Kardeşimle aramıza bebek girdi

Ama bu güzel birşey buldumcuk değil. Ben de asla çocuğumun boklu bezini başkasının evinde bırakmadım nezakettir bence bu.

Valla hamile kalmadan önce bebek yetiştirmeye ilgili inaniaz bilimsel tavsiyeler veren tıpkı bir pedegog gibiydim şimdi hamileyim bebeğimin hareketlerini hissettiginden biberi sürekli durtup onun hareket etmenisi sağlamaya çalışıyorum inanılmaz bi insan haline geldim sanki insan nesli tukeniyor ve benim meleğim tek bebek malum ben de ana kraliçeyim eskiden olsa gormemisin çocuğu olmuş işte derdim ama şuan bende bir görmemisim. Valla yazınızı okurken bana da abartılı geldi davranışları ama kesinlikle elestirebilecek durumda değilim

ne güzel anne baba..anne böyle olur işte..güle güle sağlıkla büyütsünler

Ramazan gunu suizanda bulunmak istememde evindede mi rast gele bi tabakla yapiyor temizligini diye dusunur hijyen konusunda ona gityigimde tedirgin olurdum
Yaaaa temizlik legeninde hamur yoguran birini anlatmislardi konunun birinde aklima o geldi

Bu kadar seyden sonra kimsenin tabagindan birsey yiyemem artik

Böyle birini tanıdım çocuğu 2 yaşındaydı tanıştığımızda. Sosyal medya ismi X in annesi, full çocuğun fotoğrafları, vıdeoları altında “kuzum tek başına yemek yiyor, birtanem koşuyor” tarzında açıklamalar, sadece çocuğa göre düzenlenmiş bir ev ve hayat, eşine ve kendine göre yemek bile pişmiyordu evlerinde. Çocuktan kalan çorbayı, sebze yemeğini yıyordu. Ve her muhabbetin bir şekilde çocuğa bağlanmasından gına geldiği için görüşmeyi kestim
Kardeşinizin düzeleceğini sanmıyorum daha kötü olucak hatta.
Alın karşınıza açık açık konuşun olabildiğince az kırarak nasıl itici durduğunu anlatın.

Şu sosyal medya duyarindan ben sıkıldım ya. Hayir benim de absurt buldugum seyler oluyor ama sadece lafi acilinca dalga gecerim gider niye paylasiliyor diye kizmiyorum bu kadar.
Onu paylasma olmayan vardir, bunu paylasma gidemeyen vardir, alamayan vardir? Neyi paylaşsin bu insanlar? Hamile gorunce uzulenler de var, hamileler sokaga da cikmasin.

2 tane arkadasim var hep bebeklerini paylasiyorlar mesela hiç gormeye merakli degilim ama onlarin hayati o şekilde geciyor benim keyfime gore paylasim mi bulacaklar, baska neyi paylaşsin?

Bu kadar hassas olan da sosyal medya kullanmasin bir zahmet, herkesin kişisel sayfasi istedigini paylaşir.

Konu sahibi arkadaş, ablani kendi haline bırak ben e ustund gittikce kiskandigini dusunecek gibi duruyor. "Emen cocuk boyle oluyor" demesinin elle tutulur bi yani tamamen bozma amacli soylenmis bisey. Bosver

Ben de sinir oluyorum bebek fotoları videoları sıkılıyorum vallahi çocukları da sevimli falan değil. Abartılı abartılı tepkiler hareketler. Allah uzak eylesin.

Azcik nefes aliyormu kardesin ben yaptıklarını okurken nefesim kesildi kimse büyüdüğünde bu kadar sevmeyecek ki onu sonra kimsenin sevgisi yetmeyecek ona hep mutsuz kendine güvensiz bir birey çıkacak ortaya aynı zamanda ana kuzusu olacaktır

Bulaşık suyunun pislikleri lavaboyu tıkamasın diye süzülür ya bazı evlerde
Ya bu millet napmaya calisiyovalla midem bulandi. Gittigin bi yerde boyle yapildigini dusun ictigin corbanin

Birde gene biri anlatiyordu burda..yumurtayi caydanligin icibe koymuslar hem cay suyu kayniyormus hem yumurta haslaniyornus oscarlik odul alir boylesi

Kardeşinizin annelik tarzı da böyle demek ki. Kimseye bir zararı olmadıktan sonra neden kınıyorsunuz ki? O da “aa mama vermek olmaz ki, biraz daha uğraş annelik emektir emsin” vs diye sizin anneliğinizi eleştirse nasıl hissederdiniz? Hele eşinizin bebek fotoğrafı ile ilgili yorumu, sizin bunu babanıza iletmeniz falan çok aşırı. Fotoğrafı görmek istemiyorsan indirmeden sil gitsin, eşiniz de bir değişik.

14 sayfada yazanlar üstüme cullanmayacaksa ben çokta yadirgamadim. Çocuğu yere muhtemelen ayak basıldığı ve temiz olmadığını düşündüğü için bırakmıyordur. Kalın bir battaniye serilse hem içi rahat eder hem üşümez. Kocasının araması da bana hiç garip gelmedi Kızım 1. 5 yaşında esim hala gün içinde sorar kakasını yaptı mı, yemeğini yedi mi diye. Ben o kadar insanlara sevdirmezdim ilk 8 ay özellikle sonra yavaş yavaş bağışıklık sisteminin guclendigini düşünerek saldım. Şimdi parkta bahçede yerde sürünüyor. Yani oluyor böyle şeyler zaman tanıyın. Herkes diğeriyle aynı şekilde yaşayamaz.

Bana nedense siz biraz abartıyorsunuz gibi geldi. Bilmiyorum herkes size hak vermiş ama ben biraz abarttıgınızı sezdim. 6 aylık bebek. İster kucagında büyütür ister yere koyar niye bu kadar dert ettiniz ki.

Bunu ben de yapıyorum ama b.klu bezi insanlardan sakındıgım için değil tabiki rahatsızlık vermemek için. Böyle düşünceginize kıskandıgı için bezi benim çöpüme attırmadı gibi bir fikre kapılmanıza şok oldum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…