Kardeşini seç...

ben de kardeşimi seçtim.
artık hakkarili 9 yaşında bir kız kardeşim var. bunu bizimle paylaşan bu konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim.

Merhaba,

Yaklaşık bir yıldır benim de bir kardeşim var Mardin'de ve 9 yaşında.. adı Güneş. Genellikle mektuplaşıyoruz ama okul tatil olduğundan onun mektup göndermesi sorun oluyor şuanda, bu yüzden yaz dönemi boyunca telefonla görüşmeye karar verdik..

İlk başlar da böyle bir sorumluluğu alıp alamayacağım konusunda endişelerim olmuştu fakat ondan mektup aldıkça, öğretmeniyle yaşadıkları koşulları konuşunca iyi ki böyle bir şey yapmışım diye düşünüyorum...

Bu konuyla ilgili sormak istediğiniz sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim... Unutmayalım ki;
"Bir Çocuk Değişir, Dünya Değişir.."

arkadaşlar bu çok güzel bişey. ben şimdi gördüm böyle bir konuyu. aslında sitede de yeniyim.ben hemen olmak istiyorum abla, konuyu bilenlerin yardımını bekliyorum neler yapmam gerektiği konusunda. düşünsenize siz öyle bir yerdesiniz ve gerisini hayal edin, sizi sadece bir insanın koruduğunu önemsediğini. inanın psikoloja bile ihtiyaç duyulmaz herkesin bir ablası olsa

merhaba arkadaslar ben kardeşini sec sıtesıne baktım..tarıhler hep 2005-06- vs. eskı tarıhlı neden öyle acaba..
bu arada şunu sormak istıyorum bende kardeş edınmek istıyorum fakat,ben çalışmıyorum..ev kredı borcumuz var ve küçük bebegım var..sadece şunu sormak istıyorum cok masraf oluyor mu.. kardeş edınmek istıyorum ama ya altından kalkamazsam ve kımseyı yarı yolda bırakmakta ıstemıyorum..

nasıl gönderıyorsunuz kolılerı aylık mı nasıl oluyor benı bılgılendırırmısınız..neler gönderılıyor..yıyecek tarzımı okul ıhtıyacı mı..
ben tesadüfen baktım buraya acıkcası..
veya kendı oturduğum sehırde okula gıdıp ögretmenlerle mı konussam burada da yardıma ihtıyacı olan varmıdır kı..nasıl oluyor bu işler hiç bılmıyorum..ufak tefek şeyler yaptım ama hep bırılerı öncü oldu..bu sehre yenı geldım ve kımseyı tanımıyorum..nereye gıtsem ne yapsam..bende bışeyler yapmak istıyorum..bir işe yarıyayaım bariii..
çok uzun oldu kusura bakmayın

elif hanım. inanın bende sizin gibiyim öğrenciyim çok fazla yardımcı olamıyoruz ama sıkıntılarını paylaşmak adına ben 2 kardeş seçtim şimdilik cevap bekliyorum. sizde bu düşünceyle hareket edip seçin. zaten bizden beklentileri yok bi defter bi kalem.

bir öğretmen olarak szie tavsiyem;bulunduğunuz şehirdeki size yakın,kenar mahallelerdeki bir okula gidip,bir öğretmenle görüşüp, o sınıftaki ihtiycı olan bir çocuğun,sene başı okul masraflarını karşılayabilirsiniz..kii mutlaka durumu kötüü öğrencii avrdıır ve bunu öğretmenler bilir..en azındann sizinde içiniz rahat derr,,gerçektenn ihtiyacı olan birini mutlu ettiğiniz için...

katılıyorum neserkaya arkadaşıma
gerçekten çoook muhtaç insanlar, öğrenciler var
bir çocuğu mutlu etmek, onun tebessümünü sağlamak çok hayırlı birşey
ve dünyanın en güzel duygusu

Yillar once universitede ogrenci iken zor gunler gecirmistim. O zamanlarda yemin ettim, bir gun bende durumu iyi olmayan ogrenci birine yardim edicem diye.. Son iki yildir Gazi universitesinde bir ogrencinin harc ve kitap ucretini karsiliyordum. simdi birde ilkokul ogrencisine kitap,giyecek, ve kucukte bir maddi yardim yapma niyetindeyim. Bu verdiginiz adres fazlasiyla yardimci olacak sanirim Bu duyuruyu burada yapmaniz cok guzel olmus. Tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…