Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de kardeşimi seçtim.
artık hakkarili 9 yaşında bir kız kardeşim var. bunu bizimle paylaşan bu konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim.
ne kadar guzel bır sıte
buna vesıle olan arkadaslara teskurler
sizi can-ı gönülden kutluyoruma.s.
merhaba arkadaslar ben kardeşini sec sıtesıne baktım..tarıhler hep 2005-06- vs. eskı tarıhlı neden öyle acaba..
bu arada şunu sormak istıyorum bende kardeş edınmek istıyorum fakat,ben çalışmıyorum..ev kredı borcumuz var ve küçük bebegım var..sadece şunu sormak istıyorum cok masraf oluyor mu.. kardeş edınmek istıyorum ama ya altından kalkamazsam ve kımseyı yarı yolda bırakmakta ıstemıyorum..
nasıl gönderıyorsunuz kolılerı aylık mı nasıl oluyor benı bılgılendırırmısınız..neler gönderılıyor..yıyecek tarzımı okul ıhtıyacı mı..
ben tesadüfen baktım buraya acıkcası..
veya kendı oturduğum sehırde okula gıdıp ögretmenlerle mı konussam burada da yardıma ihtıyacı olan varmıdır kı..nasıl oluyor bu işler hiç bılmıyorum..ufak tefek şeyler yaptım ama hep bırılerı öncü oldu..bu sehre yenı geldım ve kımseyı tanımıyorum..nereye gıtsem ne yapsam..bende bışeyler yapmak istıyorum..bir işe yarıyayaım bariii..
çok uzun oldu kusura bakmayın
Geçen eğitim yılında kaydını yaptığımız tüm kardeşlerimiz seçildi. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı minnettarız.Yeni öğrencilerin çalışması yapılıyor, en kısa sürede listelerimize ilave edilecektir. Bilgilerinize.
GÖNÜLÜLER ARIYORUZ…
Bu site hepinizin. Her ilden her ilçeden gönüllüler arıyoruz.
KARDEŞİNİ SEÇ i daha etkin hale getirmek için, biraz daha kenetlenelim. Yurdumuzun dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi, okullu kardeşlerimize el uzatabilmek için o yörelerde yaşayan gönüllüler arıyoruz.
GÖNÜLLÜLER ;
-Yöresindeki ihtiyaç sahibi çocukları saptayıp, formlarını doldurup bize yollayacak…Bu konuda gerekirse, Milli Eğitim ile ya da yerel yönetimler ile işbirliği yapacak.
-Kütüphane ihtiyacı olan okulları bize bildirecek.
-Yöresindeki ‘ Kardeşini Seç ‘ ile ilgili, oluşabilecek problemlere çözümler üretecek.
Ev kadınları, çalışan kadınlar, serbest meslek sahipleri, öğretmenler, öğrenciler, kamu ve yerel yöneticiler sizi bekliyoruz
Kardeşini Seç