- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi s i d e l y a
-
Çok sağol canımEline sağlık canım harika görünüyorşimdiden ilk üç garanti diyebiliriz sanırım
Teşekkür ederim tatlım. Keşke ikram edebilsemEllerine sağlık canım çok güzel ve en çok sevdiğim tatlıyarışmada başarılar diliyorum....
Dimi ya böyle yaptiklarimizida tattirabilsek keşke ne güzel olurduTeşekkür ederim tatlım. Keşke ikram edebilsem
Börekteki de çok hoştu canımTeşekkür ederim aslımm
Bunlar farklı çiçekler.
Çok güzel olurdu gerçekten. :)Dimi ya böyle yaptiklarimizida tattirabilsek keşke ne güzel olurdu
Çok fazla yok evimde çiçek. Birkaç tane var böyle evde yapma da olsa huzur veriyor rengarek.Börekteki de çok hoştu canım
Aynen bence de çok güzeller gerçeğe çok benziyor sunuma çok yakışıyor bu kez de bence birinciliğe yakınsın pişti durumu olmazsaÇok fazla yok evimde çiçek. Birkaç tane var böyle evde yapma da olsa huzur veriyor rengarek.
Naptın tepsiyeTeşekkür ederim kuzum sensin efsane
Tepsi artık yok. İçindekiler de yok muhtemelen
Yakınımızda bir öğrenci yurdu var oraya gönderdimNaptın tepsiye
Tadına bakamadım ama eşimden güzel övgüler aldı trileçem. :))Sunum güzel olunca, lezzette güzel olur diye düşünüyorum. Seçim yapmakta bayağı zorlanacağız galiba:) Şimdiden başarılar.
Ay inşallah olmaz. Birincilik olmasa da hakkımla olamayayımAynen bence de çok güzeller gerçeğe çok benziyor sunuma çok yakışıyor bu kez de bence birinciliğe yakınsın pişti durumu olmazsa
Yurda taşınasım geldi şu anYakınımızda bir öğrenci yurdu var oraya gönderdim
Napim kız olmaz ama Allah muhafaza evde durmasın
Kız o kadar mı karnındaki bebişe kıyamam. Birgün gel yapayım sanaYurda taşınasım geldi şu an
Evini bilsem 1 dk durmam
Kız o kadar mı karnındaki bebişe kıyamam. Birgün gel yapayım sana
Tamam anlaşırız o kolayEvini bilsem 1 dk durmam
Bir dilim de değil 3 dilim ha
Teşekkür ederim tatlım
Harika bir sunum olmus tebriklerellerinize saglik
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?