• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşin uyurken yaptığı gariplikler.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.825
17.328
498
Merhaba hanımlar.
Öncelikle şunu söyleyeyim konu korkunç değil ama hassas olanlar, evde tek olanlar varsa şimdiden geriye dönebilir :)
Gece bu saatde aklıma takıldı ve size sorayim dedim.
Kız kardesim 12 yaşında. Ve geceleri garip şeyler yapıyor.
Nasıl diyeyim herkeste vardır ya gece uyurken konuşur falan bunun ki biraz üst seviye.
Birkaç ay önce uyuyordu bende odamda dizi izliyorum bir anda "Göremiyorum göremiyorum " diye bağırmaya başladı.
Ne olduğunu anlamadım gittim yanına hani karanlıkta bir şey aranır gibi yapılır ya yatakta oturmuş eliyle yorganda bir şey arıyor bir yandan da bağırıyor. Bir anda kalkip dolaba vurmaya sallamaya başladı durdu oturdu yatağa sonra.
Neyse yat yat dedik küt diye yattı.
Bunları yaparken uyuyor.
Geceleri uykusunda surekli bir şeyler söylüyormuş falan kız kardesim ben daha yatmam onunla deyince yer değiştirdik .
Abarttigini düşünüyordum ama hakikaten her gece surwkli bir şeyler söylüyor "Hadi gelin hadi hadi hadi" genelde hep bunları söylüyor ve sabah hiçbir şey hatırlamıyor.
Erken uyudugundan hep duyuyorum bunları ama buraya kadar sorun yok.
Bir gece uyanıp bir anda kalktı ben uyanigim bunlar olurken robot gibi yanıma geldi "noldu" deyince agzinda bir şeyler yuvarladi tam net anlamadım yattı yatağına. Ve ben ciddi mana da korktum o gece .
Sonra birgün oda da TV izlerken içeri girdi yine aynı şekilde ne dediğinin anlaşılmadığı sesler çıkardı annem götürdü yatırdı. Oturma odası ile yatak odası dipdibe falan değil bu arada.
En son da az önce korku filmi izliyoruz annemle bu içeri girdi ben uyanık sandım.
"Kızım televizyona bakma korku filmi izliyoruz " dedim . napiyonuz gibi bir şeyler söyleyip vana doğru geldi so ra döndü anneme gitti sonra odanın ortasında öylece durup bir şeyler söyledi.
Annem dedi bu uyuyor diye. Ben şoka girdim. Annemde bir şey olmaz dedi ama ben cidden korktum.
Hakikaten bu normal mi ? Bu çocuğun bir hastalığı falan mi var yoksa ?
Vallahi bi garip oldum pembe külotlu corapla odanın ortasında duruyordu öylece . Bir yandan korkuyorum bir yandan guluyorum :confused:

Kendine zarar verebilir demi. Dolabı falan salladi. Allah korusun.
Eve dış kapıyı kilitliyoruz o günden beri
Bana uyurgezerlik benzeri bir uyku bozuklugu gibi geldi bence mutlaka bir uzmana goturun. Yatagı da pencereye yakın olmasın ya da dıs kapıyı kilitli tutun mesela bilincsizken kendine bi zarar vermesin

Bide bana sor. Hem korkuyorum hem guluyorum
Şimdi yatıyor masum masum ama bir anda kalkıp yatağımın başında bekleyebiliyor . Valla odum kopar heralde
:KK70::KK70::KK70: Gece gece iyi guldurdun beni yaa. Kiz kardesimde yataklara uzandik okudukca gulme krizine girdik.
Pembe kulotlu corap acmamis kardesini, bence onda bisyler var ondao_O

benim çocukluğumun aynısı.babam ben 10 yaşındayken vefat etti,ondan sonra başladı.bi gün rüyamda babamın evin önüne gelip dışarıdan bize seslendiğini görmüştüm.sonra hep uykumda gidip pencerede beklemeye başlamışım.bu yüzden uyur gezerlik başlamıştı bende.geceleri uyanıyormuşum garip şeyler yapıyormuşum hep.bi gün uyanıp oturma odasına gitmişim koltuktaki bütün minderleri yere üstüste koyup oturmuşum.annem gelmişti o an uyanıp şok olmuştum.zamanla geçti ama annem ciddi tedbirler almıştı.

Bide bana sor. Hem korkuyorum hem guluyorum
Şimdi yatıyor masum masum ama bir anda kalkıp yatağımın başında bekleyebiliyor . Valla odum kopar heralde

Bak onu deme bana. Bi keresinde ablam saka yapiyim diye yatagimin dibinde beklemis. Ben sagdan sola donerken bi baktim karsimda karanlikta yuzu karnliktan gorunmeyen, saclari kabarik bi cisim. 1 saat boyunca abartisiz, tam 1 saat boyunca hickira hickira agladim.
O gun bu gundur karanlikta birisi yanima yaklasinca korkar oldum, lutfen ama lutfen seslenerek gelin yanima diyorum.
Okutun bi kardesini yao_O.
Acaba cok yorgun oldugundami oluyor? Bende konusabiliyorm yorgunken uykumda.

Bak onu deme bana. Bi keresinde ablam saka yapiyim diye yatagimin dibinde beklemis. Ben sagdan sola donerken bi baktim karsimda karanlikta yuzu karnliktan gorunmeyen, saclari kabarik bi cisim. 1 saat boyunca abartisiz, tam 1 saat boyunca hickira hickira agladim.
O gun bu gundur karanlikta birisi yanima yaklasinca korkar oldum, lutfen ama lutfen seslenerek gelin yanima diyorum.
ay aman ucuz yırtmışsın valla canım.benim eşim beni uykumda korkuttuda psikolojim bozuldu atlatamadım.şimdi eşimden korkuyorum daha geçmedi.15 gündürde antidepresan kullanıyorum.nefret ediyorum şakalardan

Benim abim böyleydi. Ranzanın alt katından ıst kattaki diğer abime hacııı nereden geçiyor dolmuş demişti bir kere :D yorganıyla gece temizlik yapardı yatağın kenarlarını ;)(çok titizdir) yeni evliyken yengemden damga mühür istermiş oda oje ruj verip yatırırmış :) (işi) bi kerede avizeden ok atıyorlar saklaaan deyip yengeme çakmış bir tane :D ama şimdi sakin. Siz yine de gidin bir doktora içiniz rahatlasın.bende genelde kafam yatakta vücudum yerde bulunurdum:D ailecek kırık uyuruz ama şuan yok öyle bir durum :D

Başınız sağolsun. Sizde bir yer etti demek ki .
Acaba bizimkinde de mi var böyle bir şey .
Ne bileyim.. Benim yatağımda mi uyusa bir gece ne bileyim..
benim çocukluğumun aynısı.babam ben 10 yaşındayken vefat etti,ondan sonra başladı.bi gün rüyamda babamın evin önüne gelip dışarıdan bize seslendiğini görmüştüm.sonra hep uykumda gidip pencerede beklemeye başlamışım.bu yüzden uyur gezerlik başlamıştı bende.geceleri uyanıyormuşum garip şeyler yapıyormuşum hep.bi gün uyanıp oturma odasına gitmişim koltuktaki bütün minderleri yere üstüste koyup oturmuşum.annem gelmişti o an uyanıp şok olmuştum.zamanla geçti ama annem ciddi tedbirler almıştı.

Offf valla altıma yapardım ben :)
Geceleri her türlü korku filmi izlerim bilimkurgular izlerim korkmam ama işte şimdi ne durumdayım :)

Ay tövbe tövbe çok fena ya :D konuşma huyu neyse bir şekilde halledilir de gece ok atıyorlar diye uyandirilmak hiç hoş olmasa gerek :D
Benim abim böyleydi. Ranzanın alt katından ıst kattaki diğer abime hacııı nereden geçiyor dolmuş demişti bir kere :KK70: yorganıyla gece temizlik yapardı yatağın kenarlarını :KK66:(çok titizdir) yeni evliyken yengemden damga mühür istermiş oda oje ruj verip yatırırmış :) (işi) bi kerede avizeden ok atıyorlar saklaaan deyip yengeme çakmış bir tane :KK70: ama şimdi sakin. Siz yine de gidin bir doktora içiniz rahatlasın.bende genelde kafam yatakta vücudum yerde bulunurdum:KK70: ailecek kırık uyuruz ama şuan yok öyle bir durum :KK70:

Back