Kardeşim evlenmek istiyor

Erkek anlatmış bence. Evlilik dışı çocuğunu açıklamak için. Aşkooom inan benim hatam değil, ben korundum kadın prezervatifi sömürerek kendi kendini hamile bırakmış bebeğiiimmm 😂
Bu arada bu yalan ecnebilerde çok ünlü. Bizde boşanan erkekler nasıl eski karısı için psikolojisi bozuktu o yüzden boşandım diyor. Ecnebiler de çöpten kondomu almış öyle hamile kalmış diyolar. Sosyal medyada goygoyu dönüyor bunun. Demek cidden inananlar varmış

"Bütün kadınlar"dan "Çok sayıda kadın"a inmeyi başardınız. Böyle böyle "Bazı kadınlar"a kadar iner bence. Oradan da "Bazı insanlar" olur. :)

Erkeğin fikrinin sorulmaması kısmındasınız ama erkeğin kesinlikle çocuk istemiyorsa korunması kısmında değilsiniz. Bu işler tek kadının omuzlarına yüklenecek kadar düz ilerlemiyor.
Çocuk istemeyen erkeğin önlemini almasına gerek yok çünkü hepsi kadınlar tarafından kandırılmış zorla baba yapılmaya çalışılan adeta melek sinifinda kişiler. Diger yandan kadınlar ise deccal ile yarışır.

Sema Maraşlı vibeı aldım sizden.
Tanımıyorum o kim ama sonra adam yüzleştiğinde kadın itiraf etmiş. Zaten hamile kalmak istemeyen bir kadın kalmaz, en kötü ihtimalle ertesi gün hapı alır. Bir erkek kafesleme umuduyla hamile kalıp sonra ortada kalıyorlar. Benim hamileliğimde baba olan kişi de hamile kalmak istediğimi biliyordu. Tuzak kurmak yoktu

Tanımıyorum o kim ama sonra adam yüzleştiğinde kadın itiraf etmiş. Zaten hamile kalmak istemeyen bir kadın kalmaz, en kötü ihtimalle ertesi gün hapı alır. Bir erkek kafesleme umuduyla hamile kalıp sonra ortada kalıyorlar. Benim hamileliğimde baba olan kişi de hamile kalmak istediğimi biliyordu. Tuzak kurmak yoktu
Eski erkek arkadaşında çok parlak zekaya sahip değilmiş

Mesela, burda çok sayıda kadın erkeği evlenmeye ikna ederim umuduyla hamile kalıyor. Sonra adam çocuğu istemiyor ve kaçıp gidiyor. Kadın tek başına çocukla kalıyor. Bir tane kadın tanıyorum, 4 tane çocuğu var, hepsinin babaları farklı. Hepsine de evlilik umuduyla, erkeğin fikrini sormadan hamile kalmış

Erkek de önlemini alsin. Kendi zevkleri ugruna korunmuyorlar sonra gelsin istenmeyen hamilelikler ve hastaliklar. Her yetiskin kendi cinsel organlarindan sorumlu

Tam tahmin ettiğim gibi kaynak çok güvenilirmiş. Zaten gelip size kadını hamile bırakıp kaçan bir şerefsizim diyecek halleri yok. İlle uyduracaklar bir hikaye. Bu kadar özelini bildiğinize göre bu adamlar duygusal ilişki kurduğunuz kişiler ve kıskançlığınızdan eskiden beraber olduğu kadınlara sallıyosunuz.
Popo daha güvenilir bi kaynak bunun yanında.

Çoğu kıza okumak Eğitim almak zor geliyor.
O yüzden koca pesindeler.
Üniversite okuyayım işimi gücümü alayım degıl de hemen evleneyim mantıgındalar.
Tabı bu onlara basıt geliyor.
Evlensın de görsünler günlerini.

Youtube'dan birkaç söyleşisini izleyin, anlarsınız neden benzettiğimi.

Konuyu bağlamından koparıyorsunuz; kadının hamile kalmayı isteyip istememesi ve bunu hangi amaç için kullanacağı konumuz değil, erkeğin kesinlikle çocuk istememesi durumunda korunma işini bir başkasına bırakmaması gerektiği konusundayız. Hadi münferit birkaç olay yaşansın, kadının biri çöpten kondomu çıkarsın vajinasına enjekte etsin filan da bu kaç erkeğin başına gelmiş olabilir? Tüm kadınlar yanlarında şırıngalarla mı geziyor allaseniz, her sevişme sonrası çöpler ajan edasıyla alaşağı mı ediliyor? Yalan söylemek daha basit bir seçenek. Bir erkeğin korunmasız ilişki yaşadıktan sonra, bunun sorumluluğunu almak istemeyip size yalan söylemiş olabileceği ihtimali neden aklınıza gelmiyor mesela önce de, daha ajan filmi tadındaki seçenek makul geliyor? Bire bir siz gördünüz mü? Olayı kadından dinlediniz mi? Neden erkeği aklamak tercihiniz?

Eğer oğlunuz varsa kondomu bizzat tuvalete atıp sifonu çekmesini õğütleyin. Böyle şeyler yapılıyor
Üffff sanki bana Elon Musk bu adamlar da. :KK53:
Kim ne yapsın bu adamların spermlerini ya? Herkes de kendini özel hissetme peşinde. Kadınlar da sıraya girmişti zaten 30k maaşlı ıssız adam tripli heriflerin çocuklarını doğurmak için.
Bunu deyince linç yiyorum ama burada ortalama bir kadının çevresindeki erkeklerin çapı belli yani. Hayırdır Forbes dergisinin zenginler listesindeki tiplerle mi görüşüyorsunuz nedir?

Youtube'dan birkaç söyleşisini izleyin, anlarsınız neden benzettiğimi.

Konuyu bağlamından koparıyorsunuz; kadının hamile kalmayı isteyip istememesi ve bunu hangi amaç için kullanacağı konumuz değil, erkeğin kesinlikle çocuk istememesi durumunda korunma işini bir başkasına bırakmaması gerektiği konusundayız. Hadi münferit birkaç olay yaşansın, kadının biri çöpten kondomu çıkarsın vajinasına enjekte etsin filan da bu kaç erkeğin başına gelmiş olabilir? Tüm kadınlar yanlarında şırıngalarla mı geziyor allaseniz, her sevişme sonrası çöpler ajan edasıyla alaşağı mı ediliyor? Yalan söylemek daha basit bir seçenek. Bir erkeğin korunmasız ilişki yaşadıktan sonra, bunun sorumluluğunu almak istemeyip size yalan söylemiş olabileceği ihtimali neden aklınıza gelmiyor mesela önce de, daha ajan filmi tadındaki seçenek makul geliyor? Bire bir siz gördünüz mü? Olayı kadından dinlediniz mi? Neden erkeği aklamak tercihiniz?
Erkeği tuzağa düşürmek amacıyla hamile kalan kadınların sonu kötü oluyor. Böyle şeylere heves etmesinler. Erkek kaçıp gidiyor ve erkeği yardım sağlamaya zorlayan yasalar yok. Erkek orgazm oluyor ama kadın hamile kalıp bir sürü çile çekiyor. Bedel ödeyen taraf kadın olduğuna gõre tedbirli davranan da o olmalı

Üffff sanki bana Elon Musk bu adamlar da. :KK53:
Kim ne yapsın bu adamların spermlerini ya? Herkes de kendini özel hissetme peşinde. Kadınlar da sıraya girmişti zaten 30k maaşlı ıssız adam tripli heriflerin çocuklarını doğurmak için.
Bunu deyince linç yiyorum ama burada ortalama bir kadının çevresindeki erkeklerin çapı belli yani. Hayırdır Forbes dergisinin zenginler listesindeki tiplerle mi görüşüyorsunuz nedir?
Kadınların yaşı ilerleyince panikleyip erkek standartlarını oldukça düşürüyorlar. Hamile kalmak için 3-5 senem kaldı falan. Bu şekilde davranıyor. Şimdi muhtemelen bana yine kişisel olarak sataşırsınız o yüzden peşinen söyleyim. Ben böyle yapmadım ve yapmam ama kadınların ciddi bir miktarı bu kafa yapısındadır

Erkeği tuzağa düşürmek amacıyla hamile kalan kadınların sonu kötü oluyor. Böyle şeylere heves etmesinler. Erkek kaçıp gidiyor ve erkeği yardım sağlamaya zorlayan yasalar yok. Erkek orgazm oluyor ama kadın hamile kalıp bir sürü çile çekiyor. Bedel ödeyen taraf kadın olduğuna gõre tedbirli davranan da o olmalı
Oysa Türkçe sordum, baya Fransızca cevap geldi. Neyse, iyi forumlar.

Kadınların yaşı ilerleyince panikleyip erkek standartlarını oldukça düşürüyorlar. Hamile kalmak için 3-5 senem kaldı falan. Bu şekilde davranıyor. Şimdi muhtemelen bana yine kişisel olarak sataşırsınız o yüzden peşinen söyleyim. Ben böyle yapmadım ve yapmam ama kadınların ciddi bir miktarı bu kafa yapısındadır
Üfff ne sataşacağım size ya?
Bir saattir hiç sıkılmadan hemcinslerinizi gömüyorsunuz. Herkesin yatak odasında olanları çok net biliyor gibi emin emin konuşuyorsunuz bir de. Kaynak ne peki? Adam öyle demiş. Ne malum doğru söylediği? İnanmak istediğinize inanıyorsunuz, onu da kesin genel geçer bilgi gibi burada satmaya çalışıyorsunuz. Ama kimse yemiyor tabi.
İnanmak istediğiniz şeyin de kadınların deccal gibi davranması olması da ayrı üzücü tabi. İnsan kendi cinsini niye böyle görmek ister ki?

X