Kargo sorunu

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.663
83
İyi günler kızlar nişan elbisemi bir uygulama üzerinden sattım.Yarın kargolamam gerek ama koca elbiseyi nasıl kargolayacağım bilemedim.Kargo şirketlerinde o büyüklükte poşet veya kutu var mı ? Yoksa ben mi bulmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.😘
Not:Yanlış yere açtıysam bile hemen taşınmasın konum lütfen🙏🏻

Normalde bulunur ama ilden ile de değişir, burada var mesela, ama bulunduğun yerde kabul etmeyebilir. Olmazsa kendin al, ne kadar tutabilir ki? Şeylerde satılır, bu hırdavatçılarda olabilir, ya da giyim mağazalarına sor bakalım belki çıkar, oraya da koli halinde geliyor ya o bakımdan🤔

İyi günler kızlar nişan elbisemi bir uygulama üzerinden sattım.Yarın kargolamam gerek ama koca elbiseyi nasıl kargolayacağım bilemedim.Kargo şirketlerinde o büyüklükte poşet veya kutu var mı ? Yoksa ben mi bulmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.😘
Elbiseyi boylu boyunca koymayacaksiniz. İkiy ya da üçe katlayin güzelce gönderin

Elbiseyi askıda durduğu gibi gönderemezsiniz zaten. Yine 2-3 kat yapılıp paketlenir. Buruşan yerler ütülenir çıkarılınca..
Kargocular fikir verir..

Normalde bulunur ama ilden ile de değişir, burada var mesela, ama bulunduğun yerde kabul etmeyebilir. Olmazsa kendin al, ne kadar tutabilir ki? Şeylerde satılır, bu hırdavatçılarda olabilir, ya da giyim mağazalarına sor bakalım belki çıkar, oraya da koli halinde geliyor ya o bakımdan🤔
Elbiseyi boylu boyunca koymayacaksiniz. İkiy ya da üçe katlayin güzelce gönderin
Elbiseyi askıda durduğu gibi gönderemezsiniz zaten. Yine 2-3 kat yapılıp paketlenir. Buruşan yerler ütülenir çıkarılınca..
Kargocular fikir verir..
Elbise kendi kılıfının içerisinde zaten onu neyin içine koyacağımı bilemedim.Kargo şirketinden yardım isteyeceğim artık.

Eski bir aras kargo çalışanı olarak yazayım. kargo poşetleri yırtılır delinir elbiseniz hasar görür yazık. Evde başka bir hatta birkaç
poşete koyup güzelce bantlayın. Kargoya gittiğinizde yine onların poşetine de koyun.

Uygulamalarda çok satış yapan biri olarak kendinizin alması lazım demeye geldim.
Ben her zaman köpüklü şu patlayanlara sarıyorum kırılacak olmasa bile. Sonrasında da poşetlee sarıyorum

Back
X