- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
hislerinizi anlıyorum. bebeğiniz olsa tüp bebekle olabilir. bende oğlumu tüp bebekle kucağıma aldım. herşeyden sakınırım... zor bir durum, annenizin tepkisine kırıldığınızı düşünüyorum. yavrum bebek bakacak gücü kendimde bulamıyorum dese anlardınız sanırım. sert çıkmış... huyu da olabilir tanımıyoruz. ama ne kendinizi ne de eşinizi doldurmayın. ne de olsa o sizin anneniz. torununa da bakmak istemiyor olabilir çok normal.
üzüldüğünüz için bebeğim düştü vs de demeyin lütfen. vardır bi hayır. artık ne olursa olsun o kadar da üzülmeyin.. gerek yok... tüp bebek sürecine girdiğiniz zaman kendinizi farklı yönlendirin.. ki benim hamilelik sürecim çok sorunlu geçmişti. böbereklerim ve karaciğerim iflasın eşiğinden döndü... öledebilirdim... o süreçte deli gibi güzel romanlar okuyup, dua etmiştim... gücünüz yetmiyorsa da psikolojik destek alın.
üzüldüğünüz için bebeğim düştü vs de demeyin lütfen. vardır bi hayır. artık ne olursa olsun o kadar da üzülmeyin.. gerek yok... tüp bebek sürecine girdiğiniz zaman kendinizi farklı yönlendirin.. ki benim hamilelik sürecim çok sorunlu geçmişti. böbereklerim ve karaciğerim iflasın eşiğinden döndü... öledebilirdim... o süreçte deli gibi güzel romanlar okuyup, dua etmiştim... gücünüz yetmiyorsa da psikolojik destek alın.