Kardeşim evlenmek istiyor

Erkeğe kondom taktırmak kadının vazifesidir. Hele ki evli değilsen, kondom istediğini söylediğinde mutlaka takarlar. Eğer takmazsa ilişkiyi reddedersin. Eğer kocansa takmayı reddedebilir ama değilse edemez. Takmak zorunda veya tecavüz etmeyi göze alsın çünkü kondomsuz kabul etmiyorum. Bu kadar basit
İşte yine de hamile kalmak bütünüyle kadının "suçu" değil. Bu olay kadını sperm hırsızı yapmaz. Anlamadığın bu.

Erkeğe kondom taktırmak kadının vazifesidir. Hele ki evli değilsen, kondom istediğini söylediğinde mutlaka takarlar. Eğer takmazsa ilişkiyi reddedersin. Eğer kocansa takmayı reddedebilir ama değilse edemez. Takmak zorunda veya tecavüz etmeyi göze alsın çünkü kondomsuz kabul etmiyorum. Bu kadar basit
Ulan bugünde yeni bir vazife yüklendi bize şükür 🥳

Kadınların böyle bir vazifesi yok. Gebelik istemeyen kendi önlemini alacak. Erkekler de kendisini kafesleme peşine düşen kadınlarla sevişmesin ama sevişiyorlar çünkü o saatte kimi bulacaklar başka değil mi? Paran da olsa her saat kadın yağmıyor üstüne sonuçta.

Erkeklerin tabiatı cart curt diyip erkeklerin suç işlerken alacağı bütün sorumluluklardan kurtarıyorsunuz bu cümlerinizle. Bu durumda kız çocuklarının düşmanı anneleri veya diğer kadınlar olmuyor maalesef sizin gibi 'erkeklerin tabiatı böyle ne yapalım' diyen kişiler olmuş oluyor.
Bu erkeklerin hepsi bir kadının rahminden çıkıyor sonuçta. Sinekleri üreten bataklık orası

Katibim yani çocuk doğurmak için çırpınan bekar kadınlar yok hiç çevremde. Evli barklı insanlar bile itinayla düşünerek planlayarak yapıyor çoğunlukla artık.
Şimdi sen inanıyor musun 30'u geçmiş bekar kadınların sperm çalıp hamile kalacağına? :KK53:
Drake diye bir şarkıcı var, adam ünlü ve zengin. Onun başına kondom olayı gelmiş. Ama adam milyon dolarlık serveti olan birisi. Ünlü, başarılı da birisi. Her erkek aynı ayarda mı yani?
Allah'tan Drake denen bir herif varmış da erkekler sayesinde yeni bahane sahibi oldu. 🤣

Ben erkek olsam ve kesinlikle çocuk istemesem partnerim hapla veya başka yöntemlerle korunuyor dahi olsa yine de kondom kullanırdım. Bizim yörenin bir tabiri vardır, el şeyiyle gerdeğe girilmez diye. İşte o hesap, çocuk istemeyen kendi üstüne düşeni yapıp korunacak. Kadın kondom taktırsın yok efendim kadın korunsun diye beklersen çocuğun olunca şaşırmayacaksın işte.

Kadın onu dava etmişti acı biber koymuş kondomuna atmadan kukusu yanmış bide utanmadan dava ediyor adamı :KK70:
Drake o derece çocuk istemiyormuş işte bak. :KK53: Çocuk istemeyen adam kendini belli ediyor.
Sedef'in bahsettiği örneklerde de korunmayı kadına yıkan erkekler var işte. :KK53: Sürecin her anına hakim olmazsan olacağı odur işte.

Drake o derece çocuk istemiyormuş işte bak. :KK53: Çocuk istemeyen adam kendini belli ediyor.
Sedef'in bahsettiği örneklerde de korunmayı kadına yıkan erkekler var işte. :KK53: Sürecin her anına hakim olmazsan olacağı odur işte.
Aman onu ciddiye almıyorum ne yazdığı anlaşılmıyor bile bi konuda da burdaki kadınların orgazmın O sundan haberleri yok demiş ama galiba gene bundan benim haberim yok :KK70: bi kendi oluyor sanıyor heralde :KK70:

Ne biliyim, erkekler çok kötü ama erkeklerin imal edildiği yer çok iyi çok kutsal falan. Biraz mantıksız bence

Hanımefendi erkeklerin yaptığı kötülüklerden sırf kadıların rahminden çıkıyorlar diye kadınları sorumlu tutamasınız ona bakarsanız kadınlarda erkek sperminden meydana geliyor. Ne yapalım yani kadıların yaptığı yanlış bir hareketten erkekleri mi sorumlu tutalım yani?

Hanımefendi erkeklerin yaptığı kötülüklerden sırf kadıların rahminden çıkıyorlar diye kadınları sorumlu tutamasınız ona bakarsanız kadınlarda erkek sperminden meydana geliyor. Ne yapalım yani kadıların yaptığı yanlış bir hareketten erkekleri mi sorumlu tutalım yani?
Bu mantıkla doğumhaneler şer odakları o zaman. :KK53:

Bütün bu kõtülükleri yapan erkekleri biz ağaçtan toplamıyoruz. Onların çıktîğı bir yer var. Onu söylüyorum

X