- 15 Temmuz 2014
- 224
- 53
- Konu Sahibi beyazperde
Abla o kadar paran varsa bizede ver bizde bataktayiz ......tovbe tovbe boyle mi diyorlar benle esim abim annm annesinden bu ana kadar bir kurus para istemedik pAra istemek kucukluktur bizde ne bu dilenci gibi herkes hayatiniyasasin bu arada esinize HELAL OLSUN cok sabirli calisip kardesine veriyor bu arada bir lafiniza icim gotti BENDE COCUK ISTIYORUM allahim herseyi yapan eden siz hic birseyi yapmayan onlar valla bebek yapmayi bilmisler helal .....
Siz kndinizi kardesiniz icin cok surundurmussunuz sen hamile kal kardesin calissin san hazir par versin eger esi kesmesse bende kalipimi basarim ..... haaa bu arada calisip getirrse bide .... BU DEVIRDE BABANA BILE GUVENME ...
vermez kesınlıkle, cok zengın de olsa vermez ve boyle dıaloguda kesınlıkle olmaz, az cok anladıgım kadarıyla. eşimi ben yasadıklarımın mukafatı olarak goruyorum Allahta razı olsun ondan. yanı bu dunyada cennetı yasamak gıbı bısey dı onunla evlenmek. cocuk ıcın delı oluyorum hem de nasıl ama bıraz su sıkıntılar bıtsın ıstedım. ama bıtıremedık, bırı bıtse oburu basladı. ama artık oncelık kendı aılemı dusunecegım.