• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşime cok üzülüyorum :(

Ya güzel konuşuyorsunuz da öyle basit gelişmedi işte her şey. Mevzu eleştirmeden ibaret değil. Çocuğun hayatı karardı işleri çok kötü gidiyor maaşlı bir iş değil yaptığı iş. Örneğin yazın çalışısyprsa kışın çalışamıyor. Yeni bir işe teşvik edemiyoruz psikolojisi çok bozuldu yaşadığı olumsuzluklardan dolayı. Nasıl teşvik edebilirim onun derdindeyim
işten önce psikolojik yardım alması daha önemli değil mi?
bu ruh hali ile sizin baskınızla hiçbir şey yapamaz.
hayatının kontorlünün yitirmiş çoktan.
önce psikolojik açıdan yardım almasını sağlayın.
iş sonra gelir

işten önce psikolojik yardım alması daha önemli değil mi?
bu ruh hali ile sizin baskınızla hiçbir şey yapamaz.
hayatının kontorlünün yitirmiş çoktan.
önce psikolojik açıdan yardım almasını sağlayın.
iş sonra gelir
Sunu özellikle belirtmek istiyorum kimsenin baskı yaptığı yok. Neyin baskısı Allah askına? Düşünürsün baskı olur, düşünmezsin düşüncesiz olur, iyiliğini istersin karışıyor olur. Valla yazmak için yazmayın. Benim anlatmak istediğim gayet açık zaten.

Sunu özellikle belirtmek istiyorum kimsenin baskı yaptığı yok. Neyin baskısı Allah askına? Düşünürsün baskı olur, düşünmezsin düşüncesiz olur, iyiliğini istersin karışıyor olur. Valla yazmak için yazmayın. Benim anlatmak istediğim gayet açık zaten.
bu neyin tepkisidir pardon.
baskı yerine zorunuzla vs neyi beğeniyorsan onu kullanabilirsin.
kastedilen nedir gayet net aslında.
neyse ya aman...

Ya güzel konuşuyorsunuz da öyle basit gelişmedi işte her şey. Mevzu eleştirmeden ibaret değil. Çocuğun hayatı karardı işleri çok kötü gidiyor maaşlı bir iş değil yaptığı iş. Örneğin yazın çalışısyprsa kışın çalışamıyor. Yeni bir işe teşvik edemiyoruz psikolojisi çok bozuldu yaşadığı olumsuzluklardan dolayı. Nasıl teşvik edebilirim onun derdindeyim

Sizin teşvik etmenizle olmaz o iş
20 yaşında ana baba sözü dinlemeyip başını bu kadar derde sokmanın cezasını ömür boyu çekecek
Kardeştir üzülmenizi anlıyorum ama şu ülke şartlarında çok da yapılabilecek bir şey, ortalık okumuş ateş gibi çocuklarla dolu bulduğuna şükredip sebat edecek.

'aman oğlum, paşam oğlum, errrrrkek oğlum, oğlumdur yapar, aman küsmesin, üzülmesin, bağırmasın, kızmasın, erkek evlat baş tacımızdır, kral oğlum, neyim varsa senindir, ben sizin için yaşıyorum oğğlummm.' lafları kulağımda çınlamaya başladı.

Benim erkek kardeşim bu denli şeyler istese babam 'ben senin ne oyuncağınım ne kölenim. lafımı dinlemeyeceksen kapı orda işine gelirse' der azına s.çar. O da bunu bildiğinden böyle densiz davranamaz zaten. Böyle büyük hataların dönüşü çok kolay olmuyor malesef. Ya geri çekeceksiniz kendinizi yada devam böyle :/

'aman oğlum, paşam oğlum, errrrrkek oğlum, oğlumdur yapar, aman küsmesin, üzülmesin, bağırmasın, kızmasın, erkek evlat baş tacımızdır, kral oğlum, neyim varsa senindir, ben sizin için yaşıyorum oğğlummm.' lafları kulağımda çınlamaya başladı.

Benim erkek kardeşim bu denli şeyler istese babam 'ben senin ne oyuncağınım ne kölenim. lafımı dinlemeyeceksen kapı orda işine gelirse' der azına s.çar. O da bunu bildiğinden böyle densiz davranamaz zaten. Böyle büyük hataların dönüşü çok kolay olmuyor malesef. Ya geri çekeceksiniz kendinizi yada devam böyle :/
Öyle değil mi? Yalnız su da var annem babam bize çok düşkündür ama iyi niyetten aman üzülmesinlerden maraz doğuyor elinde olmadan istemeden. Onlar isterler miydi böyle olsun ama sonuç ortadan işte

Arkadaşlarım değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Kafam çok karışıktı şimdi çok daha iyiyim. Hepinize teşekkür ediyorum ilginiz için.

19 yaşında evlencem diye tuttutana atarsın bi tokat susar. en kötü kesersin harçlığı ağzı nefesi kokarken düğün dernek yapacak hali yok. herşeyi yapmışsınız, idare etmek adı altında. şimdi o da çeksin siz de çekin.

Çocuğa iyilik yapıcam diye kendi ellerinizle batırmışsınız ve batırmaya devam ediyorsunuz. Evlenmelerını engellemek, destegı cekmek yerıne el bırlıgıyle 20 yasında, okulu bırakıp gelen çocugu evlendırmışsınız birde hala kira, yiyecek gıbı şeylerı karşılamaya devam edıyorsunuz sonra neden böyle? Neden böyle sizce?

Back