Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardeşini seç...
- Konu Sahibi nrsnkma39
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mayıs 2010
- 2.614
- 7
- 116
Hep yapmak istediğim birşeydi bu. Fakat bunu nasıl yapacağımı bilemezdim, bu site sayesinde ilk adımı attım. Bakalım, inşallah güzel olur kardeşimle herşey:) Kızlar, kardeş secerken ayakkabı numarasına da çok dikkat ettim, komik olabilir belki:) Çünkü alıp alıp hiç giymediğim ayakkabılarım var ve kapıcılara vermektense ihtiyacı olana gitmesi beni çok daha mutlu eder..
Ben şu an çok iyi bir işe ve ortalamanın üstünde imkanlara sahibim.İlkokuldayken bu günlerimi inanın hayal bile edemezdim, ayağımda plastikten çizme( ki hemencecik altı yanı delinirdi) en ucuzundan tek göz çanta bulduğum yıllar ne mutlu bana..Eşi subay olan bi hocamız vardı, beni çok severdi çünkü abartmayayım ama çok zekiydim ve bişeyler öğrenmeye çok istekliydim.. Neyse, bana 4 ortalı defterler vermişti bi kaç tane..O defterler var ya..ne kadar kıymetliydi ne kadar makbüle geçmişti..4 ortalı ya bi tarafından Türkçe defteri, diğer tarafından hayat bilgisi defteri..Ne yıllardı ya..
Neyse bakalım, gelişmeleri anlatırım.
Herkese güzel günler.
Ben şu an çok iyi bir işe ve ortalamanın üstünde imkanlara sahibim.İlkokuldayken bu günlerimi inanın hayal bile edemezdim, ayağımda plastikten çizme( ki hemencecik altı yanı delinirdi) en ucuzundan tek göz çanta bulduğum yıllar ne mutlu bana..Eşi subay olan bi hocamız vardı, beni çok severdi çünkü abartmayayım ama çok zekiydim ve bişeyler öğrenmeye çok istekliydim.. Neyse, bana 4 ortalı defterler vermişti bi kaç tane..O defterler var ya..ne kadar kıymetliydi ne kadar makbüle geçmişti..4 ortalı ya bi tarafından Türkçe defteri, diğer tarafından hayat bilgisi defteri..Ne yıllardı ya..
Neyse bakalım, gelişmeleri anlatırım.
Herkese güzel günler.
bana mail geldi ama gereksizlerin içine atmış kendini onayladım haber verilecektir yazdı ikinci bi maili bekliyorum sizde gereksizlere bakın onay istiyo
evet bende aysını yaşadım bakıyorum bakıyorum yok meğer gereksiz olan klasöre atmış.doğrulama linkini tıkladım bende maili bekliyorum.aceba ne kadar sürede geliyor??
evet bende aysını yaşadım bakıyorum bakıyorum yok meğer gereksiz olan klasöre atmış.doğrulama linkini tıkladım bende maili bekliyorum.aceba ne kadar sürede geliyor??
Bende senin gibi bekliyorum bakalim ne zaman geri dönecekler, aslinda tarihler kafami kariştirdi ama göreceğiz artik.
ya bana hala ikinci mail gelmedi neden bu kadar uzadı aceba??yoksa reddettiler haberim mi yok
Aynen bende bekliyorum hala gelmedi ???
hanımlar bende kardeşiniseç e üye oldum 3 gün önce. Cevap gelmeyince cengiz tünay ı aradım nette no su var zaten sitedeki bilgiler güncel değilmiş ve sorunlar varmış şubata kadar bekleyin dedi bilginize...
Bekliceğz o zaman mecbur, bilgin icin Tşkler..
Bekliceğz o zaman mecbur, bilgin icin Tşkler..
rica ederim ne demek
- 20 Eylül 2009
- 3.513
- 1
- 158
hanımlar bende kardeşiniseç e üye oldum 3 gün önce. Cevap gelmeyince cengiz tünay ı aradım nette no su var zaten sitedeki bilgiler güncel değilmiş ve sorunlar varmış şubata kadar bekleyin dedi bilginize...
teşekkürler haber verdiğiniz için
Son düzenleme: