• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

furkan bloks 2.jpg
furkan bloks 3.jpg
furkan bloks 1.jpg

105- LEGO 45 parça (Furkan bloks) 10 tl çantasıyla beraber eksiksiz ve sağlamdır

büyük 3.jpg
büyük 2.jpgbüyük 1.jpg
106-En büyük bebeğimiz 63 cm....gelinliği, taytı ve bolerosu vardır....kollar, bacaklar ve yüzü et bebektir....ortası elyaf dolgudur....

Canım benim beğendiğin bir şey varsa yardımcı olurum.... Bebeklerim , kendim ve konumdaki herşey orıjınaldir...Herkes kendi konusuyla ilgilense diye düşünmüşümdür hep "Mart ayında"girdiğimden beri... Son sözüm "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz"
canım o ayinesi iştir olacak yalnız.

ütü masası 2.jpg
ütü masası 1.jpg ütü masası 4.jpg ütü masası 5.jpg ütü masası 6.jpg
107-Orijinal BARBİE ütü masası seti ...ölçüleri * 36,5 cm - 52, 5 cm 10 tl
Setin içindekiler: 1 adet ütü masası
1 adet Barbie yazılı su şişesi
1 adet ütü
1 adet askı
ütü masası 3.jpg

108-My mini ıron(benim mini ütüm) ölçüleri * 14,5 cm 6 TL Düğmesine basınca IŞIK YANAR VE MÜZİK ÇALAR....

Kalanlar.......ışıklı sesli ütü (ütü seti şimdilik ayrıldı)
lego , saatler duruyor 4 adet , pony küçük pelüş,dısney albümü,
clean cıty(çöp kamyonu) , kamyon,otobüs,cd ler, İngilizce puzzle,düello hafıza oyunu,
çantalı makyaj malzemeleri,BJK telefonu

:nazar: Yarın Çilek Mobilya'dan Prıncess cibinlik koyucam kızlar...Kaçırmayın derim.....
Tavandan aşağıya sarkanlardan *90*190 yatak için.....

çilek cibinlik 5.jpg
:nazar::nazar::nazar:
çilek cibinlik 4.jpg
çilek cibinlik.jpg

çile cibinlik 2.jpg
çile cibinlik 3.jpg
110- Çilek mobilya Princess cibinlik....Kendi ambalajında yıkanmış duruyor....Sıfır gibidir...Yeni evimizde takmadığımız için ambalajındadır....Tavana tek bir S kanca takılır....Kendi kurdelesi var geçirilir...Yuvarlak demiri içindedir....
Düşünenler fiyat sorabilir....Yenisinin fiyatı üstteki resimde mevcuttur....:nazar:

Eki Görüntüle 1341440 :nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1341438 Eki Görüntüle 1341441
Eki Görüntüle 1341436 Eki Görüntüle 1341437
110- Çilek mobilya Princess cibinlik....Kendi ambalajında yıkanmış duruyor....Sıfır gibidir...Yeni evimizde takmadığımız için ambalajındadır....Tavana tek bir S kanca takılır....Kendi kurdelesi var geçirilir...Yuvarlak demiri içindedir....
Düşünenler fiyat sorabilir....Yenisinin fiyatı üstteki resimde mevcuttur....:nazar:
cok guzelmis cibinlik senin fiyatin ne cnm

Back