- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
hehe gene gömmeye meraklı imla takıntılılar valla parantez altında anlamak istemeyenleri anlayamayanları belirtmek isterdim en azından ellerinizi imlaya ve kurallara uygun cümle yazmak için yormazdınız.tek dert imla olsa keşke
anlamayanlar yazarsa kimse anlamadı diye vicdan köreltirsiniz anlayanlar yorum atarsa herkes anlamış olur ne ilginçmiş değil mi istatistik herkes istastiskçi maşallah
ben çok internete giriyorum yalnız kalmamak için internete girmek için annemde oturuyordum.sessiz bir köşede bilgisayarımla eşimde gece mesaisi bitince beni alıp evimize gidiyorduk.
ne kadar dalga geçmeye meraklısınız öyle evet yazdıklarınız anlaşılmıyor o yüzden kimse tümüne yorum yapamıyor. Anladık da inadıma mı anlamadık diyorsuz yani. Cümleler devrik, noktamala işareti yok, paragraf yok, anlattıklarınızın hepsi birbirie geçmiş, oradan oraya atlamışsınız yani daha ne olsun. Anlaşılmaması için herşeyi yapmışsınız. Buraya konu aarken ben yazayım anlayan anlasın diyemezsiniz ki anlaşılır yazın dikkatli yazın ki insanlar yorum yapabilsin. İstatistikle ne alakası var.
Anlayanlar yorum atsın başkaları anlaşınmış oldu efendim anlamak için tüm yorumları okumak zorundayız biz çünkü.