Kardeşim evlenmek istiyor

Erkeklerin şiddete meğilli olması, kadınları otomatikman melek yapmıyor. Erkek tabiatı neyse onu yaşıyor. Niye anneler kızlarını bunlardan birine karı olsun diye yetiştiriyor?
Erkeğin tabiatı dayak atıp öldürmek mi? :olamaz:
Yok öyle bir tabiat, bunu da tabiata fıtrata yıkamazsınız.

Niye bu kadar çirçirkinleşmek
O bana hiç sevilmemişsin dedi, ben de hislerimi söyledim. Hergün burda kadınların açtığı başlıkları okuyup ne kadar dertsiz bir hayatım varmış diyorum. Sevilmemek iyi bişeydir, insanı güçlendirir. Başkalarından hiçbir şey beklememesi gerektiğini öğretir.

O bana hiç sevilmemişsin dedi, ben de hislerimi söyledim. Hergün burda kadınların açtığı başlıkları okuyup ne kadar dertsiz bir hayatım varmış diyorum. Sevilmemek iyi bişeydir, insanı güçlendirir. Başkalarından hiçbir şey beklememesi gerektiğini öğretir.
Çok çarpık bir bakış açınız var. Üzüldüm sizin için.

Evli değilim bilmiyorum ne zaman neden öyle yazdım. Gebe kaldım ama sonra düşük oldu, ben de bir daha uğraşmadım
Evlilik dışı çocuk yapacak kadar modern bir hayatınız var madem neden cinsiyetçi ve köylü gibi yorumlar yapıyosunuz? Anneler kızına düşmandır, erkeklere köle olsun diye yetiştirir tarzı yorumlar okuyunca herhalde dağ başında bir köyde büyüdü demiştim.

Bende lise sonda hemen bitsede evlensem diye can atiyodum.lise sonda sevgilim hep evi ariyodu 😀 ikimizde ayni siniftaydik. Ailem defalarca guzellikl benimle konustu babamla amcamdan annemden halama kadar. Amcamda cocukla konustu. Ama yok kafaya koydum evlenicem ailesiyle beraber oturup yazlarida findiga çaya gidicem evdede 8 kisi yasiyorlar 😅 bizimkiler bakti olmayacak iki ay ugrastilar benimle.sonunda önce annem bir guzel dovdu sonrada halam. Cocuguda amcam aradi artik ne konustuysa isik hiziyla uc senelik lise sevdam askim boylece bitti. 😂 Kardesine okut bunu. Suanki karisini stalkluyorum iyiki o dayagi yemisim zamaninda

Evlilik dışı çocuk yapacak kadar modern bir hayatınız var madem neden cinsiyetçi ve köylü gibi yorumlar yapıyosunuz? Anneler kızına düşmandır, erkeklere köle olsun diye yetiştirir tarzı yorumlar okuyunca herhalde dağ başında bir köyde büyüdü

Dünya çapında bütün kadınların çok problemli davranışları olduğunu tespit ettim. Kendi hayatlarını kendi elleriyle mahfettikten sonra hep mağdur edebiyatı yapıyorlar. Öz eleştri yapamıyolar çünkü sorumluluk almak istemiyolar. Kadınların bu davranış şekli onlara küçük yaşta anneleri tarafından empoze ediliyor bence. Benim düşüncem bu, herkes farklı düşünebilir

Kardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız
Erkek arkadaşını eve davet edin ,onunlada güzelce konusun biraz daha bekleyin v,s ılımlı yaklasin

X