• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Annem Hamileyken Erkek Kardeşin Bebeğe Tahamül Edemez Dedi, Sonrasında Çocuğum Düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hislerinizi anlıyorum. bebeğiniz olsa tüp bebekle olabilir. bende oğlumu tüp bebekle kucağıma aldım. herşeyden sakınırım... zor bir durum, annenizin tepkisine kırıldığınızı düşünüyorum. yavrum bebek bakacak gücü kendimde bulamıyorum dese anlardınız sanırım. sert çıkmış... huyu da olabilir tanımıyoruz. ama ne kendinizi ne de eşinizi doldurmayın. ne de olsa o sizin anneniz. torununa da bakmak istemiyor olabilir çok normal.

üzüldüğünüz için bebeğim düştü vs de demeyin lütfen. vardır bi hayır. artık ne olursa olsun o kadar da üzülmeyin.. gerek yok... tüp bebek sürecine girdiğiniz zaman kendinizi farklı yönlendirin.. ki benim hamilelik sürecim çok sorunlu geçmişti. böbereklerim ve karaciğerim iflasın eşiğinden döndü... öledebilirdim... o süreçte deli gibi güzel romanlar okuyup, dua etmiştim... gücünüz yetmiyorsa da psikolojik destek alın.

Anneanne sevgisiyle bakıcı sevgisi aynı mı siz kafayı mı yediniz? Bunlar nasıl yorumlar.
Annen sana neden tavir yapmis anladildi, uslubun super cunku😐

Buarada basin sagolsun ama sen gerginligini herkesten cikarmaya kalkiyorsun.. herkes fikrini soyluyor burda ki sen sormussun anlatmissin yani.. farkli bakis acilari iyi birsey degil
Mi? yasin gec degil yani kayiplar aci ama yasin daha cok genc.. ben ilk bebegimi 31 yasinda kucagima aldim..

Birde annen sigortali isten neden ciksin cocuk baksin? Mesela ev hanimi olur torunu zaten sever bakayim der ama kadin neden isinden cikip tekrar bebek baksin?

Manevi destekse ok anlarim kazik kadar kardesini bahane etmesi filanda sacma olmus orda katilabilirim sana..

hislerinizi anlıyorum. bebeğiniz olsa tüp bebekle olabilir. bende oğlumu tüp bebekle kucağıma aldım. herşeyden sakınırım... zor bir durum, annenizin tepkisine kırıldığınızı düşünüyorum. yavrum bebek bakacak gücü kendimde bulamıyorum dese anlardınız sanırım. sert çıkmış... huyu da olabilir tanımıyoruz. ama ne kendinizi ne de eşinizi doldurmayın. ne de olsa o sizin anneniz. torununa da bakmak istemiyor olabilir çok normal.

üzüldüğünüz için bebeğim düştü vs de demeyin lütfen. vardır bi hayır. artık ne olursa olsun o kadar da üzülmeyin.. gerek yok... tüp bebek sürecine girdiğiniz zaman kendinizi farklı yönlendirin.. ki benim hamilelik sürecim çok sorunlu geçmişti. böbereklerim ve karaciğerim iflasın eşiğinden döndü... öledebilirdim... o süreçte deli gibi güzel romanlar okuyup, dua etmiştim... gücünüz yetmiyorsa da psikolojik destek alın.
Sonunda beni anlayan bir mesaj bulabildim. Çok teşekkür ederim.

Kızım ben nasıl bakayım durumumu biliyorsun çalışmam lazım zor olur dese hiç sorun değil o kadar iyi anlardım ki…

Ben sert tavrına alınmıştım.

Bir de çok zor hamile kaldığım için büyük bir çoşku mutluluk beklemek gibi bi hata yaptığımı anlıyorum yazılan mesajlardan.

Not:
Sevgili arkadaşlar lütfen daha fazla üzerime gelmeyin. Kin kusma merasimine dönüştürdünüz konuyu.

Aman sanki anane sevgisi mi vardı önceden, ananem gelirdi bizde 2 gün kalırdı 3. gün yok anam ben çocuk sesi kaldıramam der kaçar giderdi. Nurlar içinde yatsın çokta sever sayardık onu tontiş yanaklım.
Bekardım Ablam çocuklarını haftada 3-4 gün bize bıraktığında ben hep söylenirdim eve gitmezdim bu ne ya sürekli çocuk mu oyalayacağız anne biz diye sinirlenirdim. 20 yaşındaydım o zamanlar. Düzenim bozuluyordu.

Bir de sizin anneniz çalışan kendince aktif bir kadın, niye hayatını size göre şekillendirsin yan sokağınıza taşınsın kira parasını 8 e katlasın? Madem çççokkk para kazanıyorsunuz(???) birikim yapın anne sevgisiyle büyütün çocuğunuzu, insanları külfet altında bırakıp orda kalmadığım için düştü, istemedikleri için düştü demeyin. Bencillik olur bu.

Bence çok abartmışsınız. Ortada şok olacak, akıldan çıkmayacak bir cümle göremedim ben. Anneniz çocuğunuza bakmak zorunda zaten değil. Bu onu kötü anne mi yapıyor? Size bakmış büyütmüş yetiştirmiş görevi bitmiş orada. 6 haneli gelirinizle rahatlıkla bakıcı tutabilecekken neden illa annenizden beklediğinizi anlamadım. Kadın işini bıraksın sizin çocuğunuza baksın. Bencilce düşünüyorsunuz. Ayrıca o kocanıza da bir ayar çekin ne demek annenizle yan yana gelmek istememek?

Bu arada konu silmek yasak siz banlanacaksınız sildiğiniz konu geri gelecek.

Anneanne sevgisiyle bakıcı sevgisi aynı mı siz kafayı mı yediniz? Bunlar nasıl yorumlar.

peki anne sevgisiyle anane sevgisi aynı mı?
anane işinden çıksın sigortasından olsun siz istifinizi bozmayın birde bozulun kadına..
madem siz işten çıkıp bakın çocuğunuza

Kayıplarız için geçmiş olsun ama bunları annenize bağlamanız çok gereksiz.
Kadın 3 çocuk büyütmüş, çalışıyor ayrıca, siz kendi kafanıza göre onun hayatıyla ilgili işten çıkar torununa bakarsın diye plan yapamazsınız. Maaş verseniz sigortası duruyor, çocuğunuz kreş yaşına gelince ne olacaktı annenizin işi gücü?
Bu kadar kolaysa siz çıkın işten, geliriniz altı haneye bakacak kadar çoksa sorun da olmaz zaten.
Eşinize de annenizle ilgili söz düşmez zaten.

Gerçekten sinirleniyorum artık.
Düşüklerimin sebebi annem demedim kaza yaptık dedim hastanelik olduk o gece annemde kalsaydık muğlaya filan gitmeyecektik.
Okuduğuğunuzun yüzde kaçını anlıyorsunuz ben anlamadım.

Herkes yanlış anladıysa belki ifade şeklinizde sorun vardır. Başlık yanlış anlaşılmaya çok müsait. Sözcü gazetesi gibi manşet atmışsınız.

Sonunda beni anlayan bir mesaj bulabildim. Çok teşekkür ederim.

Kızım ben nasıl bakayım durumumu biliyorsun çalışmam lazım zor olur dese hiç sorun değil o kadar iyi anlardım ki…

Ben sert tavrına alınmıştım.

Bir de çok zor hamile kaldığım için büyük bir çoşku mutluluk beklemek gibi bi hata yaptığımı anlıyorum yazılan mesajlardan.

Not:
Sevgili arkadaşlar lütfen daha fazla üzerime gelmeyin. Kin kusma merasimine dönüştürdünüz konuyu.

Insanlar size kin kusmuyor. Kendi kininizde bogulmayin diye gercekci yorumlar veriyor. Anneniz sevincini nasil yasiyacakti, ona tüm sorunlulugun verilecegini bildigi yerde. Anneniz size göre sert tepki vermis olabilir, ama sizde sanki cok normal birseymis gibi bütün hayatini degistirmeye planlamissiniz. Kendisi 3 cocuk büyütmüs zaten. Belki o hayata geri dönmek istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back