Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki o yeşil reçete diye devamlı söyledikleri ilaçlar ; hiperak. İlemi ilgili yoksa psikiyatrik bi durumlamı ilgili? Ordan bi deşin bakalım neler geçicek elinizeOkulun bize söylediği hiperaktivite bozukluğıu ve buna ilişkin raporu olduğu, yeşil reçeteli ilaç kullandığı.
Anne babasının durumunu biz tesadüfen onları tanıyan birinden öğrendik. Çok apartmanda dahi sorunluymuş
Şuan devam ediyor psikoloğa. Yas süreci henüz bitmedi. Çok zor şeyler yaşadı. Üstüne bir de bu.Çok sinirlendim yaa! Çoçuk şurda bide annesini kaybetmiş. Bu nasil bir vicdansizlik. O döven çocuk kimin çocuğu olursa olsun, tutmak niye?
Kardeşini lütfen o okuldan al. Asil hastalik o okul, o döven çocuk sadece septom.
Her yerde şikayet et. Twitter felan yapma ama, kardeşinin bilgilero paylaşilir ve zaten bu kadar küçük yaşta o kadar olay yaşamiş. Kiyamam. Bir psikologada mutlaka yollayin.
Yazacağım inşallah. Çok teşekkür ederim. Hepinize. Emek veren yazam fikir veren destek olan herkesten Allah razı olsun. gözümden kaçan mesajlar olabilir onlar da kusuruma bakmasın lütfenÇok üzüldüm. İnsan ilk başta acaba daha mı çok üstüne gelinir diye korkuyor ama üstü örtülüp sorun büyümesin denildikce herkes herşeyi hak görüyor kendine. Aşamaları yazın lütfen merakta bırakmayın bizi . Başınız agrimadan çözersiniz umarım
Arkadaşlarına falan ilaç kullanıyor mu okulda derste tenefüste şahit oldunuz mu diye sordum. Hiç görmemişler. Rehber öğretmen de bilmiyor ne ilacı olduğunu.Peki o yeşil reçete diye devamlı söyledikleri ilaçlar ; hiperak. İlemi ilgili yoksa psikiyatrik bi durumlamı ilgili? Ordan bi deşin bakalım neler geçicek elinize
Yeşil reçeteliArkadaşlarına falan ilaç kullanıyor mu okulda derste tenefüste şahit oldunuz mu diye sordum. Hiç görmemişler. Rehber öğretmen de bilmiyor ne ilacı olduğunu.
Şuan devam ediyor psikoloğa. Yas süreci henüz bitmedi. Çok zor şeyler yaşadı. Üstüne bir de bu.
Ben de okuldan almayı istiyorum. Ama içimden sanki annem hissettirdi güçlü ol devam et dedi diyor.
Psikoloğumuz üzerine gitmeyelim biraz zaman verelim ama muhakkak olay için gerekli yerlere başvuralım dedi.
Yazin cimereÇocuğun annesi de öğretmenmiş. Okuldaki öğretmenlerle tanışıyormuş. Ben buna bağlıyorum.
Karşı tarafın ailesi de ayrıymış, konu sahibinin babası kadına ulaşmış, kadın çirkeflik yapıp bu olayın peşini bırakmayacağız, hukuki yollara başvuracağız şeklinde konuşmuş. Kendi oğlu haklıymış gibi bir de insanları tehditle bastırmaya çalışıyor pes vallahi.Ben mi.kaçırdım. hiç öğrencinin ailesinden bahsetmemissiniz..aile ne diyor?bir özür dileme yok mu?