Allah sen koru ya rabbim. Erkek evlattan hep çok korkarım.
Genelde erkekler mi yapıyor bunu bilmiyorum ama bizim kiracının bir oğlu var. Adı ali olsun
Sizin kardeşinize cok benziyor. Farklı olarak kiracının oğlu anne baba ve kiz kardeşinin kiracı olarak yasadıgı 2+1 minnacık eve kız kaçırıp getirdi. Annesi babasi hem kendine hem kıza bakiyordu.
Kiz öteye beriye temizliğe gidiyordu. Bu salak kızın elinden parasını alıp sigaraya yatirim yapıyordu.
Üst katımızda amcam oturuyor. Varlıklı bir adamdır. Allah daha çok versin. Amcamdan lüks jeepini istiyor. Arkadaşları ile yaylaya gidecekmiş. Amcam şok
Arabayi vermeyince bari sigara parasi ver diyor.
Ki amcamdan pek hazzetmesem de bilirim eli boldur. Ihtiyacı olandan sakınmaz. Ama ona elbette vermek istemiyor. Adamın kendisi dahi sigara içmezken ondan sigara parasi istenir mi ya?
Sonra bu salak arkadaşları ile bi adamin kapısının önünden bir gece fındık çalıyor.
Biz karadenizdeyiz. Adam fındık toplamıs. Ayiklamiş. Çuvallamış. Satacak güya. Yani maddi degeri olan bi sey çalıyorlar.
Neyse kac cuval fındık hatırlamıyorum. Birlik olup çalıyorlar.
Meğer adam kamera taktirmis kapısına. Polise gidiyor. Kameraden tak yakaliyorlar bunları.
Adam davacı. Findiklarini istiyor. Çalma eylemine katılan her bir kişiden zararin tazmin edilmesini talep ediyorlar. Adam başı 3 bin lira ödenecek yoksa içeri atacaklar.
Sonra alinin babasi findik nerde diyor oğluna.
Sattik diyor .
Para nerde?
Parayla biz uzungöle gittik yedik içtik 1 kasam da otelde kaldik diyor. Yani para yok.
Adam şok.
Gelip babamdan istiyor. Rezil olacağız bi hırsızlığımiz eksikti ben daha başımı kaldıramam yerden hasan abi beni kurtar diye.
Babam da bu garibani çok seviyor. Borc veriyor. Alinin verdiği zarar tazmin ediyorlar.
Sonrasında kaçırıp getirdiği kız da çalışmıyor olmasindan bıktı. Kaçtı gitti. Bence has etti.
Neyse neden anlattım bunlari bilmiyorum ama çoğunlukla erkek cocuklarda çıkıyor bu sorun.
Allah hepimizi hayırsız evlattan korusun.
Allah yardımcınız olsun.