Çok geçmiş olsun. Sonuçlarınızın temiz çıkmasına sevindim. Bakın muhtemelen çok duygusal , bir noktadan sonra kardeşinden çok annesine kıyamayan bir kadınsınız. Bu hassasiyetinizi kullanıyorlar. Artık hem annenize hem de kardeşinize rest çekeceksiniz , başka çıkar yol gözükmüyor.
Korkmayın ölmezler açlıktan , sefil de olmazlar. 1-2 kez daha sizi veya eşinizi arayıp duygu sömürüsüyle istediklerini almaya çalışırlar. Bu aşamada yumuşamayın ve kesin bir dille artık 1 kuruş dahi maddi yardımda bulunamayacağınızı belirtin.Ve hatta onlar para dediği an , ah iyi ki söyledin sizin için harcadıklarımızı ödeyemez hale geldik xxxx tl kadar acilen yollayın deyin diye biz de sizi arayacaktık deyin.
Belki sonrasında annenize aratırlar , annenize de aynılarını söyleyin. Anne arada kalma , ancak artık bizden size maddi fayda yok deyin. Aramalar kendiliğinden kesilecektir.
Bu arada söylemeden edemeyeceğim kardeşiniz kendisine yapılan düğünü hak etmiyormuş , hak ettiğinden fazlasını vermişsiniz , şımarmış.
Tüm bu yaşananlara karşı yanınızda dimdik duran bir eşiniz var , ne mutlu size.[/QUOTE
sanırım yanlıs yazdım, şimdiki aklım olsa memlekette yapmam dedıgım dugun kendı dugunumdu, eşimin memleketındeki yeterlıydı, cunku mohvoldu kendı dugunum kardesım ve esı yuzunden, kavga cıkardılar dugunde. ben kendı dugunumden bırkac ay sonra kendı altınlarımı bozdurup onların dugununu yaptım. esımın memleketındekı dugune de gelmedıler.
evet haketmıyorlardı ve mecburmusum gıbı davranıldı sonrasında o ayrı.
diğer soyledıklerınızı dıkkate aldım, teşekkür ederim