacağını sanmıyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…