• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşim yüzünden açtığım 2. başlık

hehe gene gömmeye meraklı imla takıntılılar valla parantez altında anlamak istemeyenleri anlayamayanları belirtmek isterdim en azından ellerinizi imlaya ve kurallara uygun cümle yazmak için yormazdınız.tek dert imla olsa keşke:KK71:

anlamayanlar yazarsa kimse anlamadı diye vicdan köreltirsiniz anlayanlar yorum atarsa herkes anlamış olur ne ilginçmiş değil mi istatistik herkes istastiskçi maşallah

ben çok internete giriyorum yalnız kalmamak için internete girmek için annemde oturuyordum.sessiz bir köşede bilgisayarımla eşimde gece mesaisi bitince beni alıp evimize gidiyorduk.

ne kadar dalga geçmeye meraklısınız öyle evet yazdıklarınız anlaşılmıyor o yüzden kimse tümüne yorum yapamıyor. Anladık da inadıma mı anlamadık diyorsuz yani. Cümleler devrik, noktamala işareti yok, paragraf yok, anlattıklarınızın hepsi birbirie geçmiş, oradan oraya atlamışsınız yani daha ne olsun. Anlaşılmaması için herşeyi yapmışsınız. Buraya konu aarken ben yazayım anlayan anlasın diyemezsiniz ki anlaşılır yazın dikkatli yazın ki insanlar yorum yapabilsin. İstatistikle ne alakası var.

Anlayanlar yorum atsın başkaları anlaşınmış oldu efendim anlamak için tüm yorumları okumak zorundayız biz çünkü.

Valla pek anlamadım ama anladığım kadarıyla yazayım. Evliyseniz akşamın o saatine kadar annenizin evinde ne işiniz var varsa da neden onlara gidip face giriyorsunuz yazışıyorsunuz da annenizle oturup iki laf etmiyorsunuz belki kotalı netleri, belki kızıyorlar gidip de nette vakit geçirmene ayrıca daha 12 yaşındaymış kardeşin onun mu laflarına hareketlerine bozuluyorsun evinde internetin yok mu? ayrıca 20-30 birşey kesiliyorsa senden onun lafını mı yapıyorsun. Hesap kartı filan birşeyde anlamadım orasından ama biraz anlayışlı olmaya çalışın
1)kendi annem olduğuna güvenerek rahattım açıkçası.
2)7 günün 7 sinde de 23 e kadar net kullanmıyorum yeri geliyor 21:00 de kapatıyorum bazen konu komşuya da gittiğimiz oluyordu.
3)kardeşim yukarıda dediğim gibi 18 yaşında ama insan olabilmek ayrı şey tabi (kardeşim için diyorum)
4)ben maaşımın tümünü de annemin masraflarına yatırsam kardeşim huzursuzluk çıkarır.annemle yarı yarıya anlaştık buna rağmen kardeşim lafını yapıyordu.

sorun internet parası ve kullanımı görünümlü güç savaşı. annemin netine ortak oldum çoğu zaman 3-11 de eşim evimde net yok yaptırcam eski vs diye.lap toptan araya benimde katıştırdığım para ile aldığımız wireless modemle giriyorum 40 liralık paketten 20- 20 bölüşelim derken ben aşan miktarı ödemiş oldum.akşam 22:00 eşim beni 23:00 civarı alır evimize gideriz.internetin kotayı aşması beni şüphelendirmeye başladı fakat araştırmasını yapacak bilgide değilim.en sonunda bilgisayarcıya götürmeye karar verdim.genelde yorulur.21:00 civarı kaparım lap topu ama o akşam 22:00 yi geçirdim bir iki arkadaşımla konuşuyordum face üzerinden.kardeşim annemin kulağına fısıldıyo. annem bana bakıyo.anneme kaş göz yapıyor.annem kapat artık geç oldu dedi.hıhı dedim geçtim.tuttu kardeşim fişi çekti. bende kapadım. eşyalarımı topladım gidiyorum.annem gitme dedi.kardeşim olduğu yerden bu evin kuralları var filan diyo.sanki kendisi çok kurala uyar ya.internetla alakasız olarak eşyaların hep bizde dedi. bende dedim senin çeyizin var ya ondan kendininkileri koyacak yer bulamıyorsun.benim evim diyip duruyo.ben evlensemde evlenmesem de annemin evi burası.benim de onu kovduğum filan yok bana homurdanır durur kardeşim ygs gircek diye de vs üstüne gitmedim hiç uğraşmam bile.zaten direk bir şey demiş olsam ima bile etsem üstüme yürümeye kalkar.dedim heralde beni cami avlusunda buldular.annem daha önce 2 kara gaf yapmıştı.bana karşı eşime kızgın olduğu için bir de onun çocuğunu mu baktırcan demişti.sonra bir tane pantolonum vardı.annemden sonra almak istedim.o da al şu pantolonunu pisliklerinle ben mi uğraşcam dedi.bende benim kıyafetlerim pislik mi yani dedim.başka arkadaşım filanda yok gideyim dertleşeyim mecbur eşimin yanına gittim.anlattım ama dedim.yanlış anlaması tavan yapmasın diye ben senin aileni benle evlendiğinden beri tanıyorsun bende öyle.fakat kaynımdan böyle şey görmedim. diyebilirim.ağlayıp üzülmüyorum.düşünüyorum Allah korusun. anne evine dönmek istesem her hangi anormal bir durumdan nolacak halim.kardeşimde seneye üniye giderse dışarıya.annem otursun tek başına.annemin tüm masraflarına ortak olsam da hiçbir şey değişmeyeceğine eminim ve annem hiç saygı oluşturmadı bana karşı kardeşime şimdide önünü alamıyor alamazda babası yoksa benim de yok sonuçta evlenirken yoktu mesela hiç lazım değilmiydi sanki..telde konuştum küs değilim anneme ama mümkün olduğunca kardeşim olduğu zaman durmak istemiyorum evinde dedim.geçici diyor geçmez dedim 12 yaşında ilk defa ergenliğe mı giriyor dedim.ayrıca annem bana yardım edicem dediği için biriktirdiğim parayı pek hesaplamadım.tercih ettiği faiz yönteminden her ay 25-30 tl gbi bi işletim ücreti alıyorlar.ben 2013te evlendim.o zamandan bu zamana kadar hesap cüzdanını bir türlü işletemedi annem bana güvenmiyormusun diyor.alakası yok dedim ben ne biriktirmişim onu merak ediyorum.dedim.bankacı kadının da işine geliyo galba annem çok bişeyden anlamıyorsa annemde unuttum diyo bilmem ne diyo geçiştiriyo ben daha çok işkilleniyorum.eşim yaptığı dolapları taksın ne kadar tangırtı varsa annemde hepsini evime götürcem.
sanırım seni kullanan bir annen ve kardeşin var ee ne diye maddi yardımda bulunuyorsun kes gitsin.

ne kadar dalga geçmeye meraklısınız öyle evet yazdıklarınız anlaşılmıyor o yüzden kimse tümüne yorum yapamıyor. Anladık da inadıma mı anlamadık diyorsuz yani. Cümleler devrik, noktamala işareti yok, paragraf yok, anlattıklarınızın hepsi birbirie geçmiş, oradan oraya atlamışsınız yani daha ne olsun. Anlaşılmaması için herşeyi yapmışsınız. Buraya konu aarken ben yazayım anlayan anlasın diyemezsiniz ki anlaşılır yazın dikkatli yazın ki insanlar yorum yapabilsin. İstatistikle ne alakası var.

Anlayanlar yorum atsın başkaları anlaşınmış oldu efendim anlamak için tüm yorumları okumak zorundayız biz çünkü.
1)ben türk dili edebiyatı mezunu değilim
2)türkçe- edebiyat öğretmenimi beğenmezsiniz sizin sorununuz
3)imla nokta derken konuyu dağıtıyorsunuz.sürekli imla nokta diyen insanların konuyla dalga geçtiğini düşünüyorum ve o yüzden tavrımı koyuyorum.
4)Anlamıyorsanız anlamıyorsunuzdur.burda kim kime tamamen bir şey anlatabiliyor ki bu konu farklı olsun
4)sadece anlayamıyorum diyenlere bir yorum yaptığım yok. anlamıyorum deyip beni gömmeye çalışanlara cevap veriyorum.

Konu sahibi insallah kardeşinle de bu uslupla konuşmuyorsundur. Derdine çare arıyorsun o kadar yazıyı yazmak zor gelmiyor da paragrafı 3e 4e ayırmak mı zor gelıyor.
İnsanlar seni anlamak için söylüyorlar bunu.

Neyse konuya gelecek olursam, bende ablayım tarafsız yaklaşamam ygs'ye girecek kardeşle bir abla bu tarz diyaloglara giremez girmemeli.
Haklı değilsin, buyuksek var yani bir nedeni. Kardeşimize destek olup, sahip çıkmayacaksak yaşamayalım yani.

sanırım seni kullanan bir annen ve kardeşin var ee ne diye maddi yardımda bulunuyorsun kes gitsin.
bende öyle düşünmeye başladım.
kardeşimde annemi bana yalvartacak da beni kullanacak saygısızlığı tavan yapıp tepeme çıkacak.
tavrımı koyunca kötü olduk.zaten iyi bir ilişki oldu ki bir de farklı cinsiyetiz.
annem diyor geçici bu durum ben inanmıyorum.geçmişte var sonunda.
eskiden annem benim para biriktirmeme destek olurdu.şimdi benim vicdanıma bırakmadan mümkünse her şeyi istiyor.
annemin 2000 tl si olsa onu tüketecek kadar yaşar.
şimdi beni yumuşatmya çalışmak ister çünkü ayrı ili kazanırsa kardeşim sıkışırsa heralde gizlice dayımdan para istemicek bendn isticek bana düşman gibi kardeşimi baktırmak için kendi hakkını ortaya atacak.:KK34:

bende öyle düşünmeye başladım.
kardeşimde annemi bana yalvartacak da beni kullanacak saygısızlığı tavan yapıp tepeme çıkacak.
tavrımı koyunca kötü olduk.zaten iyi bir ilişki oldu ki bir de farklı cinsiyetiz.
annem diyor geçici bu durum ben inanmıyorum.geçmişte var sonunda.
eskiden annem benim para biriktirmeme destek olurdu.şimdi benim vicdanıma bırakmadan mümkünse her şeyi istiyor.
annemin 2000 tl si olsa onu tüketecek kadar yaşar.
şimdi beni yumuşatmya çalışmak ister çünkü ayrı ili kazanırsa kardeşim sıkışırsa heralde gizlice dayımdan para istemicek bendn isticek bana düşman gibi kardeşimi baktırmak için kendi hakkını ortaya atacak.:KK34:
bakmayacaksın o zaman evinin rızkını neden onlara yediriyorsun çalışsın kazansınlar.

Konu sahibi insallah kardeşinle de bu uslupla konuşmuyorsundur. Derdine çare arıyorsun o kadar yazıyı yazmak zor gelmiyor da paragrafı 3e 4e ayırmak mı zor gelıyor.
İnsanlar seni anlamak için söylüyorlar bunu.

Neyse konuya gelecek olursam, bende ablayım tarafsız yaklaşamam ygs'ye girecek kardeşle bir abla bu tarz diyaloglara giremez girmemeli.
Haklı değilsin, buyuksek var yani bir nedeni. Kardeşimize destek olup, sahip çıkmayacaksak yaşamayalım yani.
iş yerinde ne şartlarda yazdığımı nerden biliyorsunuz?sadece anlayamadı m diyenlere bir şey demiyorum zaten anlamadım der geçersiniz tdk gibi yazmayanlara para cezası versinler o zaman.
konuya gelirsek ve geçmişten bu yana tüm girdiği sınavlarda aynı evdeydik.ne güzellikle ne de sert olarak hiçbir şey değişmedi.
artık saygısızlık etmeyip ve rahatsızlık vermeyip.karşılığında bol saygısızlık dayılanma karşısında MİNİMUM insanlık beklemek HAKSIZLIK SAYILIYORSA HAKSIZ KALMAYI TERCİH EDERİM .sizin yorumunuza cevaben.

hehe gene gömmeye meraklı imla takıntılılar valla parantez altında anlamak istemeyenleri anlayamayanları belirtmek isterdim en azından ellerinizi imlaya ve kurallara uygun cümle yazmak için yormazdınız.tek dert imla olsa keşke:KK71:

anlamayanlar yazarsa kimse anlamadı diye vicdan köreltirsiniz anlayanlar yorum atarsa herkes anlamış olur ne ilginçmiş değil mi istatistik herkes istastiskçi maşallah

ben çok internete giriyorum yalnız kalmamak için internete girmek için annemde oturuyordum.sessiz bir köşede bilgisayarımla eşimde gece mesaisi bitince beni alıp evimize gidiyorduk.

ben yormuyorum kendimi merak etmeyin. normal olması gerektiği gibi yazıyorum. dalga geçer gibi yazıp yazıp sırıtan smile.lar ekleyeceğinize herkes anlamadığını belirtmiş, bu kadar laf yetiştirmek yerine yazınızı editlerseniz daha çok yardımcı olan çıkar.

bakmayacaksın o zaman evinin rızkını neden onlara yediriyorsun çalışsın kazansınlar.
havalar yumuşamaya başlar artık bende ona göre önüme bakarım.interneti telefona mı alsam yoksa vınn gibi mi alsam daha uygun olur onu araştırıyorum.

onceki konudan hatırladım ben sanki kardesinizin atarlı tavırları falan evin tadilatı hala bitmedimi

havalar yumuşamaya başlar artık bende ona göre önüme bakarım.interneti telefona mı alsam yoksa vınn gibi mi alsam daha uygun olur onu araştırıyorum.
al evine bir vınn varsa laptopun hem neden annenin evine gidiyorsun internet için..senin evin yok mu?

ben yormuyorum kendimi merak etmeyin. normal olması gerektiği gibi yazıyorum. dalga geçer gibi yazıp yazıp sırıtan smile.lar ekleyeceğinize herkes anlamadığını belirtmiş, bu kadar laf yetiştirmek yerine yazınızı editlerseniz daha çok yardımcı olan çıkar.
ben anlamadım deyip geçenlere laf yetiştirmiyorum.anlamayıp üstüne konuyu alakasız yerlere çekip dağıtanlara cevap veriyorum.herkes istediği smileyi koyuyorsa neden bu battı ki. kimsenin türk dili edebiyatını bitirmesi gerekmiyor yazı yazması için.laf yetiştirmek başkalarına mahsus :D

onceki konudan hatırladım ben sanki kardesinizin atarlı tavırları falan evin tadilatı hala bitmedimi
bitmedi ama dökük yamuk oturcaz artık. hiç halleri de değişmedi aynı tas aynı haman istersem evin en köşesinde durayım ama aynı evde oksijen alıyorsam hep hep rahatsız.hani sürekli laf sokmuş olsam yada karşılıklı kavga etsek bende de suç olurdu.o da yok.

al evine bir vınn varsa laptopun hem neden annenin evine gidiyorsun internet için..senin evin yok mu?
alıcam artık karar verdim.

Nasıl bir kardeş ilişkisi bu anlamış değilim.
birde kardeşiniz sürekli böylemiydi bilemem ama bu hafta
ygs sınavı var,sizin sürekli gelip gitmenizden mi rahatsız oluyor acaba?
gerçi aynı odada durmuyorsunuz heralde.
Bence hiç bu tarz şeylere girmeyin.interneti alın evinizde girin.
Annenize de gelip gitme sıklığınızı azaltın.
annenizde sizi savunmuyor değil mi doğru anladım?

bitmedi ama dökük yamuk oturcaz artık. hiç halleri de değişmedi aynı tas aynı haman istersem evin en köşesinde durayım ama aynı evde oksijen alıyorsam hep hep rahatsız.hani sürekli laf sokmuş olsam yada karşılıklı kavga etsek bende de suç olurdu.o da yok.

alıcam artık karar verdim.
ozaman cık bosver ne kalıcan orda huzurlu olmadıktan sonra ama mesafede koy arana isleri dustugunde ararlar kesin

Siz evlisiniz sürekli artık aileye gitme ihtiyacı duymayın tabi ki yanların da olacaksınız ama her şeyin zamanı var onu geçtim kardeşiniz daha küçük ne kadar tartışmaya girerseniz o kadar başınız ağrır. Hem adı üstünde kardeş... Siz ona hep sıcak yaklaşın varsın o size abla gibi davranmasın,yaşı küçük olduğu için zamanla gerçekleri görmeye başlayacaktır.

2. başlık, 3. başlık gibi konular açmak yasak. Çok karışık yazmışsınız, 17 yaşında kardeşinizle yani çocukla çocuk olmak yerine keşke bol bol kitap okusanız keşke.Neyse bu sizin seçiminiz. Ama sizin ne kadar çocuk olduğunuz 17 yaşında kardeşinizle tartışmaya girmenizden olduğu kadar burada koca insanlarla dalga geçmenizden bile belli oluyor. Allah çevrenizde ki insanlara sabır versin. Saygısızlık, saygınlığı kaybettirir.

Son düzenleme:
Back