• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşime cok üzülüyorum :(

Bu da çok hatalı bir bakış açısı insanlar öyle bir takıntılı ki atanma mevzusuna. Tek yolu bu değil. Bir kere daha deneyip yüreklendirseniz? Atama konusunu hiç açmadan. Artık çoğu kadronun sözleşmeli olduğundan falan bahsedersiniz.
Evet bunu hiç denemedim. Gerçekten güzel fikir. Bu konuyu o halde görüşeceğim kendisiyle. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Vslla bir arkadas yazmis dimdi seni anlamadan herkes kendi cektiginin acisini cikarir diye.ben de aynisini dusunuyorum.
Onlarin cani evlenmek istemis butun zorluklari cekmissiniz.sonra keyifleri istemis cikmislar evden iyi ki de cikmislar bence...
Ustune iki cocuk.Aslinda onlar hizli buyumus.Velhasil sizin cokta yapabilecek bir seyiniz yok bence.Hayat onlarin ve cozumlerde bence onlarda yine.
Beni acimasiz gormeyin destek olunacak yerde de destek olmussunuz.
Tşk ederim yorumunuz için. Gerçekten yapabileceğimi yapmakta çalışıyorum değişmiyor mutsuzluğu da bizi çok üzüyor haliyle. Her gün dua ediyorum Allah'ın sayısız hayırlı kapısı var inşallah ona da hayırlı bir iş kapısı açar.

Evet bunu hiç denemedim. Gerçekten güzel fikir. Bu konuyu o halde görüşeceğim kendisiyle. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Rica ederim kardeşinizle neredeyse yaşıtız bu etrafın atanma muhabbeti yüzünden insanlar 35 yaşına kadar sınava hazırlanıyor milyonda bir ihtimal için, depresyona giriyor. Umarım güzel olur her şey ancak okulunu dışarıdan da olsa tamamlasın. Lise mezunları çok zor iş bulabiliyor aldığı maaş tatmin etmeyebilir onu hem çalışsın hem sınavlarına girsin. Hatta karı koca birlikte açıktan okuyup birbirlerini teşvik etsinler bir yandan da çalışsın. Biraz az olur geliri ama bir yerden başlaması gerek. Umarım çok mutlu olur.

Rica ederim kardeşinizle neredeyse yaşıtız bu etrafın atanma muhabbeti yüzünden insanlar 35 yaşına kadar sınava hazırlanıyor milyonda bir ihtimal için, depresyona giriyor. Umarım güzel olur her şey ancak okulunu dışarıdan da olsa tamamlasın. Lise mezunları çok zor iş bulabiliyor aldığı maaş tatmin etmeyebilir onu hem çalışsın hem sınavlarına girsin. Hatta karı koca birlikte açıktan okuyup birbirlerini teşvik etsinler bir yandan da çalışsın. Biraz az olur geliri ama bir yerden başlaması gerek. Umarım çok mutlu olur.
Çok tşk ederim. Eşi ders çalışmaz, normal bir işte de çalışmaz. Ona göre ters öalışmak. Kaynana kayınpeder bakacak erkek çocuk doğuruyorum onlara torun veriyorum diyor bir kez konusu geçmişti çünKü. Ben de açıkcası ona çalış veya ders çalış gibisinden teşvik edemem karışmam çünkü. Kardeşime bile bu konuları açarken 50 kez düşünüyorum nasıl uygun şekilde söylerim; nasıl anlatabilirim diye.

Çok tşk ederim. Eşi ders çalışmaz, normal bir işte de çalışmaz. Ona göre ters öalışmak. Kaynana kayınpeder bakacak çocuk doğuruyorum onlara torun veriyorum diyor bir kez konusu geçmişti çünKü. Ben de açıkcası ona çalış veya ders çalış gibisinden teşvik edemem karışmam çünkü. Kardeşime bile bu konuları açarken 50 kez düşünüyorum nasıl uygun şekilde söylerim; nasıl anlatabilirim diye.

Eşiniz açsın ona konuyu, çok ders çalışmalarına gerek yok sınavdan önce bakacaklar. Kızın zihniyeti ne biçimmiş yahu. Siz kardeşinizle dediğim gibi güzel zamanlar geçirin en olumlu hissettiği anda konuşursunuz.

Eşiniz açsın ona konuyu, çok ders çalışmalarına gerek yok sınavdan önce bakacaklar. Kızın zihniyeti ne biçimmiş yahu. Siz kardeşinizle dediğim gibi güzel zamanlar geçirin en olumlu hissettiği anda konuşursunuz.
Yorumlarınız beni çok rahatlattı çok saolun. Söylediklerinizi gerçekten yapacağım en uygun olanı bu.

Ya güzel konuşuyorsunuz da öyle basit gelişmedi işte her şey. Mevzu eleştirmeden ibaret değil. Çocuğun hayatı karardı işleri çok kötü gidiyor maaşlı bir iş değil yaptığı iş. Örneğin yazın çalışısyprsa kışın çalışamıyor. Yeni bir işe teşvik edemiyoruz psikolojisi çok bozuldu yaşadığı olumsuzluklardan dolayı. Nasıl teşvik edebilirim onun derdindeyim

O zaman sigorta da yok. Cocuklara bisey olsa hastaneye vs gidemeyiz diye bir de deneyin. Pek sansiniz yok bence gelinle de arayi biraz iyi tutun cocuklarla anneniz siz vs ilgilenseniz (tabii calismiyorsaniz)
Ikisi calissa nerden baksaniz 4000 tl para eder. Kolayda terfi ediliyor magazacilik islerinde.

Kardeşinizi bu kadar düşünmeniz çok güzel birşey hemde gelinden çektiğiniz halde. Bence de en iyisi gelinde çalışsın madem o yaşta evlenmesine okulu bırakmasına neden oldu zorluklarınıda çekecek artık.

Iyi niyetlisiniz lafim yok ama 26 yasinda adam kendi hayatinin sorumlulugunu almak zorunda.
Bir secim yapan sonuclarina da katlanmayi goze alir.Bundan sonrasi onun bilecegi is.
Isine gelince aileni dısla isine gelmeyince onlardan medet um.Boyle hayat olmaz.

Mesleği yok eğitimi yok bırakın da işinde tutulsun. iş kurmak kolay mi. eşinin işini beğenmeyen gelin hanım da kendisi çalışsın.

Kpssden 75 alıp nereye yerleşecek allasen. Bu sene 150 kişilik kadro açıldı. 2.5 milyon aday var hesapla. Kafasını çalıştırmadığı için bugün bu hallerde. Sen de ablası kıyamıyon üzülüyon. Annene babana da üzül biraz. Adam kol felci geçirmiş. Bırak karışma artık. Bu saatten sonra memur falan olamaz o. Hele ki lise mezunu olarak. Onu em başta evlenmeden düşünecekti.

Bime girip çalışabilir kasiyer olarak. Ya da güvenlik sertifikası alıp taşeron firma da çalışabilir en azından düzenli maaşı olur yaz kış çalışır zor işlerde değil aöf bir bölüm okuyabilir temeli varmış çalışmadan da geçebilir çoğu dersi

Aslin dan buyuk hata okulu birakip geldigin de iki tokat atip geri gondermemekle yapmissiniz.20 yasindai biri cocuktur bana gore.
Tekrara skere gitti sayin yarim biraktigi okulunu bitirsin bence.
Gelin de fenaymis en iyisi mesafeyi koruyun

O zaman sigorta da yok. Cocuklara bisey olsa hastaneye vs gidemeyiz diye bir de deneyin. Pek sansiniz yok bence gelinle de arayi biraz iyi tutun cocuklarla anneniz siz vs ilgilenseniz (tabii calismiyorsaniz)
Ikisi calissa nerden baksaniz 4000 tl para eder. Kolayda terfi ediliyor magazacilik islerinde.
Yiğenlerime genelde annem bakıyor xanım o çalışmak istemiyor. Mecbur bakacak kv kp erkek tprun doğuruyorum gibi saçmalıyor. Hem ben nasıl bakayım benim de çocuğum bakıcıda zaten çalışıyorum. Ben kendi çocuğumu anneme bırakmıyorum zaten yiğenlerim genellikle annemde çünkü.

Yiğenlerime genelde annem bakıyor xanım o çalışmak istemiyor. Mecbur bakacak kv kp erkek tprun doğuruyorum gibi saçmalıyor. Hem ben nasıl bakayım benim de çocuğum bakıcıda zaten çalışıyorum. Ben kendi çocuğumu anneme bırakmıyorum zaten yiğenlerim genellikle annemde çünkü.

Oo bu kadar ekmeklerine yag surulurse tabiki calismaz.
Destek olmasin aileniz. Odenmesin kira, yemek kalmasin evde, kisin ustune mont alamasin. Bakalim calisiyor mu calismiyor mu?
Veya aileniz halinden memnunsa destek olmaya devam etsin.

Su saatten sonra yapicak bisey yok.
Kardesiniz bu hayati secmis.
Evlilik yapilmis ordan geri donus yok.
Ama is secimi hala onun elinde.
O konudada pek umrumda degilse, zorlamayin.

Kendi düşen aglamaz.
Evet kardeş insan ister istemez karşısında üzülür.
Ama inatçı birine benziyor bırakın kendi düşünsün bundan sonrasını.
Gelinide baştan sevmediginiz istemediginiz kardeşinizin hayatıyla oynadıgını düşündügünüz için hiç bişeyinden memnun degilsiniz gibi.

Bana açıkçası kardeşinizin durumu çokta kötü gelmedi bir yuvası var iki evladı var ne bileyim sağlığı yerinde ve alnının teriyle çalışıyor..Evet calistigi yer cokzor ve daha iyi şartlarda olabilirdi ama birazda kendi seçimiyle böyle olmuş.simdi kardeşinizin yaşlarında bonzai vb uyuşturucu bağımlıları var sokaklarda perişan..Bence bakış acinizi biraz geniş tutun. Evet çok şefkatli bir ablasiniz ama belki kardesiniz inşaat sektöründe ilerlicek ve çok iyi aranan usta olucak ve durumu çok iyi olucak bilemezsiniz.

Bana açıkçası kardeşinizin durumu çokta kötü gelmedi bir yuvası var iki evladı var ne bileyim sağlığı yerinde ve alnının teriyle çalışıyor..Evet calistigi yer cokzor ve daha iyi şartlarda olabilirdi ama birazda kendi seçimiyle böyle olmuş.simdi kardeşinizin yaşlarında bonzai vb uyuşturucu bağımlıları var sokaklarda perişan..Bence bakış acinizi biraz geniş tutun. Evet çok şefkatli bir ablasiniz ama belki kardesiniz inşaat sektöründe ilerlicek ve çok iyi aranan usta olucak ve durumu çok iyi olucak bilemezsiniz.
Ay inş öyle olur. Yok öyle kötü huyları Yok Allah'a bin şükür.

Kendi düşen aglamaz.
Evet kardeş insan ister istemez karşısında üzülür.
Ama inatçı birine benziyor bırakın kendi düşünsün bundan sonrasını.
Gelinide baştan sevmediginiz istemediginiz kardeşinizin hayatıyla oynadıgını düşündügünüz için hiç bişeyinden memnun degilsiniz gibi.
Yok ya İnan'ın ilgisi yok. Herkes kendi evinde hayatında diyorum ya bir beklenti içinde değiliz zaten. Mutlu olsunlar da gerisi hiç önemli değil. Yiğenlerim dersen canjm ciğerim. Su iş konusuna çok üzülüyoruz. Yaşı daha genç yeni bi iş bulsa diye. Hem gelin de hepimizi arayıp ağlıyor onumuz yok bunumız yön diye ve bunu herkese yapıyor. Hani çocuğuna destek olmayı geçtim bir de sağdan solda ağlaması çok ağırıma gidiyor. Herkesin zor günleri olur olmaz mı. Ağlamak mı Laz'ım kavga etmek arkadan konuşmak mı Laz'ım. İstiyor ki hepiniz bir elden her türlü eksiğini giderelim. Bu nasıl olacak?

Back