• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşim yüzünden açtığım 2. başlık

kardeşiniz ygs ye giren 12 yaşındaki çocuk. öyle anladım

i

ben o konuda anlatmıştım.daha iyi incelerseniz anlarsınız.heralde tüm bunları desem kardeşime heralde karakolluk olurduk
siz önce bir diğer üyeleri azarlamayı bırakın da kendi yanlışlarınıza odaklanın çünkü bizleri azarlamaktan vakit bulup demek istenileni anlamıyorsunuz.
sorun bu kelimeleri hakaret olarak kullanmanız. bana ne, ister kardeşinizin yüzüne söyleyin ister arkasından burada atıp tutun. bu kelimeleri hakaret olarak kullandınız mı, kullandınız, söylenen budur. yoksa kardeşinize canım mı dediğiniz canın çıksın mı dediğiniz bizi ilgilendirmez. sorun böyle hassas kelimeleri bir hakaret ifadesi olarak kullanmanız. şizofreni kötü, ahlaksız vs vs bir durum değil, kişinin kendi elinde olmayan ciddi bir rahatsızlıktır ve bir hakaret ifadesi olarak kullanılmamalıdır. söylediğimiz bu, bilmem bu sefer yeterince açık oldu mu?

Diğer konunuza da yazmıştım.Kardeşinize bakmış olmanız bu çocuğu bu hale sizin getirdiğinizi gösterir.Kaldı ki 30 yaşında bile 18 lik ergene ''şizofren ve mal '' kelimelerini kullandığınıza göre nasıl yetiştirdiğinizi hayal edebiliyorum.Etme bulma dünyası işte:KK59:

Daha önceki konunuzda çocuğunuzu odaya kilitlediğinizi, sarstığınızı falan söylemiştiniz.. Kardeşinize de bunları yapıyorsanız tepkileri normal..

hehe gene gömmeye meraklı imla takıntılılar valla parantez altında anlamak istemeyenleri anlayamayanları belirtmek isterdim en azından ellerinizi imlaya ve kurallara uygun cümle yazmak için yormazdınız.tek dert imla olsa keşke:KK71:

anlamayanlar yazarsa kimse anlamadı diye vicdan köreltirsiniz anlayanlar yorum atarsa herkes anlamış olur ne ilginçmiş değil mi istatistik herkes istastiskçi maşallah

.

Yani sen yazım hatalarını kabul etmeyeceksin; ama herkes senin karman çorman, türkçenin kan ağladığı yazını anlamak zorunda kalacak öyle mi??
Kusura bakma ben de hiiç anlamadım yazdıklarını.
Haa, şu yorumlarından sonra anlamak için de zahmete girmem zaten.
Hadi alıştık türkçeye olan bu vurdumduymazlıklara da, yüzsüzlüğe vurmasanız keşke!

:KK57: bütün dertlerim silindi gitti aklımdan, yazdıklarını anlamaya çalışırken bacım vallahi

Bakıyım bu konu neymiş dedim. Anammm bu nee :KK47:
Hiç bir şey anlamadım. Ne nokta, ne virgül, ne paragraf hani giriş gelişme sonuç
Amann ben de ne diyorum
:KK12:

hehe gene gömmeye meraklı imla takıntılılar valla parantez altında anlamak istemeyenleri anlayamayanları belirtmek isterdim en azından ellerinizi imlaya ve kurallara uygun cümle yazmak için yormazdınız.tek dert imla olsa keşke:KK71:

anlamayanlar yazarsa kimse anlamadı diye vicdan köreltirsiniz anlayanlar yorum atarsa herkes anlamış olur ne ilginçmiş değil mi istatistik herkes istastiskçi maşallah

ben çok internete giriyorum yalnız kalmamak için internete girmek için annemde oturuyordum.sessiz bir köşede bilgisayarımla eşimde gece mesaisi bitince beni alıp evimize gidiyorduk.

siz ne kadar saygisiz bir insansiniz. Bir derdinizi paylasmissiniz, insanlarda yardimci olmak icin anlamaya calismislar ve anlayamayinca size tavsiye vermisler. bununla dalga gecmek yerine bu anlasilmayan yazinizi duzeltip daha anlasilir hale getirmek yerine size yardimci olmaya calisan insanlarla dalga geciyorsunuz. Yazinizi bende gercekten anlamadim. Kusura bakmayin ama ya psikolojiniz bozulmus ya da sirf dalga gecmek icin bu konuyu acmissiniz.Kardesiniz ve annenize de bu sekilde cevap veriyorsaniz , bence iletisim yeteneginizi gozden gecirmeniz gerekiyor oncelikle.

Biz yanınızda degiliz konu sahibi, haliyle konuşur gibi yazdığınızda anlayamıyoruz. Hoş bu kadar karışık anlatmışsınız muhtemelen yanınızda olsak bile sadet ne anlayamayacaktık.
Insanlara kızacağınıza , yanınızda biri var ise okutun hiç açıklama yapmadan anlayacakmı görün. Anlamayacak , anlayamaz mümkün değil.
Yorumlara yazdım vs deme zahmetine girmeyin çünkü kimse 10 sayfa yorum okuyup cevap yazmak mecburiyetinde değil.
Konunuza gelince fikrim yok anlayamadığım için.

siz ne kadar saygisiz bir insansiniz. Bir derdinizi paylasmissiniz, insanlarda yardimci olmak icin anlamaya calismislar ve anlayamayinca size tavsiye vermisler. bununla dalga gecmek yerine bu anlasilmayan yazinizi duzeltip daha anlasilir hale getirmek yerine size yardimci olmaya calisan insanlarla dalga geciyorsunuz. Yazinizi bende gercekten anlamadim. Kusura bakmayin ama ya psikolojiniz bozulmus ya da sirf dalga gecmek icin bu konuyu acmissiniz.Kardesiniz ve annenize de bu sekilde cevap veriyorsaniz , bence iletisim yeteneginizi gozden gecirmeniz gerekiyor oncelikle.
siz önce insanlık yeteneğinizi gözden geçirin Allaha şükür kimin yardım etme niyetiyle kiminde sırf laf olsun diye yorum attığı belli ben durup duruken anlamadım diyene değil derdimi bırakmış noktasına virgülüne takılanlara diğer konumda sırf yorum olsun diye yazıp aynı tutumu gösterenlere gereken cevabı verdim.asıl siz ağzınızı toplayın.

siz önce insanlık yeteneğinizi gözden geçirin Allaha şükür kimin yardım etme niyetiyle kiminde sırf laf olsun diye yorum attığı belli ben durup duruken anlamadım diyene değil derdimi bırakmış noktasına virgülüne takılanlara diğer konumda sırf yorum olsun diye yazıp aynı tutumu gösterenlere gereken cevabı verdim.asıl siz ağzınızı toplayın.

o kadar insanın saygılı yorumuna rağmen sizin saygısızca olan yorumlarınıza tek cevap verilir "K.İ.B" byeeeee

valla arkadaş haklı
neden atarlanıyorsun şimdi!!!.. dalga geçene kadar
konunun başına dön düzeltme butonuyla düzelt
normalde de böyle yapıyorsan kimse seni KAALE almaz

Biz yanınızda degiliz konu sahibi, haliyle konuşur gibi yazdığınızda anlayamıyoruz. Hoş bu kadar karışık anlatmışsınız muhtemelen yanınızda olsak bile sadet ne anlayamayacaktık.
Insanlara kızacağınıza , yanınızda biri var ise okutun hiç açıklama yapmadan anlayacakmı görün. Anlamayacak , anlayamaz mümkün değil.
Yorumlara yazdım vs deme zahmetine girmeyin çünkü kimse 10 sayfa yorum okuyup cevap yazmak mecburiyetinde değil.
Konunuza gelince fikrim yok anlayamadığım için.
sizde noterliğe soyunmuşsunuz ne diyim.Size anlamak istediğinizden daha fazlasını anlatamam.

noter olarak insanlar size mi müracaat ediyor.konuyu dağıtmayınız o zaman her derdini anlatan anormal burda.

konuyu nasıl dağıttım pardon ? her derdini anlatan değil de sen anormalsin. çocuk gibisin. ergen kardeşinle iddialaşıyorsun kendi kendine kin güdüyorsun daha ne olsun ?

o kadar insanın saygılı yorumuna rağmen sizin saygısızca olan yorumlarınıza tek cevap verilir "K.İ.B" byeeeee
istediğiniz kadar kib leyin heralde durup dururken sizi gömenleri de aferin diyip alnından öpüyorsunuz.hiç terbiyemi bozamayacağım.

konuyu nasıl dağıttım pardon ? her derdini anlatan değil de sen anormalsin. çocuk gibisin. ergen kardeşinle iddialaşıyorsun kendi kendine kin güdüyorsun daha ne olsun ?
kafanızda kurmaya devam edin.trol gibi doldurun.ondan sonra neden açılan konulardan niye kimse bir şey anlamıyor.yazım bilemne vesayre bir hata varsa üstüne demogojileriniz eksik olmasın siz de el atın kimse eksik olmasın.

valla arkadaş haklı
neden atarlanıyorsun şimdi!!!.. dalga geçene kadar
konunun başına dön düzeltme butonuyla düzelt
normalde de böyle yapıyorsan kimse seni KAALE almaz
kimse kaale almasa cevap yazmama gerek kalmazdı.ayrıca düzeltenin süresi var.

Back