- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.799
- 358
Ama bu güzel birşey buldumcuk değil. Ben de asla çocuğumun boklu bezini başkasının evinde bırakmadım nezakettir bence bu.Bizde de var böyle. amca oğlunun bebeği var eşiyle hep böyleler sanırsın dünyada bir tek onlarda var. Sanki herkes onları kıskanıyormuş gibi tavırlar. Çaya gelmişlerdi bebeğin pis bezini çantaya atıp götürdüler. Ben şok. Çöpe atayım dedim verin yada balkona atayım istemediler. Çok enteresan geliyor bana bu kadar buldumcuk olunmaz ki
Valla hamile kalmadan önce bebek yetiştirmeye ilgili inaniaz bilimsel tavsiyeler veren tıpkı bir pedegog gibiydim şimdi hamileyim bebeğimin hareketlerini hissettiginden biberi sürekli durtup onun hareket etmenisi sağlamaya çalışıyorumMerhabalar hanımlar...
Bu günlerde canımı sıkan bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.
Kız kardeşimle aynı şehirde yaşıyoruz. Yeğenim oldu yeni. 6 aylık çok tatlı bir bücür . :)
Sorun da şu ki, kız kardeşim bir devlet kurumunda eczacı, şimdi evde bebeğini büyütüyor. Ama ne bebek büyütmek. Çocuğu kendinden ayirmiyor asla, kucağından mumkun değil indirmiyor, asla yerdeki bir ana kucagina koymuyor. O ana kucağı, bebek hasbelkader içine konulmussa tepelerde dolanıyor. Hiç bir işini de yapmıyor , yemeği annemde yer, temizliği utusunu ara ara kendi ara ara annem yapar. Yani çok bıraktı kendisini.
Bebisimiz çok tatlı. Allahım esirgesin :) ama kardeşim istiyor ki sürekli herkes onun bebeğini sevsin. Kuzenlerimle buluşuyoruz bu tek tek bebeğini herkese verip sevdiriyor. Arkadaşlarım varken gelmişlerdi bir kere, biz muhabbet ederken "ayy bakın sizi nasıl dinliyor", "ay abla bak sana bakiyor, tanıyor artık galiba" falan diyerek bizi kesip sürekli muhabbeti bebeğine getiriyor.
Uyumaya götürecekken bütün aile efradına opturuyor çocuğu, "sevdirme zorla cocugu" diyorum, içinizden öyle gelmiyor mu, diyor. Ya seviyoruz çocuğu çok seviyorum hem de yeğenim sonuçta benim. Ama mümkünse annesi yokken sevmeye çalışıyorum.
Telefonum her anının resim ve videolariyla doldu. Eşim artık söyle yollamasin gruba bu kadar resim dedi, babam aracılığıyla uslubunca ilettim.
Ay sinir oluyorum kızlar. Ben altı aydır muhabbetli olduğum kız kardeşimi özledim artık. Bütün vasıflarını kaybedip, sadece anne vasfına sahip oldu.
Ben ona bu kadar kendine bağlama arada yere bırak, ana kucagina koy diyorum. Yok bebeğin buna ihtiyacı var benle olmalı diyor. Ben de büyüttüm yere de koydum ana kucağına da diyorum, sen mama verdin, emen çocuk böyle oluyor diyor.
Çıldırcam artık. Aramıza soğukluk girdi. Kocası da kendi gibi. İşten arıyor sürekli, çocuk emdi mi, çocuk uyudu mu, çocuk kaka yaptı mi .... Kız kardesimden tek farkı emziremiyor olması.
Araya mesafe koydum ama bu benim kız kardeşim özlüyorum sonuçta. Ama yok yok yok .... Mic mic mic bebek seviyor sürekli.
Bunalmış da aslında. Kocasıyla da araları bozuk bu ara.
Kısacası, bu ara sıkıntıları var ama bu bebek sevme işi yüzünden kızın yanında olmak istemiyorum ama özlüyorum
Var mı cevrenizde böyle tipler? Düzeliyorlar mi zamanla?
İçim şişti artık. Biri geçer desin
Uzun oldu kusura bakmayın çok bunaldım artik.
ne güzel anne baba..anne böyle olur işte..güle güle sağlıkla büyütsünlerMerhabalar hanımlar...
Bu günlerde canımı sıkan bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.
Kız kardeşimle aynı şehirde yaşıyoruz. Yeğenim oldu yeni. 6 aylık çok tatlı bir bücür . :)
Sorun da şu ki, kız kardeşim bir devlet kurumunda eczacı, şimdi evde bebeğini büyütüyor. Ama ne bebek büyütmek. Çocuğu kendinden ayirmiyor asla, kucağından mumkun değil indirmiyor, asla yerdeki bir ana kucagina koymuyor. O ana kucağı, bebek hasbelkader içine konulmussa tepelerde dolanıyor. Hiç bir işini de yapmıyor , yemeği annemde yer, temizliği utusunu ara ara kendi ara ara annem yapar. Yani çok bıraktı kendisini.
Bebisimiz çok tatlı. Allahım esirgesin :) ama kardeşim istiyor ki sürekli herkes onun bebeğini sevsin. Kuzenlerimle buluşuyoruz bu tek tek bebeğini herkese verip sevdiriyor. Arkadaşlarım varken gelmişlerdi bir kere, biz muhabbet ederken "ayy bakın sizi nasıl dinliyor", "ay abla bak sana bakiyor, tanıyor artık galiba" falan diyerek bizi kesip sürekli muhabbeti bebeğine getiriyor.
Uyumaya götürecekken bütün aile efradına opturuyor çocuğu, "sevdirme zorla cocugu" diyorum, içinizden öyle gelmiyor mu, diyor. Ya seviyoruz çocuğu çok seviyorum hem de yeğenim sonuçta benim. Ama mümkünse annesi yokken sevmeye çalışıyorum.
Telefonum her anının resim ve videolariyla doldu. Eşim artık söyle yollamasin gruba bu kadar resim dedi, babam aracılığıyla uslubunca ilettim.
Ay sinir oluyorum kızlar. Ben altı aydır muhabbetli olduğum kız kardeşimi özledim artık. Bütün vasıflarını kaybedip, sadece anne vasfına sahip oldu.
Ben ona bu kadar kendine bağlama arada yere bırak, ana kucagina koy diyorum. Yok bebeğin buna ihtiyacı var benle olmalı diyor. Ben de büyüttüm yere de koydum ana kucağına da diyorum, sen mama verdin, emen çocuk böyle oluyor diyor.
Çıldırcam artık. Aramıza soğukluk girdi. Kocası da kendi gibi. İşten arıyor sürekli, çocuk emdi mi, çocuk uyudu mu, çocuk kaka yaptı mi .... Kız kardesimden tek farkı emziremiyor olması.
Araya mesafe koydum ama bu benim kız kardeşim özlüyorum sonuçta. Ama yok yok yok .... Mic mic mic bebek seviyor sürekli.
Bunalmış da aslında. Kocasıyla da araları bozuk bu ara.
Kısacası, bu ara sıkıntıları var ama bu bebek sevme işi yüzünden kızın yanında olmak istemiyorum ama özlüyorum
Var mı cevrenizde böyle tipler? Düzeliyorlar mi zamanla?
İçim şişti artık. Biri geçer desin
Uzun oldu kusura bakmayın çok bunaldım artik.
Yaaaa temizlik legeninde hamur yoguran birini anlatmislardi konunun birinde aklima o geldiRamazan gunu suizanda bulunmak istememde evindede mi rast gele bi tabakla yapiyor temizligini diye dusunur hijyen konusunda ona gityigimde tedirgin olurdum
En çok da zoruma giden olay çocuğu olmayan, çocuğunu kaybeden onlarca insan varken çocuklarının her anını sosyal medyaya annelerin yüklemeleri... Yeter yapmayın. O çocuk sadece size sevimli geliyor bir çok durumda. Videosunu, fotoğrafını çekeceğine çocuğuna gerçek sevgini ilgini ver. İnsanların yaralarını kanatmayın bu kadar.
Çok çok gerildiğim bir konu.
Allah'ım beni böyle bir anne yapma inşallah. Çok amin!
Bulaşık süzgecinden mercimek çorbası geçiren insanlar varYaaaa temizlik legeninde hamur yoguran birini anlatmislardi konunun birinde aklima o geldi
Bu kadar seyden sonra kimsenin tabagindan birsey yiyemem artik
Bulasik suzgeci ne???Bulaşık süzgecinden mercimek çorbası geçiren insanlar var
Bulaşık suyunun pislikleri lavaboyu tıkamasın diye süzülür ya bazı evlerdeBulasik suzgeci ne???
Lütfen şaka olsunAy o degil de cok fotograf paylasiyordan arkadasim geldi aklıma. Oglunu sunnet ettirdikten sonra kesilen parcayi nazar boncuguyla paylasmisti bir kac sosyal medyadan. Resmen travma sebebi.
Lütfen şaka olsun
Ya bu millet napmaya calisiyoBulaşık suyunun pislikleri lavaboyu tıkamasın diye süzülür ya bazı evlerde
Yok artık yaaaa.Ay hayir degil midem bulanmisti resmen baya tupun icinde kanli kanli. Hatta ekran goruntusu alip bu gozler bunu da gordu daha sasirmam deyip kizlar grubuna atmisligim var. Cok ilginc anneler var cidden:/
Bana nedense siz biraz abartıyorsunuz gibi geldi. Bilmiyorum herkes size hak vermiş ama ben biraz abarttıgınızı sezdim. 6 aylık bebek. İster kucagında büyütür ister yere koyar niye bu kadar dert ettiniz ki.Bizde anne bebeğe bağlı değil bağımlı durumu yaşanıyor. Kendine, evine eşine bakamamasina ayrı üzülüyorum. Araba kullanmayı bile bıraktı. Gel diyorum arabayla gelemem diyor annemi bekliyor. Çıldırıyorum artık.
Bunu ben de yapıyorum ama b.klu bezi insanlardan sakındıgım için değil tabiki rahatsızlık vermemek için. Böyle düşünceginize kıskandıgı için bezi benim çöpüme attırmadı gibi bir fikre kapılmanıza şok oldum gerçekten.Bizde de var böyle. amca oğlunun bebeği var eşiyle hep böyleler sanırsın dünyada bir tek onlarda var. Sanki herkes onları kıskanıyormuş gibi tavırlar. Çaya gelmişlerdi bebeğin pis bezini çantaya atıp götürdüler. Ben şok. Çöpe atayım dedim verin yada balkona atayım istemediler. Çok enteresan geliyor bana bu kadar buldumcuk olunmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?