• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesimi kaybettim

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
4.712
5
156
43
Almanya
:14::14:
Nasil baslasam bilmiyorum, bir yandan icimi döküp yazmak istiyorum bir yandan icim bombos ne düsündügümü bilemez haldeyim... Ne aradigimida bilmiyorum, bir umut bir teselli bir kücük söz bilemiyorum....
Daha 25 yasindaki gencecik kardesimi bir trafik kazasinda kaybettim, mavholdum, yikildim....

Babamin kaybina daha alisamadan simdi de kardes acisi cekiyorum... bu haksizlik, neden diye sormam dogru degil ama yinede bazen diyorum, neden diye....

Artik ne düsündügümü neler hissettigimi bilemiyorum, aglayamiyorum bile cok tuhaf, icim sizliyor ama aglayamiyorum neden acaba? Bu beni korkutuyor, cünki öldü bile diyemiyorum dilim varmiyor, sanki cok uzak bir yerlere gitti ve bir daha gelmiyecek, öldügünü bir türlü inanmiyorum, ne yapacagimi bilmiyorum perisan haldeyim ..... :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım içine atma ağla ne olur :25:

allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Nasil baslasam bilmiyorum, bir yandan icimi döküp yazmak istiyorum bir yandan icim bombos ne düsündügümü bilemez haldeyim... Ne aradigimida bilmiyorum, bir umut bir teselli bir kücük söz bilemiyorum....
Daha 25 yasindaki gencecik kardesimi bir trafik kazasinda kaybettim, mavholdum, yikildim....

Babamin kaybina daha alisamadan simdi de kardes acisi cekiyorum... bu haksizlik, neden diye sormam dogru degil ama yinede bazen diyorum, neden diye....

Artik ne düsündügümü neler hissettigimi bilemiyorum, aglayamiyorum bile cok tuhaf, icim sizliyor ama aglayamiyorum neden acaba? Bu beni korkutuyor, cünki öldü bile diyemiyorum dilim varmiyor, sanki cok uzak bir yerlere gitti ve bir daha gelmiyecek, öldügünü bir türlü inanmiyorum, ne yapacagimi bilmiyorum perisan haldeyim ..... :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Allah yardımcın olsun .. Anladığım kadarıyla iki acıyı üstüste yaşamışsın.. Gerçekten çok zor ama isyan etme .. derdini veren Allah sabrınıda veriri.. şimdi acın çok sıcak daha kendin bile inanamamışsın o yüzden aglayamıyosun .. aglamaktan çekinme aglayabiliyosan otur agla ama isyan edip bagırma .. şuan baban ve kardeşin için dua etmekten başka bişey yapamazsın .. allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşAllah..:85:

Geride kalanlara sabır versin Allah... Mekanı cennet olsun, Allah günahlarını affetsin...

Amin tesekkür ederim....
keske aglayabilsem cok tuhaf baskalari bana teselli verecegi yerde ben onlara teselli veriyorum, yüce allahim bana nasil güc veriyor bilmiyorum... isyan etmem asla yapimda yoktur, agit cekmem, ben aglarsam sessiz aglarim ama bilemiyorum hersey cok anlamsiz:14:

başın sağolsun canım. çok çok üzüldüm. seni çok iyi anlıyorum. annemi kaybettim üç sene önce ben. annem de çok gençti. insan ne düşüneceğini ne yapacağını bilemiyor. sen bir de arka arkaya yaşamışsın bunu. gerçekten çok yıkıcı bir şey ölüm. insan her şeye alışıyor da ölüm olunca konu çok başka oluyor. inancını kaybetme ve onlar için dua et. ölümün ne zaman geleceğini bilemiyoruz. yarın biz de olmayacağız belki. malesef acı bir gerçek bu. bugün burada bir ölüm oluyor diğer tarafta bir anne bebeğini kucağına alıyor ve yeni bir can geliyor dünyaya. yapabilecek hiçbir şeyimiz yok tatlım. derdi veren allah sabrını da verir. allah geride kalanlara uzun ömür versin. zor ama kendini toparlamaya çalış. bir anda olmaz bu biliyorum zamanla olacak. ama inancını kaybetme ve hayatın devam ettiğini unutma. allah gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun...

Amin canim evet öyle haklisin ama cok zor ya cooooooookkk..... neden bunlar oluyor ki, neden ölüm var, olmasa ne güzel olurdu....orda ne yaparlar ne derler bilmiyoruz, topragin altinda oldugunu düsünmek insani mavhediyor, daha hayata yeni atilmisti, cok erken birakti bizi cok erken...

Amin canim evet öyle haklisin ama cok zor ya cooooooookkk..... neden bunlar oluyor ki, neden ölüm var, olmasa ne güzel olurdu....orda ne yaparlar ne derler bilmiyoruz, topragin altinda oldugunu düsünmek insani mavhediyor, daha hayata yeni atilmisti, cok erken birakti bizi cok erken...

evet çok erken. çok hem de. ama ölüm var. bunu kabul etmek zorundayız canım. çok zor insan konduramıyor ama kabul etmek zorundayız. allah göstermesin ama daha ne kadar ölüm göreceğimizi bilmiyoruz. belki de çok kez olacak hayatımızda bu

Tatlım çok üzüldüm...Rabbim sabırlar versin, başın sağolsun. Kardeşciğinin mekanı cennet olsun...

Canım başın sağolsunnn....Ne denebilirki..Tesellisi zor..Hemde çok zor..Ama hayat devam ediyor alışmak kabullenmek zorundasın..Bende babamı 8 yıl önce kaybettim ama henüz yeni yeni kabulleniyorum. sakın isyan etme...Allaha sığın o sana sabrını verecek...İçinede atma...

Rabbim dağına göre kar verirmiş.Ne kadar çok güçlüsün ki Allah sana böylesine bir acının sabrını veriyor cnm.Ne demek olduğunu belki bazı arkadaşlarımız gibi bende bilirim.İçinde yaşadığın bi boşlu belkide bi yoğunluk var.Sabırlar dilerim inşlh çabuk soğur içindeki ateş cnm çok üzüldüm inan bende yaşıyorum acını...Yattıkları yerler nurlar olsun,cennet olsun inşlh...

bence kabul etmedigin, edemedigin icin aglayamiyorsun...
allah sabrini versin...
mekani cennet olsun...

çok zor bi durum başınız sağolsun mekanı cennet olsun
annanem kardeş acısı evlat acısıyla aynıymış demişti
kardeşini kaybettiğinde
insan ölümü sevdiklerine konduramıyo hele bi de genç ölümü
allah dayanma gücü versin size.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah..
Allah size de çok sabırlar versin..

başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin rabbim sizede sabır versin

Allah rahmet eylesin canım, acın büyük ama sabırlı olmaya çalış.. bu can bize emanet zaten...

Rabbim hepimize emanetimizi en iyi şekilde teslim etmeyi nasip eyler inşAllah....

Back