• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

ben başvuru yapalı aylar geçti hala mail gelmedi.bende bir öğretmen aracılığıyla van'dan kardeşimi buldum şubat ayından bu yana benim manevi kızım...sağolsun öğretmeniyle sürekli irtibat halindeyiz.bana ilk olarak 2 öğrencinin fotoğrafını göndermişti seçimi bana bıraktı.sonra ben birini seçince gidip ailesiyle konuştu benden haberdar olmalarını sağladı.sonrası kendiliğinden geldi.hediyeler yolladım mektup yazdım.şimdi tel.de konuşuyoruz geçenlerde koli yollamışlar bana o kadar duygulandımki aile fotoğrafı çektirmişler.yöresel el işlerinden yollamışlar.ben kızımı buldum darısı isteyenlerin başına :)))))

arkadaşlar kk ya uzun zamandır giremiyordum,bugün girebildim,dilerim bundan sonra bir sorun olmaz:16:sevgiyle kalın

uzun zamandır kardeş arıyorum site açılmıyor açıldığında da sorun oluyor kardeş seçilmiyor. acaba sorun mu war?

ben kardeşini seç sayfasını facebook tan da takip ediyordum ama sanırım sitede bir sorun var ve artık faaliyet vermiyor.o yüzden face üzerinden gidin diyorum bazen öğretmenlerde yazıyor ihtiyacı olan öğrencileri olduğunu bildiriyorlar ben öyle yaptım çok şükür buldum...

Ben de çeşitli umutlarla kaydolmuştum bu sisteme,bi kardeş seçmiştim Şırnak'tan ama yürümüyor nedense.Ne yazık ki öğretmenler fazla ilgili değiller bu konuda,adres olarak da sadece kendi okul adreslerini veriyorlar ve öğretmen olmadan öğrenciyle iletişime geçemiyorsun.Umarım daha düzgün bir yapılanmaya gidilir en kısa zamanda

Açıkçası bir kardeş seçmek benim için 13-14 yaşlarımdan beridir var. okuduğum bir romanda kız başka şehirden kendine bir kardeş seçiyordu. o kitapla başladı benim isteğim. tabi şimdi büyüdüm ama hep içimde birine yardım etmek vardı. ve bu siteyi buldum en kısa zamanda kendime kardeş edinicem allahımın izni ile. bu konuyu açan arkadaşım çok teşekkür ederim sana :16:

arkadaşlar kardeşini seç te sorun var sanırım ne yazık ki bulamadım.Dilerim en kısa zamanda sorun giderilir.

üzerinden baya süre geçmiş ama tekrar gündeme gelmesi gerektiğini düşünüyorum. bu siteyi biliyordum fakat çocuk aklımla ailemden de çekindiğim için pek karışmak istemedim bu işe. ama şimdi konuyu görünce aklıma geldi ve bu sefer seçmek istiyorum kardeşimi fakat site tadilattaymış,umarım en kısa zamanda biter.

Back