Yillar once universitede ogrenci iken zor gunler gecirmistim. O zamanlarda yemin ettim, bir gun bende durumu iyi olmayan ogrenci birine yardim edicem diye.. Son iki yildir Gazi universitesinde bir ogrencinin harc ve kitap ucretini karsiliyordum. simdi birde ilkokul ogrencisine kitap,giyecek, ve kucukte bir maddi yardim yapma niyetindeyim. Bu verdiginiz adres fazlasiyla yardimci olacak sanirim Bu duyuruyu burada yapmaniz cok guzel olmus. Tesekkur ederim.
Kaç tane kardeş seçebiliyoruz? Ben iki üç kişiye biden yardım etmek istiyorum.
merhaba arkadaslar ben kardeşini sec sıtesıne baktım..tarıhler hep 2005-06- vs. eskı tarıhlı neden öyle acaba..
bu arada şunu sormak istıyorum bende kardeş edınmek istıyorum fakat,ben çalışmıyorum..ev kredı borcumuz var ve küçük bebegım var..sadece şunu sormak istıyorum cok masraf oluyor mu.. kardeş edınmek istıyorum ama ya altından kalkamazsam ve kımseyı yarı yolda bırakmakta ıstemıyorum..
nasıl gönderıyorsunuz kolılerı aylık mı nasıl oluyor benı bılgılendırırmısınız..neler gönderılıyor..yıyecek tarzımı okul ıhtıyacı mı..
ben tesadüfen baktım buraya acıkcası..
veya kendı oturduğum sehırde okula gıdıp ögretmenlerle mı konussam burada da yardıma ihtıyacı olan varmıdır kı..nasıl oluyor bu işler hiç bılmıyorum..ufak tefek şeyler yaptım ama hep bırılerı öncü oldu..bu sehre yenı geldım ve kımseyı tanımıyorum..nereye gıtsem ne yapsam..bende bışeyler yapmak istıyorum..bir işe yarıyayaım bariii..
çok uzun oldu kusura bakmayın
Kaç tane kardeş seçebiliyoruz? Ben iki üç kişiye biden yardım etmek istiyorum.
hanimlar burda sadece bir sefere mahsus ta yardim edebiliyormuyuz ?
selam yardm sever hanmlar benimde bir yeğenim var rahmetli ablamın kızı şu anda balıkesirde türkçe öğretmeliği okuyor . öksüz ve yetim bursa ihtiyacmz var . iki snelik işletme okurken devlet bursu aldı malesef ikinci bir şans yokmuşöğretmenlik onun çok okumak istediği bir bölümdü çok şükür kazand fakat yetişemiyoruz kardeşini seç wep sitesini açamadm hata verdi esasında oraya kaydetmek istiyordum olmadı ilgilenen burs verebilecek şirket vs varsa bilgilendirirseniz sevinirim . bu arada üç kardeş oldukları için yetişemiyoruz dierleri daha ilk öğretimde şu anda en ihtiyac olan üniversitede okuayn şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar
ben de bi çocuğun ablası olmak istiyorum
kendm de henüz lisede okuyorum kendi haftalığımla yardımda bulunmaya çalışacağım
ama bana açıklar mısınız yapacaklarımız ne?
ne kadar süre aralğında yardım göndereceğiz mesela ne gibi yardımlar yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?