Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceket atmıştır, ceket.Çocuk yapamaya uğraşan bacılarım yatakları ayırın kesin bilgi yayalım
Çocuk yapamaya uğraşan bacılarım yatakları ayırın kesin bilgi yayalım
siz ne deseniz bos.
o adam biraksa bile sizinki kapisinin önünde yatar.
benzer bir durumu cevremde yasadim. adamin karisina haber ucurduk- kadin ben 2 cocukla bosanmam, metreside elinin kiri olsun dedi.
yani kadina haber ucursaniz bile fazla beklenti icine girmeyin.
ne kardesiniz o adami birakir nede kadin kocasini birakir. yüzgöz oldugunuzla kalma ihtimali cok yüksek
Belkide kadın biliyordur bunca yıl biz bile gizli kapaklı iş çevirmeye çalışmasına rağmen öğrendik bu kadının bu güne kadar öğrenmeme ihtimali düşük ama yinede bir şeyler yapmak istiyorum hatta kardeşimin de o adamında resil olmalarını istiyorum çünkü bunu hak ediyorlar.
kadin kesin biliyordur.
bilmiyorum- kardesiniz tüm aileden utanmamis yabanci elalemden bence utanmaz. yani normalde insanlar anneden, abiden, abladan cekinir.
kendi arkadaslari vs. zaten biliyordur-
adam zaten hic utanmaz- Utanma duygusu olsa zaten yapmaz zibidi. kime rezil ediceksinizki?
Off söylediklerinizde çok haklısınız aslında ama böyle hiç bişey yapmadan beklemek çok canımı sıkıyor facete soyadı tutan bütün arkadaşlarına mesaj atsammı diye bile düşündüm yani.
Kesin karısi tecavüz etmistir. Başka türlü mümkün değil.Valla adamı tebrik ettim sözde karısıyla ayrı yatıyor ama kardeşinizle sevgili olduğu dönemde 3 çocuk yapıyor ayrı yatarak nasıl başarmış bunu diye sorun kardeşinize.
Kaldı ki kardeşiniz küçük değil 37 yaşında kendine böyle şeyleri yakıştırıp sizi de sürekli yalanlar altında bırakıp güveninizi harcıyorken halen ne yapmalıyım diye soruyorsunuz ne diyim hayırlısı umarım yolundan döner bir şekilde.
Afam yazmışım adam bile diyememişim.Kesin karısi tecavüz etmistir. Başka türlü mümkün değil.
Sonucta karısiyla yatcak değil ya.
Hatta kadın cocuklari baskasindan yapmistir belki.
E afam yalan mi söylicek cık cık.
Afam yazmışım adam bile diyememişim.