kardeşim ve evli bir adam

Üç çocuklu böyle bir arkadaşım varda o geldi aklıma. Adam karısını çocuklarını dovuyordu hirsindan. Eşine haber versen kardeşine sahip çık diycek. Kadın haklı da olacak. Abilerinin haberi olsa daha kötü olacak. Allah yardımcıniz olsun ne diyim bilemedim

Bu konudan da esinahmet kokusu aldım. Bir önceki üyeliği denizcemre34. Zira Metres konularına fena takmış durumda.

Madem yatakları ayrıymış 3 tane çocuğu leylekler mi getirdi? Önce adamla konuşup tehdit edin yoksa eşine söyleyeceğinizi söyleyin belki adam kızkardeşinizden daha mantıklı davranır.

Merhaba hanımlar aklınıza fikrinize ihtiyacım var.
Biz kalabalık bir aileyiz en küçük kız kardeşim bekar 37 yaşında üniversite mezunu iyi bir işi var 4 yıl önce babamı kaybettik annemle birlikte yaşıyorlar.Babamın hastalık sürecinde kardeşim biriyle görüştüğünden bahsetmişti tabi biriyle görüşmesi normal bir davranış sonuçta bekar kız ama işin aslı görüştüğü kişi evli ve üç tane çocuğu varmış. Bunu daha sonra öğrendik kardeşim ilk zamanlarda bilmediğini söyledi hatta görüşmüyorum dedi ama her seferinde bir şekilde o adamla görüşmeye devam ettiği ortaya çıktı bu 4 yıl içinde adamın 3 çocuğu dünyaya geldi düşünün artık.
Abilerim ablalarım defalarca konuştular yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştılar hatta sinir harbi yaşayıp tokat attılar ama vazgeçmedi her defasında görüşmüyorum bitti dedi, inanmak istedik fakat yine tekrar görüştüğünü bir şekilde öğrendik. Bu durum böyle yıllardır devam ediyor hepimiz tavır aldık bir süre konuşmadık, ama ne fayda kaldığı yerden devam etti. En çokta her defasında ben yakaladım bazen masanın üzerinde unuttuğu telefona gelen arama yada mesaj bazen telefonda konuşmasına şahit oldum ve hatta arabayla giderken yanımdan geçti gittiler.Çok konuştum yapma dedim ama boşanacak benimle evlenecek deyip durdu, karısıyla yataklarının ayrı olduğunu iki yabancı gibi olduklarını vs bir sürü yalan dolanla bizimkinin buna inanmasıda cabası, adamın sosyal medya hesapları türlü erotik site takipleri pis paylaşımlarla dolu, bunları söyleyince saçma sapan savunması beni delirtiyor dün akşam annemlerdeyken yine bu adamın aramasıyla ben gerildim ve yeter artık ne yaptığını sanıyorusun nereye kadar devam edeceksin diyerek kızdım.Bana söylediği yine aynı şeyler boşanacak falan filan bende bu gün karısını senle aldatan adam yarın senide bir başkasıyla aldatır dedim. Ne dese beğenirsiniz asla yapmaz çok güveniyorum böyle söyleyince iyice delirdim.Durumu ablamlarla paylaştım ama onlarında elinden bir şey gelmiyor sadece üzülüyorlar.Şimdi ben yıllardır aklımdan geçirip yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum bu adamın karısının bu olayı öğrenmesini sağlamak istiyorum.
Elimde telefon numarası ve adresler var bir şekilde sosyal medya yaptığı iş vs bu bilgilere ulaştım sizce bu durumu adamın eşine bir şekilde söyleyeyim mi. Yada benim aptal kardeşimin gözünü nasıl açabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.
Kardeşinizin acilen psikolojik tedavi görmesi gerekiyor. Siz ne söylerseniz söyleyin objektif olmadığınızı düşünüp dinlemeyecektir.

Boyle insanlar laftan anlamazlar boşuna yorulmayin eşine söyleyin bence ne kadar kotutarlı insanlar var ya b...kmu var acaba evli erkeklerde kardesinize bi sorun o adam bosaninca çocuklara bakacakmiymis

Biz kalabalık bir aileyiz en küçük kız kardeşim bekar 37 yaşında üniversite mezunu iyi bir işi var 4 yıl önce babamı kaybettik annemle birlikte yaşıyorlar.Babamın hastalık sürecinde kardeşim biriyle görüştüğünden bahsetmişti tabi biriyle görüşmesi normal bir davranış sonuçta bekar kız ama işin aslı görüştüğü kişi evli ve üç tane çocuğu varmış. Bunu daha sonra öğrendik kardeşim ilk zamanlarda bilmediğini söyledi hatta görüşmüyorum dedi ama her seferinde bir şekilde o adamla görüşmeye devam ettiği ortaya çıktı bu 4 yıl içinde adamın 3 çocuğu dünyaya geldi düşünün artık.
Abilerim ablalarım defalarca konuştular yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştılar hatta sinir harbi yaşayıp tokat attılar ama vazgeçmedi her defasında görüşmüyorum bitti dedi, inanmak istedik fakat yine tekrar görüştüğünü bir şekilde öğrendik. Bu durum böyle yıllardır devam ediyor hepimiz tavır aldık bir süre konuşmadık, ama ne fayda kaldığı yerden devam etti. En çokta her defasında ben yakaladım bazen masanın üzerinde unuttuğu telefona gelen arama yada mesaj bazen telefonda konuşmasına şahit oldum ve hatta arabayla giderken yanımdan geçti gittiler.Çok konuştum yapma dedim ama boşanacak benimle evlenecek deyip durdu, karısıyla yataklarının ayrı olduğunu iki yabancı gibi olduklarını vs bir sürü yalan dolanla bizimkinin buna inanmasıda cabası, adamın sosyal medya hesapları türlü erotik site takipleri pis paylaşımlarla dolu, bunları söyleyince saçma sapan savunması beni delirtiyor dün akşam annemlerdeyken yine bu adamın aramasıyla ben gerildim ve yeter artık ne yaptığını sanıyorusun nereye kadar devam edeceksin diyerek kızdım.Bana söylediği yine aynı şeyler boşanacak falan filan bende bu gün karısını senle aldatan adam yarın senide bir başkasıyla aldatır dedim. Ne dese beğenirsiniz asla yapmaz çok güveniyorum böyle söyleyince iyice delirdim.Durumu ablamlarla paylaştım ama onlarında elinden bir şey gelmiyor sadece üzülüyorlar.Şimdi ben yıllardır aklımdan geçirip yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum bu adamın karısının bu olayı öğrenmesini sağlamak istiyorum.
Elimde telefon numarası ve adresler var bir şekilde sosyal medya yaptığı iş vs bu bilgilere ulaştım sizce bu durumu adamın eşine bir şekilde söyleyeyim mi. Yada benim aptal kardeşimin gözünü nasıl açabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.
Kusura bakmayın kardeşiniz metreslik yapıyor.yarın öbür gün birde karnında çocuk olur.

Bu zamana kadar o kadına söylemediğiniz hata. Kardeşiniz iyi bir dersi hakediyor. Herşeyi geçtim pisliklarinin içinde masum bir kadın kandırılıyor üstüne üstlük adamdan 3 tane çocuk yapmış.
Kardeşiniz aptal değilse bebeğin nasıl yapıldığını biliyordur. Eee ozaman ayrı yatanlar nasıl bebek yapıyorlar?
Abileriniz adamı sıkıştırsın. Pasif olmayın.

40 yaşına merdiven dayamış kadın yanlışı göremiyorsa o zaman kendi hatalarinin içinde boğulsun anlıyorum üzülüyorsunuz kardeş olarak ama göz göre göre de yanlışa koşuyorsa darbe yiyince gözleri açılır

Yuva yıkmayı planlayan ve bunun için zamanını bekleyen kardeşiniz için bu çaresizlik neden? 40 yaşına gelmiş bir kadına akıl mı enjekte edeceksiniz? Bırakın ne hali varsa görsün. Karısına haber vereceksiniz kardeşinizle mi evlenecek sanıyorsunuz ? Doğruları eğriltip büküp kendimize uydurmak çözüm değildir.

Canim saniyo musun ki karisi bilmiyor.Facesi erotik doluymus.

Kardesin yasini basini almis bir kadin ustune gitmeniz ise yaramamis.Kac kere denemissiniz olmamis.

O adam karisini bosayip bunu almaz.Kardesin bu sevdadan vazgecmez.Sen kendini yipratiyorsun.Birak ne halleri varsa gorsunler.En azindan dini nikah kiysinlar.Yazik kardesinin gecen gunlerine.Abla olmak da cok zor. :KK43:

Verdiğiniz Öneri çok güzel gerçekten
En azından dini nikah kıysınlar öyle mi ?
Pes!!!!?

Muhtemelen adamın karısı anlıyordur ama 3 çocukla uğraşmaya hatta boşanmaya mecali yoktur :)
Kardeşiniz gözü açılacak yaşı geçmiş , bu saatten sonra değişeceğini sanmam.
Yapılacak tek şey kendisi durumun vahimliğini anlayana kadar beklemek.
Yapacak başka hiçbirşey yok.

Hmm zor bi durum. Bi dedektif tutun adamın eşini aldattığı tek kişi kardeşiniz olamaz. Sonra diğer kadınları keşfedince arabayla gezmeye çıkarın kardeşinizi elinizdeki fotoğraflar (dedektif sağlayacaktır) ve gördüğü manzara karşısında güven kırılması, kaybettiği yılların acısı, inkar, gerçeği kabullenme ve en son ayrılık gelecektir diye düşünüyorum. Bir de kardeşinize diğer kadınları gösterince adamın karısına da bu kadınlarla (kardeşiniz dahil) fotolarını atmayı unutmayın.Maksat kardeşiniz tekrar adam tarafından aptallaştırılmadan önce adamın uzaklaşmasını kardeşinize eş olaylarından ötürü mesafe koymasını sağlamak. Belki o zaman aklıbaşına gelir. Allah kolaylık versin.

Sen metres olmayi kendine yakistiriyormusun,
bu namussuzluktur, serefsizliktir, haysiyetsizliktir.
Kimseden utanmiyorsun, herseye kilif uyduruyorsun ama Allaha nasil hesap vereceksin diye haykirasim geldi.

Bence esine söylemeyin.
Ailedeki erkekler bu serefsiz adami karsisina alip konussunlar.
Ailenizi bir araya toplayip herkes icinde ablanizi desifre edin, herkes icinde utanir belki.
Bazen utandirmak gerekiyorki dank etsin yaptigi arsizlik.
Sonra arkadas cevresine söylerdim onlarda bir güzel tolanip herkes icinde desifre ederdim.
Herkes yadirgarsa en gec ozaman dank etmeli.

Kardesınız üzülürsünüz tabi ama boyleleri anlamaz. Babaannemin bir sözü vardı o hesap.Bunların yüzünün perdesi yırtılmış.

Karısının duyma ihtimali bu adamı zerre etkilemez,muhtemelen karısı zaten biliyordur.
Direkt kardeşiniz olarak bilmese de hayatında başka kadınların olduğunu bildiğine eminim.
En azından hissediyordur.
Adam belli ki yırtık biri.
O nedenle ben yapabileceğiniz fazla bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Adamı,abileriniz sıkıştırınca korkacak mı?
Hiç sanmam.
Kardeşiniz de ergen değil,yeni yetme değil, bırakın tercihlerinin sonuçlarını yaşasın.
Yerinizde olsam iletişimimi asgariye indirir,gerisine müdahale etmezdim.
Bir çok konuya yazdım,yine yazacağım,
15 yaş üstü ergen çocuklarımız dahil olmak üzere hiç kimseyi yönlendiremeyiz, değiştiremeyiz.
Kaldı ki 37 yaşına gelmiş,3 çocuklu evli bir adamla,yasak aşk yaşayacak kadar gözü kör olmuş bir kadını vazgeçireceksiniz.
Kendisi yaşayıp tecrübe etmeden görmez, göremez.

madem yataklar ayri nasıl 3 cocuk olmus..adamla çok ciddi konuşun..karina herseyi anlatacam deyin..baktiniz olmuyor karisina anlatin herşeyi

Şikayet edin. Hem adamı hem kardeşinizi savcılığa şikayet edin. Bunun yasalarda karşılığı var mı bilmiyorum açıkçası ama bu insanların ceza almaları gerekir bence.

Evli erkeklerle beraberlik durumlarda genellikle erkek olanı suçlarım ben ama burada kardeşiniz de suçlu. Bu kadar şeye rağmen hala inanması ve devam ettirmesi bana göre suç.

Verdiğim öneri çok uç ama yine de söylemek istedim. Kardeşiniz de o adamdan büyük bir darbe görmeden aklı başına gelmeyecek bu da belli. Siz ne yaparsanız yapın vazgeçmeyecek gibi.

X