Kardeşini seç...

sizleri canı gönülden kutluyorum,sevgilera.s.

orada eski tarihli kaydedilmiş henüz kardeş edinilmemiş çocuklar da vardır muhtemelen... son zamanlarda siteye bakmadım ama sistemin işlediğini biliyorum, benim kardeşim 2. sınıfa başlıyordu tanıştığımızda bugün 7. sınıfta.
kardeşinizle bir kere buluştuktan sonra gerisi ikinizin arasında zaten sitenin herhangi bir katkısı yok, en azından ben bakmadım siteye.
burada kilit nokta kardeşinizle ilgileniyor olmanız. geçmişte kaldı gibi görünen mektuplaşma yoluyla birbirinizi tanıyorsunuz ve çocuğun "okulla ilgili" ihtiyacı olduğunda koli gönderiyorsunuz yoksa düzenli gönderi diye bir şey yok. tabii kötü niyetli yaklaşımlarla karşılaşanlar da oldu zamanında, aç gözlü ailelerle, para isteyenlerle... kesinlikle ama kesinlikle nakit yardım yapmayacaksınız, sınırlarınızı net olarak ortaya koyun...
benim kardeşim ve ailesi bu anlamda çok doğru insanlar çıktılar hiçbir zaman benden okul harici bir şey istemedi, lüks istemedi... ben ayakkabıyı, kıyafeti de okul ihtiyacı olarak kabul ediyorum bunların dışında arada sırada elim bol olduğunda veya uygun fiyatlı bir şeye rastladığımda oyuncak alıp gönderdim... dönem ortasında defter kalem fiyatları düşmüşken bunları alıp kenara koydum dönem başında gönderdim
sözün özü öyle aman aman bir masraf olmadan bir çocuğun hayatını değiştirebilirsiniz

Kaç tane kardeş seçebiliyoruz? Ben iki üç kişiye biden yardım etmek istiyorum.

istediğiniz kadar seçebilirsiniz ama lütfen sadece maddiyat olarak düşünmeyin. kaç çocuğa ilgi gösterecek vakit ve sabrınız var? kaç çocuğa düzenli mektup yazıp gelişimini takip edecek haliniz var? bunları lütfen hesaba katın, kardeş edinilip sonra ilgilenilmeyen çocuklar kardeş edinilmeyenlerden çok daha büyük üzüntü yaşıyor doğal olarak

selam yardm sever hanmlar benimde bir yeğenim var rahmetli ablamın kızı şu anda balıkesirde türkçe öğretmeliği okuyor . öksüz ve yetim bursa ihtiyacmz var . iki snelik işletme okurken devlet bursu aldı malesef ikinci bir şans yokmuş öğretmenlik onun çok okumak istediği bir bölümdü çok şükür kazand fakat yetişemiyoruz kardeşini seç wep sitesini açamadm hata verdi esasında oraya kaydetmek istiyordum olmadı ilgilenen burs verebilecek şirket vs varsa bilgilendirirseniz sevinirim . bu arada üç kardeş oldukları için yetişemiyoruz dierleri daha ilk öğretimde şu anda en ihtiyac olan üniversitede okuayn şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

hanimlar burda sadece bir sefere mahsus ta yardim edebiliyormuyuz ?

selam kardeş seçmeden de bir okula istediğiniz zaman yardım yollayabilirsiniz.İsterseniz benim yolladığım okulun adresinide verebilirim.Ya da çevrenizdeki okullardan biri de seve seve kabul eder.iyi günler

Kardeşini Seç
site açılıyor:)

AdanaKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (492) AdıyamanKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (915) AfyonkarahisarKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (107) AğrıKardeşini Bekleyen (46) Kardeşini Bulan (3980) AksarayKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1) AmasyaKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (72) AnkaraKardeşini Bekleyen (3) Kardeşini Bulan (676) AntalyaKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (62) ArdahanKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (69) ArtvinKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (515) AydınKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (112) BalıkesirKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (673) BartınKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (49) BatmanKardeşini Bekleyen (41) Kardeşini Bulan (6790) BayburtKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (321) BilecikKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1) BingölKardeşini Bekleyen (33) Kardeşini Bulan (1906) BitlisKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (1301) BoluKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (140) BursaKardeşini Bekleyen (2) Kardeşini Bulan (102) ÇanakkaleKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (55) ÇankırıKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (37) ÇorumKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (818) DenizliKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (130) DiyarbakırKardeşini Bekleyen (528) Kardeşini Bulan (11785) DüzceKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (15) EdirneKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (349) ElazığKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (585) ErzincanKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (56) ErzurumKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (605) GaziantapKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (1704) GiresunKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (346) GümüşhaneKardeşini Bekleyen (5) Kardeşini Bulan (1967) HakkariKardeşini Bekleyen (15) Kardeşini Bulan (6665) HatayKardeşini Bekleyen (41) Kardeşini Bulan (462) IğdırKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (404) IspartaKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (39) İstanbul-asyaKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (169) İstanbul-avrKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (130) İzmirKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (974) KahramanmaraşKardeşini Bekleyen (36) Kardeşini Bulan (2711) KarabükKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2) KarsKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (87) KastamonuKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (125) KayseriKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (54) KilisKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (51) KırşehirKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (23) KocaeliKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (299) KonyaKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (701) KütahyaKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (27) MalatyaKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (182) ManisaKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (357) MardinKardeşini Bekleyen (240) Kardeşini Bulan (3655) MersinKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (236) MuğlaKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (74) MuşKardeşini Bekleyen (2) Kardeşini Bulan (1242) NevşehirKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (63) NiğdeKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (92) OrduKardeşini Bekleyen (16) Kardeşini Bulan (347) OsmaniyeKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (293) RizeKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (5) SakaryaKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (112) SamsunKardeşini Bekleyen (9) Kardeşini Bulan (508) ŞanlıurfaKardeşini Bekleyen (20) Kardeşini Bulan (4692) SiirtKardeşini Bekleyen (31) Kardeşini Bulan (934) SinopKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (324) ŞırnakKardeşini Bekleyen (9) Kardeşini Bulan (2589) SivasKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (999) TekirdağKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (125) TokatKardeşini Bekleyen (5) Kardeşini Bulan (1086) TrabzonKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (704) TunceliKardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (529) UşakKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2) VanKardeşini Bekleyen (26) Kardeşini Bulan (2948) YozgatKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (10) ZonguldakKardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (306)

Merhaba,
adım selen gozen. daha once sanlıurfadan sectigim kardesim gulbin mac'a ulasamadıgım icin kardes iptali yapmak zorunda kaldım ve bugun yeni bir kardes sectim. hatice celik, musta, 6 kardesler. okul muduruyle konustum, mudur yeni atanmıs, cocugu tanımıyor, daha cok genel durum hakkında bilgi verdi. daha sonra secilen kardesler listesine baktıgımda hem haticenin, (adı iki kere listelenmis) hem de kardesleri kezban ve arafat'ın kendilerine birer abla/abi bulduklarını gordum. yani ben haticeyi ikinci kez secmis oldum. ama ilk ablasının onunla ilgilenip ilgilenmedigini bilmiyorum, okul yonetimi de bu konuda bana yardımcı olamıyor. ne yapmamı onerirsiniz? kendi ablası olmasa bile kardeslerini secen diger abla/abiler, yani en azından bu 3 kisiden biri bu aileyle ilgilenmistir diye dusunuyorum. baska bir kardes secmem daha mı dogru olur? lutfen yardımcı olun..
tesekkurler..

Biraz önce kardeşimi seçtim. Şanlıurfadan Sariye Eşsiz.
Kardeşimle aynı ismi taşıdığı için, onu seçmek istedim. Heyecanla onaylamalarını bekliyorum.

daha şimdi gördüm burayı öncelikle tebrik ediyorum.. memleketime döndğümde kitaplarımı toplayıp göndericem inşallah

merhaba arkadaşlar
ben de bi çocuğun ablası olmak istiyorum
kendm de henüz lisede okuyorum kendi haftalığımla yardımda bulunmaya çalışacağım
ama bana açıklar mısınız yapacaklarımız ne?
ne kadar süre aralğında yardım göndereceğiz mesela ne gibi yardımlar yapacağız?

canım ilk sayfadaki linke tıkla açıklamasını yapmışlar sitede.. para haricinde herşey gönderebilirsin giyim kitap kırtasiye

annemle konuştum destekliyor o da
ben de şimdi seçeceğim kardeşimi

evet kardeşimi seçtim inşallah vatana millete hayırlı olur.. ilerleyen zamanlarda kardeş sayımı yükseltebilirim inşallah

ben de kardeşimi seçtim adaşım hem de:)
sanırım simdi mail yollayacaklar daha sonra da öğretmenini arayıp konuşurum

bana gelmedi hala mail bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…