kardeşim ve evli bir adam

Bunu defalarca söyledim şu an yaşadığın şeyin adı metreslik dedim, boşanacak evleneceğiz diyip duruyor beni seviyor diyor yahu daha kimbilir kaç kişiyi seviyor seninle birlikte seni sevse en başında boşanırdı 4 yıl dır aynı hikaye ve bu arada 3. çocuğuda yaptı ama karısıyla yatağı ayrı :sinirli:

Atalarimiz bosuna dememis akil yasta degil bastadir diye.

4 yıldır söylememeniz hata zaten..
Abileriniz, enişteleriniz adamı neden çekmiyorlar kenara? Ne demek istediğimi anladınız sanıyorum?

"Sen benim kardeşimle nasıl gönül eğlendiriyorsun" demeleri gerekirdi.
37 yaşındaki bir kadının yaşam özgürlüğü, bir başka kadının evliliğini, çocukların aile hayatını tehdit ettiği yerde biter benim için.
Bela olurum başlarına..

Evet çok doğru söylüyorsunuz ama karşı taraf hiç normal insanlar değil şu anda abilerim devam ettiğini bilmiyor inanın bilseler çok kötü şeyler olur.

eşinin bilmeye hakkı var

hem adamla hem eşiyle durumu bildiğinizi paylaşın anlatın

gerisine yapcak bişe yok

Allah herkese hidayet versin

Bence once adamla konusun. Ya kardesimin pesini birakicaksin, ya da isyerine, ailene, karina yedigin naneleri teker teker anlaticam serefsiz diceksin.
Aslında sana katılıyorum ama sanki ikiside rezil edilmeyi hak etmiş gibi. Direk dalası geliyor insanın olaya. Gemileri yakıp ikisinide rezil etse keşke

üç çocuğuda ayrı yatak doğurmuş büyük başarı...yanarım yanarım çocuğa ve diğer kadına yanarım.Allah yardım etsin kandırılan masum insanlara.kardeşin ve o adam herşeyi hakedıyor.

Allah hayırlısını versin aileninde.
Kardesınıze hükmedemıyorsanız kusurumu bagıslayın asla taraftarı degilim hiçbirsekılde çözüm degıl lakın bazı insanları da dayak paklıyor.
Kalabalık aileyiz dediniz de abi vs demişmıydınız. Soyleyın ikisini takibe alın kardesınizin yanında gözü önünde evli barklısın ne kandırıyorsun diye kardesımı diyerek girişsin karınada diyecem desın ki bıda ne ona yaklassın ne de baskasına.
Özur diliyorum inanın hiç taraftarı degilim ama bazı insanlar hak ediyor gözünü korkutun. Linç edin demıyorum.

ben olsam kadına dırek soylerdım
kardesınız zaten bıldıgınızı sevgılısıne soylemıstır adamın korktugunu sanmam
sız dırek adamın karısına ulasın konusun kanıtları gosterın
ama 4 yılda kadının aldatıldıgını anlamaması mumkun degıldır ya :KK43:

Merhaba hanımlar aklınıza fikrinize ihtiyacım var.
Biz kalabalık bir aileyiz en küçük kız kardeşim bekar 37 yaşında üniversite mezunu iyi bir işi var 4 yıl önce babamı kaybettik annemle birlikte yaşıyorlar.Babamın hastalık sürecinde kardeşim biriyle görüştüğünden bahsetmişti tabi biriyle görüşmesi normal bir davranış sonuçta bekar kız ama işin aslı görüştüğü kişi evli ve üç tane çocuğu varmış. Bunu daha sonra öğrendik kardeşim ilk zamanlarda bilmediğini söyledi hatta görüşmüyorum dedi ama her seferinde bir şekilde o adamla görüşmeye devam ettiği ortaya çıktı bu 4 yıl içinde adamın 3 çocuğu dünyaya geldi düşünün artık.
Abilerim ablalarım defalarca konuştular yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştılar hatta sinir harbi yaşayıp tokat attılar ama vazgeçmedi her defasında görüşmüyorum bitti dedi, inanmak istedik fakat yine tekrar görüştüğünü bir şekilde öğrendik. Bu durum böyle yıllardır devam ediyor hepimiz tavır aldık bir süre konuşmadık, ama ne fayda kaldığı yerden devam etti. En çokta her defasında ben yakaladım bazen masanın üzerinde unuttuğu telefona gelen arama yada mesaj bazen telefonda konuşmasına şahit oldum ve hatta arabayla giderken yanımdan geçti gittiler.Çok konuştum yapma dedim ama boşanacak benimle evlenecek deyip durdu, karısıyla yataklarının ayrı olduğunu iki yabancı gibi olduklarını vs bir sürü yalan dolanla bizimkinin buna inanmasıda cabası, adamın sosyal medya hesapları türlü erotik site takipleri pis paylaşımlarla dolu, bunları söyleyince saçma sapan savunması beni delirtiyor dün akşam annemlerdeyken yine bu adamın aramasıyla ben gerildim ve yeter artık ne yaptığını sanıyorusun nereye kadar devam edeceksin diyerek kızdım.Bana söylediği yine aynı şeyler boşanacak falan filan bende bu gün karısını senle aldatan adam yarın senide bir başkasıyla aldatır dedim. Ne dese beğenirsiniz asla yapmaz çok güveniyorum böyle söyleyince iyice delirdim.Durumu ablamlarla paylaştım ama onlarında elinden bir şey gelmiyor sadece üzülüyorlar.Şimdi ben yıllardır aklımdan geçirip yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum bu adamın karısının bu olayı öğrenmesini sağlamak istiyorum.
Elimde telefon numarası ve adresler var bir şekilde sosyal medya yaptığı iş vs bu bilgilere ulaştım sizce bu durumu adamın eşine bir şekilde söyleyeyim mi. Yada benim aptal kardeşimin gözünü nasıl açabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.

dün buralar evli erkeklerle görüşen hanımlara yönelik yorumlar ile doluydu, onlara den den koyup geçiyorum bu konuyu.

Kardeşiniz kocaman kadın. Bu hayatı tercih eden o. Adamın karısını boşayıp onu almayacağını, yatakları ayırıp buna rağmen üç çocuk yaptığını o da biliyor. Bir vebale de giriyor. Bırakın adalet işlesin ve yaptığının cezasını çeksin.

Gerçekten bunu söylediğime inanamıyorum ama kesinlikle karısına duyurun ve abileriniz adamla bir yerde "görüşsünler." Tırnak içinde yazıyorum bakın şiddete özendirmemek için. Çünkü şu an sizin bile sabrınıza hayret ediyorum, o kadın benim kardeşim olsaydı muhtemelen ağzına bir tane çarpardım.
Çok özür dilerim. :KK43:

Ablamın elinden zor aldık defalarca konuşmamıza rağmen kaldığı yerden devam edince telefon konuşmasına şahit olunca tekrar konuşmaya çalıştı fakat yaptığı iğrençliği savunması ablamı delirtti.Ama ne oldu sonuç yine aynı.

Kardesiniz 37 yasina gelmis. Iliski yasadigi adam uygun degil ama belki de kardesiniz o adam olmasa yalniz kalacak. Ona hoslanabilecegi duzgun birilerini tanistirabilecekseniz, yani bu konuda bir caba harcayacaksaniz, en dogrusu adami karisina soylemekle tehdit etmek. Ama tanistiramayacaksaniz, en azindan su anda sevgi ve ilgi gorebildigi bir erkek var hayatinda. Yalniz kalmasindan iyidir. Insanlar, bazi bekar kadinlari iliskilerinden dolayi yargiliyor, ama sonra da o kadin yalniz kaldiginda yaninda olmuyorlar. Kardesiniz bu adamdan ayrilirsa nasil atlatacak o donemi? Dusundugunuz kadar kolay degil. Kardesiniz icin bencilce olacak belki ama biraz da bu acidan bakin.

Ablamın elinden zor aldık defalarca konuşmamıza rağmen kaldığı yerden devam edince telefon konuşmasına şahit olunca tekrar konuşmaya çalıştı fakat yaptığı iğrençliği savunması ablamı delirtti.Ama ne oldu sonuç yine aynı.

Daha ne yapılır bilmiyorum yani. O yaşta gayet aklı başında davranması gerekirdi. Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Kardeş, atsan atılmaz, satsan satılmaz ama iletişimi kendi sağlığınız için en aza indirebilirsiniz. Çok üzgünüm sizin için, umarım aklı başına gelir.

Kardeşiniz kocaman kadın. Bu hayatı tercih eden o. Adamın karısını boşayıp onu almayacağını, yatakları ayırıp buna rağmen üç çocuk yaptığını o da biliyor. Bir vebale de giriyor. Bırakın adalet işlesin ve yaptığının cezasını çeksin.

Geçen yaz yine telefonuna gelen mesajı gördüm tekrar aynı şeyler konuşuldu hatta sinir harbi yaşadık ve ben mümkün olduğunca irtibatımı kestim o zaman ne halin varsa gör dedim ama insan kabul edemiyor o zamandan bu yana sessizlik vardı ama dün akşam tekrar patlak verdi ve ben artık ikisinide nasıl resil ederim onu düşünüyorum.

Kardesiniz 37 yasina gelmis. Iliski yasadigi adam uygun degil ama belki de kardesiniz o adam olmasa yalniz kalacak. Ona hoslanabilecegi duzgun birilerini tanistirabilecekseniz, yani bu konuda bir caba harcayacaksaniz, en dogrusu adami karisina soylemekle tehdit etmek. Ama tanistiramayacaksaniz, en azindan su anda sevgi ve ilgi gorebildigi bir erkek var hayatinda. Yalniz kalmasindan iyidir. Insanlar, bazi bekar kadinlari iliskilerinden dolayi yargiliyor, ama sonra da o kadin yalniz kaldiginda yaninda olmuyorlar. Kardesiniz bu adamdan ayrilirsa nasil atlatacak o donemi? Dusundugunuz kadar kolay degil. Kardesiniz icin bencilce olacak belki ama biraz da bu acidan bakin.
Şaka değil mi?

Yalnız kalacak diye evli adamla devam...

X