kardeşim ve evli bir adam

Ayri yataktan 3 cocuk yapmis 4 senede. Bir de yataklari ayri olmasa ne yaparmış acaba? Yiyor mu bunlari kardesin ne yazik :KK43:

yıyor gıbı yapıp kardeslerını kandırıyor aslında
yoksa kac yasında kadın cocuk nasıl yapılır bılıyor
bence ısın ıc yuzu daha korkunc
adamın karısı da bılıyor aldatıldıgını ve kabul eden tayfadan .
gul gıbı gecınıp gıdıyorlar bırlıkte :KK43:

Kardesiniz 37 yasina gelmis. Iliski yasadigi adam uygun degil ama belki de kardesiniz o adam olmasa yalniz kalacak. Ona hoslanabilecegi duzgun birilerini tanistirabilecekseniz, yani bu konuda bir caba harcayacaksaniz, en dogrusu adami karisina soylemekle tehdit etmek. Ama tanistiramayacaksaniz, en azindan su anda sevgi ve ilgi gorebildigi bir erkek var hayatinda. Yalniz kalmasindan iyidir. Insanlar, bazi bekar kadinlari iliskilerinden dolayi yargiliyor, ama sonra da o kadin yalniz kaldiginda yaninda olmuyorlar. Kardesiniz bu adamdan ayrilirsa nasil atlatacak o donemi? Dusundugunuz kadar kolay degil. Kardesiniz icin bencilce olacak belki ama biraz da bu acidan bakin.

Ama ablacim evli insanla birliktelik zaten yalnizlik. Gece evine, daha kotusu baska birine gidiyor, dogumgununda yaninda yok, bayramda yaninda yok, sadece karisindan ailesinden vakit bulabildigi kadar yaninda var. Bu daha buyuk bir yalnizlik.

Ote yandan ben yorumunuzun ilk kismini gayet zekice buldum, bu kardese baska birini bulsalar, adam gibi bir iliski yasasa metreslik sacmaligina daha donup bakmaz bile. Duygusal bosluktan oluyor bunlar.

Kardesiniz 37 yasina gelmis. Iliski yasadigi adam uygun degil ama belki de kardesiniz o adam olmasa yalniz kalacak. Ona hoslanabilecegi duzgun birilerini tanistirabilecekseniz, yani bu konuda bir caba harcayacaksaniz, en dogrusu adami karisina soylemekle tehdit etmek. Ama tanistiramayacaksaniz, en azindan su anda sevgi ve ilgi gorebildigi bir erkek var hayatinda. Yalniz kalmasindan iyidir. Insanlar, bazi bekar kadinlari iliskilerinden dolayi yargiliyor, ama sonra da o kadin yalniz kaldiginda yaninda olmuyorlar. Kardesiniz bu adamdan ayrilirsa nasil atlatacak o donemi? Dusundugunuz kadar kolay degil. Kardesiniz icin bencilce olacak belki ama biraz da bu acidan bakin.

Bende zamanında böyle düşündüm yanlızlık korkusudur dedim ve dediğiniz gibi iki kişiyle tanıştırdık hatta biri gerçekten de olumlu gibiydi fakat bizimki yan çizdi çünkü kafası dolu. Diğer türlü nasıl atlatacak diyorsunuzda dünyanın sonu değil insanlar kırk yıllık evliliklerini bitirip hayatlarına devam ediyorlar 33 yaşında başladı bu gün 37 yaşında asıl bu durum 40 dan sonra kendiliğinden son bulduğunda asıl o zaman nasıl toparlayacak.

yıyor gıbı yapıp kardeslerını kandırıyor aslında
yoksa kac yasında kadın cocuk nasıl yapılır bılıyor
bence ısın ıc yuzu daha korkunc
adamın karısı da bılıyor aldatıldıgını ve kabul eden tayfadan .
gul gıbı gecınıp gıdıyorlar bırlıkte :KK43:

Eeee burda 50tane fakli kadinla ladatildim, 17 yasinda kiz da vardi, hayatkadini da diyen abla hala adamla beraber oluyordu ustune hastalik kapmis, bosanmaya niyeti hic yoktu adam sokaga atinca bari bosanayim demis.......bazi kadinlar koca delisi, adam babasini oldurse bosanmaz.Ya da ailesi destek degildir, meslegi gidecek yeri, parasi yoktur kaldi ki bu kadinin 3 kucuk cocugu varmis gitmesi cok zor.

Eeee burda 50tane fakli kadinla ladatildim, 17 yasinda kiz da vardi, hayatkadini da diyen abla hala adamla beraber oluyordu ustune hastalik kapmis, bosanmaya niyeti hic yoktu adam sokaga atinca bari bosanayim demis.......bazi kadinlar koca delisi, adam babasini oldurse bosanmaz.Ya da ailesi destek degildir, meslegi gidecek yeri, parasi yoktur kaldi ki bu kadinin 3 kucuk cocugu varmis gitmesi cok zor.

kesınlıkle

Bence direk eşine söyleyin ve artık kardeşinizle bağınızı koparın kaç yaşına gelmiş onunla beraberken çocukları olmuş ama anlamıyor.hayat tercihlerden ibaret kendine yakıştırdığı hayatı yaşasın siz hiç görüsmeyin ama adamın karısı haberdar olsun.kusura bakmayın ama kardeşiniz de olsa inş yaşattığını yaşar ve o çocukların ahı kardeşinizi tutar.kendi etmiş kendi bulmuş.

Bu iş kardeşinizde bitecek gibi gözükmüyor bunu denemişsiniz olmamış zaten karısı biliyordur muhtemelen nasıl bir çaresizlikteyse boşanmıyor benim fikrim bu iş adamla konuşarak bitirilir o da nasıl? erkek kardeşleriniz baskı yapacak bu ilişkiye son ver !vermiyorsan kardeşimle evlen !diye ki bunu duyunca topuk kaçar çünkü üzgünüm sadece kullanıyor düzenini de kesinlikle bozmaz böyle pislik herifler

Bu iş kardeşinizde bitecek gibi gözükmüyor bunu denemişsiniz olmamış zaten karısı biliyordur muhtemelen nasıl bir çaresizlikteyse boşanmıyor benim fikrim bu iş adamla konuşarak bitirilir o da nasıl? erkek kardeşleriniz baskı yapacak bu ilişkiye son ver !vermiyorsan kardeşimle evlen !diye ki bunu duyunca topuk kaçar çünkü üzgünüm sadece kullanıyor düzenini de kesinlikle bozmaz böyle pislik herifler

Bu çok mantıklı evet evleneceksin baskısı zaten niyet olmadığına göre arkasına bakmadan kaçacaktır.

Adamın karısına söylesen ne olacak ki?
Belki de biliyor . 3 çocuklu kadın boşasa dert boşamasa dert .
Boşamasa iyice ayyuka çıkacaklar . Boşasa 3 çocuk ortada kardeşin yine adamın peşinde . İki ucu b.klu değnek . Kardeşinin aklını başına almasından başka çare yok .
Bilemedim ...

Valla yapmanız gereken en başta adamı kenara çekip haddini bildirmekti. Geç kalmışsınız.
Kızı her yönden kullanıyor belli. Kardeşine de bu durum tatlı geliyor. İkiside arsızlaşmış.
Yazık adamın karısına.
Ulaşın valla, nasıl pislik bir adamla beraber haberi olsun.

Bu nasıl bir mesaj nasıl bir mantık aklım almıyor.kisi kendinden bilir işi durumu galiba.milletin metresi olmayı göze alan kadınlar değil yalnız kalmak daha perişan olsunlar.yalniz kalacak diye mi üzüleceğiz.eninde sonunda yalnız kalacak adam bu kadar onursuz biriyle evlenmeyecek,evlense bile yarın öbürgün yine başkasına gidecek.Allah daha beter etsin böyle kadınları da adamları da.

ama her seferinde bir şekilde o adamla görüşmeye devam ettiği ortaya çıktı bu 4 yıl içinde adamın 3 çocuğu dünyaya geldi düşünün artık.
en can alıcı nokta bu nokta kınamıyorum asla benim de kız kardeşim var Allah kimsenin başına vermesin kardeşinizin gözünü kör etmiş deyim yerindeyse eşinden önce o adama ulaşın bence onla konuşun son çare adamın eşi olmalı

İnsan kardeşi olunca katlanıyor demek ki... Yoksa 4 senedir inatla ama o beni seviyor, boşanacak,3. Çocuğu kapıya leylekler bırakmış vs diyen biri çekilmez. Bir de çok güveniyorum lafı var tabii. Ben böyle sacmalayan kişilere dayanamam yaa

erkek kıtlığı var sanırım daha önce bir arkadaşım benzer bir şey yaşıyordu tamamen iletişimi kesmiştim ama bu kardeş ne yapayım bilmiyorum.
Ben karısına hayatta söylemezdim Allah korusun gözü falan döner de kardeşinizle dönüşü olmayan bir durum yaşayabilir.
Abiniz,dayınız ,amcanız,enişteler ne biliyim durumdan haberdar olan tüm aile bireylerinin adamla konuşması daha mantıklı geliyor bana.

İnsan kardeşi olunca katlanıyor demek ki... Yoksa 4 senedir inatla ama o beni seviyor, boşanacak,3. Çocuğu kapıya leylekler bırakmış vs diyen biri çekilmez. Bir de çok güveniyorum lafı var tabii. Ben böyle sacmalayan kişilere dayanamam yaa

Dayanamıyorum zaten ağzımdan ateşler çıkıyor o öyle konuşunca bu 4 yılda sürekli görüşmüyorum bitti diyip bu zamana kadar geldi dayak yedi ablamdan hatta evden gönderdik ama 3 gün sonra ağlaya zırlaya geldi tabi annem çok üzüldü o zaman sırf onun hatırına eve aldık.

X