Kardeşim ve aşk işleri

Kardeşiniz bir yolda tutturmuş gidiyor da siz abla olarak nasıl destek veriyorsunuz ? Annesini ikna etmenin yollarını aramak yerine kardeşinize bu işin olamayacağını söylemeniz gerekiyor . Şahsen ben kardeşimi bile bile böyle bi ateşin içine atmazdım . Çocuk kendi kendine karar verme yetkisine bile sahip değil, kendisi ailesini değiştiremez ama kardeşinizin bu aileye girme hevesini çok cahilce buluyorum .

Biz bu fikrini desteklemiyoruz. Annesi ile de konuşuldu. Bazı şeyleri ikna edemiyorsunuz insanı. Basiret bağlanması mıdır nedir bazı şeyler yaşanacaksa yaşanıyor.

Ben çocuğa çok üzüldüm yazık ne yükler sırtlanmış başkası olsa yapmaz valla
Anneye de pes çocuğundan beklentisi çok yüksek eziyet resmen
Kardeşinizi bu sevdadan vazgeçirin yoksa daha çok aglar hic gerek yok bu çileye

kardesinin aglamasi degil gulmesi gerekiyor, kurtulmus.

niye uzuluyorsun, yarin cok kiymetli annecigi ile birlik olup kizi neler ederler..

Başına büyük bir dert alır. Koşarak uzaklaşsın, duygularını bir kenara bıraksın. Evlilik olsa bile boşanmak yolun sonu bu değişmez.

Biz bu fikrini desteklemiyoruz. Annesi ile de konuşuldu. Bazı şeyleri ikna edemiyorsunuz insanı. Basiret bağlanması mıdır nedir bazı şeyler yaşanacaksa yaşanıyor.
allah akıl fikir versin kardeşinize inanamıyorum bile bile cehenneme yürüyor

Benzerini yaşadım.Esimin hayat hikayesinden etkilendim.Oda kardeşlerine bakmış.Evin en büyük oğlu ve çocuğu.Kaynanam beni oğlundan kıskandı.Oglunu elinden alacak misin gibi davrandı.Kaynana otoriter ise kardeşinin işi çok zor.Kiyafet alsa dert olur.Gezse dert olur.Sizinle gorusse dert olur o kaynanaya oğlunu doldurur.Ama siz yinede tanışın görüşün.Cocuga da önyargı ile yaklaşmayın.Evlenmesinler ama bir süre daha sevgili olsunlar.Siz muhakkak ailesini tanıyın.Aile önemli.

Bende böylelerine üzülüyorum.Mersinde tanıdık var.2 kız da çok güzel renkli gözlü birisi engelli anne baba ölmüş.Kardesine bakıyor.

Bu kızlar neden gelecekteki hayatlarını göremeyecek kadar gözü kapalı bağlanıyorlar.Çok yazık, bir kız daha göz göre göre ateşe doğru yürüyor.Ben ailesi olsam kesinlikle izin vermem,ben de çocuğu çağırır evlenebilmeleri için ayrı ev ve diğer şartları yüzüne söyler,olmayacaksa bırak kızımızı derdim.O kadar problemli aile ama bir sürü şart koşmayı da biliyorlarSizin kardeşinizin hiç değeri yok mu,neden çocuğun peşinden koşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…