Kardeşim Siyah noktaları

nurtanemmisin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
1
0
Merha arkadaşlar benim bir erkek kardeşim var 15 yaşında.Yüzünde ve en çok burnunda siyah noktalar var.Ona bir dermatolojiye gitmesini söyledim ama biraz utangaç olduğu için gitmek istemedi.Kızlar nasıl temizleyebiliriz ? Şimdiden herkeze teşekkürler.

bunda utanilacak bsy yokki
cildine uygun temizleme jeli , tonigi alip kullanmali, sonra maske, peeling fln yapmali.
tabi bi dermatologa gitmesi cok urune fazla para harcamadan direk bi cozume ulastirir.

Maskelerle v.s temizleyemezsiniz malesef. Düzenli kozmetik kullanımıyla ya da ilaçla temizlenir, kozmetiği de oğlunuz kullanmaz ben bir görünsün derim..

Aynı sorun bizdede var cildiyeye gitmek istemiyor..
Vıcyh Normaderm serisini aldım ona yüzüne çok iyi geldi..

Drula cilt sabunu ve Aknederm sivilce kremi ile kesinlikle bu sorunun kurtulabilir...

Canım ben niveanın peeling ve toniğini düzenli kullandım sabah akşam, ara sıra buhar maskesi yaptım yüzüme burnumda kalmadı artık siyah nokta hatta konuda açtım bununla ilgili bakabilirsin. Kullanmayalı 1 aydan fazla olmuştur belki geri de çıkmıyor. Sivilcelerde iyi geliyo bence denemelisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…