siz önce bir diğer üyeleri azarlamayı bırakın da kendi yanlışlarınıza odaklanın çünkü bizleri azarlamaktan vakit bulup demek istenileni anlamıyorsunuz.i
ben o konuda anlatmıştım.daha iyi incelerseniz anlarsınız.heralde tüm bunları desem kardeşime heralde karakolluk olurduk
hehe gene gömmeye meraklı imla takıntılılar valla parantez altında anlamak istemeyenleri anlayamayanları belirtmek isterdim en azından ellerinizi imlaya ve kurallara uygun cümle yazmak için yormazdınız.tek dert imla olsa keşke
anlamayanlar yazarsa kimse anlamadı diye vicdan köreltirsiniz anlayanlar yorum atarsa herkes anlamış olur ne ilginçmiş değil mi istatistik herkes istastiskçi maşallah
.
hehe gene gömmeye meraklı imla takıntılılar valla parantez altında anlamak istemeyenleri anlayamayanları belirtmek isterdim en azından ellerinizi imlaya ve kurallara uygun cümle yazmak için yormazdınız.tek dert imla olsa keşke
anlamayanlar yazarsa kimse anlamadı diye vicdan köreltirsiniz anlayanlar yorum atarsa herkes anlamış olur ne ilginçmiş değil mi istatistik herkes istastiskçi maşallah
ben çok internete giriyorum yalnız kalmamak için internete girmek için annemde oturuyordum.sessiz bir köşede bilgisayarımla eşimde gece mesaisi bitince beni alıp evimize gidiyorduk.
siz önce insanlık yeteneğinizi gözden geçirin Allaha şükür kimin yardım etme niyetiyle kiminde sırf laf olsun diye yorum attığı belli ben durup duruken anlamadım diyene değil derdimi bırakmış noktasına virgülüne takılanlara diğer konumda sırf yorum olsun diye yazıp aynı tutumu gösterenlere gereken cevabı verdim.asıl siz ağzınızı toplayın.siz ne kadar saygisiz bir insansiniz. Bir derdinizi paylasmissiniz, insanlarda yardimci olmak icin anlamaya calismislar ve anlayamayinca size tavsiye vermisler. bununla dalga gecmek yerine bu anlasilmayan yazinizi duzeltip daha anlasilir hale getirmek yerine size yardimci olmaya calisan insanlarla dalga geciyorsunuz. Yazinizi bende gercekten anlamadim. Kusura bakmayin ama ya psikolojiniz bozulmus ya da sirf dalga gecmek icin bu konuyu acmissiniz.Kardesiniz ve annenize de bu sekilde cevap veriyorsaniz , bence iletisim yeteneginizi gozden gecirmeniz gerekiyor oncelikle.
noter olarak insanlar size mi müracaat ediyor.konuyu dağıtmayınız o zaman her derdini anlatan anormal burda.bana sen anormalsin gibi geldi kardeşin değil..
siz önce insanlık yeteneğinizi gözden geçirin Allaha şükür kimin yardım etme niyetiyle kiminde sırf laf olsun diye yorum attığı belli ben durup duruken anlamadım diyene değil derdimi bırakmış noktasına virgülüne takılanlara diğer konumda sırf yorum olsun diye yazıp aynı tutumu gösterenlere gereken cevabı verdim.asıl siz ağzınızı toplayın.
valla arkadaş haklısiz önce insanlık yeteneğinizi gözden geçirin Allaha şükür kimin yardım etme niyetiyle kiminde sırf laf olsun diye yorum attığı belli ben durup duruken anlamadım diyene değil derdimi bırakmış noktasına virgülüne takılanlara diğer konumda sırf yorum olsun diye yazıp aynı tutumu gösterenlere gereken cevabı verdim.asıl siz ağzınızı toplayın.
sizde noterliğe soyunmuşsunuz ne diyim.Size anlamak istediğinizden daha fazlasını anlatamam.Biz yanınızda degiliz konu sahibi, haliyle konuşur gibi yazdığınızda anlayamıyoruz. Hoş bu kadar karışık anlatmışsınız muhtemelen yanınızda olsak bile sadet ne anlayamayacaktık.
Insanlara kızacağınıza , yanınızda biri var ise okutun hiç açıklama yapmadan anlayacakmı görün. Anlamayacak , anlayamaz mümkün değil.
Yorumlara yazdım vs deme zahmetine girmeyin çünkü kimse 10 sayfa yorum okuyup cevap yazmak mecburiyetinde değil.
Konunuza gelince fikrim yok anlayamadığım için.
noter olarak insanlar size mi müracaat ediyor.konuyu dağıtmayınız o zaman her derdini anlatan anormal burda.
istediğiniz kadar kib leyin heralde durup dururken sizi gömenleri de aferin diyip alnından öpüyorsunuz.hiç terbiyemi bozamayacağım.o kadar insanın saygılı yorumuna rağmen sizin saygısızca olan yorumlarınıza tek cevap verilir "K.İ.B" byeeeee
kafanızda kurmaya devam edin.trol gibi doldurun.ondan sonra neden açılan konulardan niye kimse bir şey anlamıyor.yazım bilemne vesayre bir hata varsa üstüne demogojileriniz eksik olmasın siz de el atın kimse eksik olmasın.konuyu nasıl dağıttım pardon ? her derdini anlatan değil de sen anormalsin. çocuk gibisin. ergen kardeşinle iddialaşıyorsun kendi kendine kin güdüyorsun daha ne olsun ?
noter olarak insanlar size mi müracaat ediyor.konuyu dağıtmayınız o zaman her derdini anlatan anormal burda.
kimse kaale almasa cevap yazmama gerek kalmazdı.ayrıca düzeltenin süresi var.valla arkadaş haklı
neden atarlanıyorsun şimdi!!!.. dalga geçene kadar
konunun başına dön düzeltme butonuyla düzelt
normalde de böyle yapıyorsan kimse seni KAALE almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?