- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Yok öyle değil mesafeli olmaya çalışıyorum ama su an o işte çalışıyor olması bizi üzüyor. Bunun dışında kendi evinin içindeki hem şey kendini bağlıyor yani. Yeni işler bul diyorum farklı mesleklere yönlendirmeye çalışıyorum ama yapamıyor.Yapabileceğiniz bir şey yok ki evlenmiiler çocukları var. Eşini sevmiyorsanız mesafeli olun sık görüşmeyin.
Yeni iş arayışlarına girmesi için teşvik ediyo annem çok zor bi meslek yapma etme diye ama kardeşim o konuda çok çekingen davranıyor. Neden bilmiyorum ama özgüveni mi YOk diye düşünmüyor değilim.daha 26 yaşında her şeyi toparlayabilir isterse.
Biz onun hayatına müdahale etmiyoruz ki bu nerden çıktı şimdi? Sadece yeni ii arayışında olması için uğraşıyoruz eşi babamı arayıp ağlıyor bu işte çalışmasını istemiyorum ben konuşuyorum olmuyor siz bi konusun diyeKoskoca Adam ..evlenmiş çocukları var .
Hala niye bu kadar hayatlarına müdahale ediyorsunuz .mutlu değilse 2 çocuk niye yaptı ?hadi evlendi diyelim 19 yaşında kız ya bekleseydi çocuk için.
Çok doğru babam da bayılmadı evlensin diye ama kardeşimi vazgeçiremedi.Baban kardeşini 20 sinde evlendirirse.. ergen bir gelin ergen bir oğul...ne bekliyorsunuz ki
Bunu bi kez denedim KPSS ye girdi bir adım attı çok şükür dedim 75 aldı yerleşmedi sonra daha çok kapattı kendini ne yapsan olmuyor demeye başladı.Siz cesaretlendirin yaşınız yakınsa, kendinizi zorlayıp eşini ve kardeşinizi davet edin güzel bir gün geçirin öyle açın konuyu nasihat gibi olmasın özendirin aklıma bu geldi.
Valla hissettim onu daha derdimi anlamadan yazanlar oldu ama sizin gibi konuyu anlayan arkadaşlarım da var neyse ki.. çok tşk ederim.Simdi millet anlaamdan dinlemeden kv ve gorumcesinden cektigini sizden cikaracak hazir olun.. kimi iyi olur ceker kimi kotu olur cektirir
Babam beton harçları var ya onların satışını yapıyor. Sezonuna göre inşaatta çalışıyor. Sıkıntılı meslek ya. Düz lise mezunu.Babanız ne iş yapıyor
Lise mezunu imiş kardeşiniz ne tarz iş yapabilir
Düz lise mi bir Meslek'i temel var mı
Ya güzel konuşuyorsunuz da öyle basit gelişmedi işte her şey. Mevzu eleştirmeden ibaret değil. Çocuğun hayatı karardı işleri çok kötü gidiyor maaşlı bir iş değil yaptığı iş. Örneğin yazın çalışısyprsa kışın çalışamıyor. Yeni bir işe teşvik edemiyoruz psikolojisi çok bozuldu yaşadığı olumsuzluklardan dolayı. Nasıl teşvik edebilirim onun derdindeyimBen anlamadim dert ne. Kardesinizin esini elestrip elestrip konuyu is kurmaya baglamissiniz.
Babanizin yaninda zaten calisiyormus. Maas degil babadan kira yiyecek icecek mi aliyor?
O yasta cocuklarin her dedigini yaparsanoz bu olur. Evlen oglum evini kuracak gecindirecek paran varsa evlen deseydiniz.
Bu da çok hatalı bir bakış açısı insanlar öyle bir takıntılı ki atanma mevzusuna. Tek yolu bu değil. Bir kere daha deneyip yüreklendirseniz? Atama konusunu hiç açmadan. Artık çoğu kadronun sözleşmeli olduğundan falan bahsedersiniz.Bunu bi kez denedim KPSS ye girdi bir adım attı çok şükür dedim 75 aldı yerleşmedi sonra daha çok kapattı kendini ne yapsan olmuyor demeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?