Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayri yataktan 3 cocuk yapmis 4 senede. Bir de yataklari ayri olmasa ne yaparmış acaba? Yiyor mu bunlari kardesin ne yazik
Kardesiniz 37 yasina gelmis. Iliski yasadigi adam uygun degil ama belki de kardesiniz o adam olmasa yalniz kalacak. Ona hoslanabilecegi duzgun birilerini tanistirabilecekseniz, yani bu konuda bir caba harcayacaksaniz, en dogrusu adami karisina soylemekle tehdit etmek. Ama tanistiramayacaksaniz, en azindan su anda sevgi ve ilgi gorebildigi bir erkek var hayatinda. Yalniz kalmasindan iyidir. Insanlar, bazi bekar kadinlari iliskilerinden dolayi yargiliyor, ama sonra da o kadin yalniz kaldiginda yaninda olmuyorlar. Kardesiniz bu adamdan ayrilirsa nasil atlatacak o donemi? Dusundugunuz kadar kolay degil. Kardesiniz icin bencilce olacak belki ama biraz da bu acidan bakin.
Kardesiniz 37 yasina gelmis. Iliski yasadigi adam uygun degil ama belki de kardesiniz o adam olmasa yalniz kalacak. Ona hoslanabilecegi duzgun birilerini tanistirabilecekseniz, yani bu konuda bir caba harcayacaksaniz, en dogrusu adami karisina soylemekle tehdit etmek. Ama tanistiramayacaksaniz, en azindan su anda sevgi ve ilgi gorebildigi bir erkek var hayatinda. Yalniz kalmasindan iyidir. Insanlar, bazi bekar kadinlari iliskilerinden dolayi yargiliyor, ama sonra da o kadin yalniz kaldiginda yaninda olmuyorlar. Kardesiniz bu adamdan ayrilirsa nasil atlatacak o donemi? Dusundugunuz kadar kolay degil. Kardesiniz icin bencilce olacak belki ama biraz da bu acidan bakin.
yıyor gıbı yapıp kardeslerını kandırıyor aslında
yoksa kac yasında kadın cocuk nasıl yapılır bılıyor
bence ısın ıc yuzu daha korkunc
adamın karısı da bılıyor aldatıldıgını ve kabul eden tayfadan .
gul gıbı gecınıp gıdıyorlar bırlıkte
Eeee burda 50tane fakli kadinla ladatildim, 17 yasinda kiz da vardi, hayatkadini da diyen abla hala adamla beraber oluyordu ustune hastalik kapmis, bosanmaya niyeti hic yoktu adam sokaga atinca bari bosanayim demis.......bazi kadinlar koca delisi, adam babasini oldurse bosanmaz.Ya da ailesi destek degildir, meslegi gidecek yeri, parasi yoktur kaldi ki bu kadinin 3 kucuk cocugu varmis gitmesi cok zor.
Bu iş kardeşinizde bitecek gibi gözükmüyor bunu denemişsiniz olmamış zaten karısı biliyordur muhtemelen nasıl bir çaresizlikteyse boşanmıyor benim fikrim bu iş adamla konuşarak bitirilir o da nasıl? erkek kardeşleriniz baskı yapacak bu ilişkiye son ver !vermiyorsan kardeşimle evlen !diye ki bunu duyunca topuk kaçar çünkü üzgünüm sadece kullanıyor düzenini de kesinlikle bozmaz böyle pislik herifler
en can alıcı nokta bu nokta kınamıyorum asla benim de kız kardeşim var Allah kimsenin başına vermesin kardeşinizin gözünü kör etmiş deyim yerindeyse eşinden önce o adama ulaşın bence onla konuşun son çare adamın eşi olmalıama her seferinde bir şekilde o adamla görüşmeye devam ettiği ortaya çıktı bu 4 yıl içinde adamın 3 çocuğu dünyaya geldi düşünün artık.
Üzüldüm
bu aralar moda herhalde evli erkekle dost hayatı
Ben karısına hayatta söylemezdim Allah korusun gözü falan döner de kardeşinizle dönüşü olmayan bir durum yaşayabilir.erkek kıtlığı var sanırım daha önce bir arkadaşım benzer bir şey yaşıyordu tamamen iletişimi kesmiştim ama bu kardeş ne yapayım bilmiyorum.
İnsan kardeşi olunca katlanıyor demek ki... Yoksa 4 senedir inatla ama o beni seviyor, boşanacak,3. Çocuğu kapıya leylekler bırakmış vs diyen biri çekilmez. Bir de çok güveniyorum lafı var tabii. Ben böyle sacmalayan kişilere dayanamam yaa
Ilin zorerkek kıtlığı var sanırım daha önce bir arkadaşım benzer bir şey yaşıyordu tamamen iletişimi kesmiştim ama bu kardeş ne yapayım bilmiyorum.