- 29 Ocak 2021
- 1.491
- 4.208
Evet onlar. Bana "Senin yaşın var ki (36-37) bu bebek sakat doğar veya karninda 6 aylık olunca ölür" demişlerdi. Bana diledikleri kendi başlarına geldi. Kendisi hamileyken bebek riske girdi özel tedavilerle gebelik geçirdi. Ablasının bebegi 6 aylık karnında öldü. Mutlu oldum mu? Hayir. Allah düşmanımı evladıyla sınamasın inşallah. Ama, içleri öyle çamur bağlamış ki Allah başlarına veriyor. Bunlar ailecek fesatlar. Yaptıklarız yaz yaz bitmez bıktım yemin ederim.daha önce bir şey yazmışsınız
bebeğiniz için bu çok yaşamaz falan demişler zamanında
bu aynı anne kız mı?
Bir de şöyle bir düşüncesi var Ablanlar çift maaşlı neden bize yardım etmiyorlar Babam ev aldı, araba aldı ki emekli ve biz haklarımızdan feragat ettik. Yani o ev ve araba da bizim hakkımızda var. Daha gözü doymadı.
Düşkün olurlar kardesimdir der yardım ederim lakin, cift maaşla ben onların hayatlarını yaşayamıyorum. Annemi ve babamı sömürürler bu yetmez Ablan versin, agabeyin versin. Ben essek gibi calışıp kendinin lüks yaşamaya çalıştığı hayata yardım edeceğim. Oldu, iki gözümün çicegi
Burda tek suçlu asla gelin değil, kardeşimde suçlu tencere kapak olmuşlar. Ne derse tamam, naparsa haklı.