• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

bilmiyorum ki hala beklemedeyim belki cumartesi pazar ya ondan gelmiyodur pazartesi gelir iş günü ya

evet olabilir beklemedeyim
ayrıca kardeşimi seçtiğim okulun nette haberlerini okudum köye yardım gidiyormuş bir an şüphede kaldım acaba daha muhtaç olan birine mi yardım etsem diye:44:

muhtaç olan insanları bulup koymuşlardır oraya zaten canım.. yani ben biçok çocuğun profiline baktım evde 10dan aşağı kimse yaşamıyor gönül ister daha muhtaçlarına yardımcı olabilmek ama elimizden geldiğince artık

Hep yapmak istediğim birşeydi bu. Fakat bunu nasıl yapacağımı bilemezdim, bu site sayesinde ilk adımı attım. Bakalım, inşallah güzel olur kardeşimle herşey:) Kızlar, kardeş secerken ayakkabı numarasına da çok dikkat ettim, komik olabilir belki:) Çünkü alıp alıp hiç giymediğim ayakkabılarım var ve kapıcılara vermektense ihtiyacı olana gitmesi beni çok daha mutlu eder..

Ben şu an çok iyi bir işe ve ortalamanın üstünde imkanlara sahibim.İlkokuldayken bu günlerimi inanın hayal bile edemezdim, ayağımda plastikten çizme( ki hemencecik altı yanı delinirdi) en ucuzundan tek göz çanta bulduğum yıllar ne mutlu bana..Eşi subay olan bi hocamız vardı, beni çok severdi çünkü abartmayayım ama çok zekiydim ve bişeyler öğrenmeye çok istekliydim.. Neyse, bana 4 ortalı defterler vermişti bi kaç tane..O defterler var ya..ne kadar kıymetliydi ne kadar makbüle geçmişti..4 ortalı ya bi tarafından Türkçe defteri, diğer tarafından hayat bilgisi defteri..Ne yıllardı ya..

Neyse bakalım, gelişmeleri anlatırım.

Herkese güzel günler.

bende şimdi siteyi inceledim bu başlık altındaki tüm sayfaları da okuyamadım aklıma bişey takıldı.seçtiğim çocukların yaşı şuan ki yaşımı?çünkü tarihler oldukça eski 2005-2006 mesela.yani 10 yaşında yazıyosa şuan 15-16 yaşındalarmı ben bunu anlayamadım da :50:

birini seçtim bakalım samsun dan.mail ne zaman gelicekçok merak ediyorum.çok heyecanlandım.

Selam bende bir çoçuk seçtim şimdi, maillimdeki linkide tikladim, şimdi sadece beklemem gerek galiba ?? anlamadim ama tam olarak tarihler 1-2 yıllık.

bana mail geldi ama gereksizlerin içine atmış kendini onayladım haber verilecektir yazdı ikinci bi maili bekliyorum sizde gereksizlere bakın onay istiyo

bana mail geldi ama gereksizlerin içine atmış kendini onayladım haber verilecektir yazdı ikinci bi maili bekliyorum sizde gereksizlere bakın onay istiyo

evet bende aysını yaşadım bakıyorum bakıyorum yok meğer gereksiz olan klasöre atmış.doğrulama linkini tıkladım bende maili bekliyorum.aceba ne kadar sürede geliyor??

evet bende aysını yaşadım bakıyorum bakıyorum yok meğer gereksiz olan klasöre atmış.doğrulama linkini tıkladım bende maili bekliyorum.aceba ne kadar sürede geliyor??

Bende senin gibi bekliyorum bakalim ne zaman geri dönecekler, aslinda tarihler kafami kariştirdi ama göreceğiz artik.

ya bana hala ikinci mail gelmedi neden bu kadar uzadı aceba??yoksa reddettiler haberim mi yok:59:

hanımlar bende kardeşiniseç e üye oldum 3 gün önce. Cevap gelmeyince cengiz tünay ı aradım nette no su var zaten sitedeki bilgiler güncel değilmiş ve sorunlar varmış şubata kadar bekleyin dedi bilginize...

hanımlar bende kardeşiniseç e üye oldum 3 gün önce. Cevap gelmeyince cengiz tünay ı aradım nette no su var zaten sitedeki bilgiler güncel değilmiş ve sorunlar varmış şubata kadar bekleyin dedi bilginize...

teşekkürler haber verdiğiniz için:71:

Son düzenleme:
Back