Kardeşim evlenmek istiyor

Üfff ne sataşacağım size ya?
Bir saattir hiç sıkılmadan hemcinslerinizi gömüyorsunuz. Herkesin yatak odasında olanları çok net biliyor gibi emin emin konuşuyorsunuz bir de. Kaynak ne peki? Adam öyle demiş. Ne malum doğru söylediği? İnanmak istediğinize inanıyorsunuz, onu da kesin genel geçer bilgi gibi burada satmaya çalışıyorsunuz. Ama kimse yemiyor tabi.
İnanmak istediğiniz şeyin de kadınların deccal gibi davranması olması da ayrı üzücü tabi. İnsan kendi cinsini niye böyle görmek ister ki?
Ciddi ciddi yazıp kendinizi yormayın ya. Bazı fikirlerle sadece dalga geçilir.

Erkekler çok büyük çoğunlukla kadınları zorla hamile bırakmaya çalışmaz. Bunun istenmeyen sonuçlar doğurduğunu bilir. Eğer hamilelik olduysa, kadın istediği için oldu
Hııı tabi tabi.
Kızlar kusura bakmayın açık açık yazacağım. Bazı "erkekler" şeyinin keyfinden geçemediği için o kondomu takmıyorlar. Neymiş keyifleri azalıyormuşmuş. Ondan ötürü oluyor çoğu gebelik bu bir.
Bunlar kondom takmadığı için kadın vücuduna ekstra hormon içeren haplar yüklemek zorunda kalıyor. O ilaçlar her insana aynı etkiyi yapmıyor. Bazı kadınlarda ciddi yan etkileri oluyor. Ayrıca belli bir yaş üstüne önerilmiyor, yanlış hatırlamıyorsam bazı hastalıkları olan veya riski olan kadınlara da önerilmiyor.
Oysa gayet basit olan kondomu doğru kullansa bu adamlar, hiç bu toplara girilmeyecek. Ama kadının bedeni kimin umurunda? İlacı da kadın kullansın, istenmeyen gebelik oluşunca operasyon geçirecek olan da kadın. Ama bunca şeye rağmen "normal" doğum ve sezaryen konusunda da en çok konuşan "erkekler". Artık nasıl oluyorsa...

Evde çok mu baskı yapıyorsunuz? Karşınıza alın güzelce eleştirmeden durumu izah edin. Çünkü o yaşlarda sırf gezmek, para için evliliği düşünen kızlar çok oluyor ve ne yazık ki mantıklı düşünemiyorlar. Ergenlik yılları herkes için aynı geçmiyor. Ben de 17 yaşındayken aklım bir karış havadaydı, çok mantıksız düşüncelerim vardı. Ama beni doğruya yönlendiren iyi bir ailem olduğu için hata yapmadım.
Bu yaşta evlenmesinin doğru olmadığına, evlilikten daha önemli ve önce okuması ve meslek sahibi olması gerektiğini vs anlatın.
Gece illa ki dışarıya çıkıp gezmek istiyorsa. Belli bir saat sınırı koyun. Zamanla kişiliği olgunlaştıkça öyle mantıksız düşünceleri olmayacaktır zaten.

Hııı tabi tabi.
Kızlar kusura bakmayın açık açık yazacağım. Bazı "erkekler" şeyinin keyfinden geçemediği için o kondomu takmıyorlar. Neymiş keyifleri azalıyormuşmuş. Ondan ötürü oluyor çoğu gebelik bu bir.
Bunlar kondom takmadığı için kadın vücuduna ekstra hormon içeren haplar yüklemek zorunda kalıyor. O ilaçlar her insana aynı etkiyi yapmıyor. Bazı kadınlarda ciddi yan etkileri oluyor. Ayrıca belli bir yaş üstüne önerilmiyor, yanlış hatırlamıyorsam bazı hastalıkları olan veya riski olan kadınlara da önerilmiyor.
Oysa gayet basit olan kondomu doğru kullansa bu adamlar, hiç bu toplara girilmeyecek. Ama kadının bedeni kimin umurunda? İlacı da kadın kullansın, istenmeyen gebelik oluşunca operasyon geçirecek olan da kadın. Ama bunca şeye rağmen "normal" doğum ve sezaryen konusunda da en çok konuşan "erkekler". Artık nasıl oluyorsa...
Benim arkadaşım evlendi hem kondoma hem doğum kontrol hapına rağmen yine de hamile kaldı. Bu kadar korunmaya rağmen hamile kalmak mümkün müdür sizce? ben de konu açılmışken bu soruyu merak ettim

Benim arkadaşım evlendi hem kondoma hem doğum kontrol hapına rağmen yine de hamile kaldı. Bu kadar korunmaya rağmen hamile kalmak mümkün müdür sizce? ben de konu açılmışken bu soruyu merak ettim
Valla kadın doğumcu değilim ama burada takıla takıla biraz veri oluştu elimde. :KK53:
Kondom yanlış zamanda takılmış olabilir.
Bazı ilaçlar, bitki çayları hapların etkisini zayıflatabiliyormuş.

İlacı saati saatine kullanmıyorsa koruyuculuğu azalır,yanında belli antibiyotikleri kullanmışsa koruyuculuğu azalır. Kondom da doğru kullanılmamışsa ya da yırtılmışsa koruyuculuğu azalır. Düşük bir ihtimal ama evet olabilir.

Üffff sanki bana Elon Musk bu adamlar da. :KK53:
Kim ne yapsın bu adamların spermlerini ya? Herkes de kendini özel hissetme peşinde. Kadınlar da sıraya girmişti zaten 30k maaşlı ıssız adam tripli heriflerin çocuklarını doğurmak için.
Bunu deyince linç yiyorum ama burada ortalama bir kadının çevresindeki erkeklerin çapı belli yani. Hayırdır Forbes dergisinin zenginler listesindeki tiplerle mi görüşüyorsunuz nedir?
Ay yok ne linci, zaten zengin herif de kendine gelen kadının çapını az buçuk bilir, kimse salak değil sonuçta, bi zahmet dokanmasın öyle kadına. Sevişip sevişip sonra vay efendim niye böyle.

Çok bulanık bir tarif ama bu; sizin özgürlük anlayışınız, saçma sapan tanımınız nedir? Size saçmadır mesela ama bir başkasına göre tam da yerinde yapılmış bir şeydir filan. Siz kendinizi referans alarak genelleyip her kadına problemli diyorsunuz kanısına rahatlıkla varılır şu yorumlarınızdan.
Evlilik dışı bebek yapmak özgûrlük işte nesini anlamıyorsun :KK53:

Hııı tabi tabi.
Erkeğe kondom taktırmak kadının vazifesidir. Hele ki evli değilsen, kondom istediğini söylediğinde mutlaka takarlar. Eğer takmazsa ilişkiyi reddedersin. Eğer kocansa takmayı reddedebilir ama değilse edemez. Takmak zorunda veya tecavüz etmeyi göze alsın çünkü kondomsuz kabul etmiyorum. Bu kadar basit

Erkeğe kondom taktırmak kadının vazifesidir. Hele ki evli değilsen, kondom istediğini söylediğinde mutlaka takarlar. Eğer takmazsa ilişkiyi reddedersin. Eğer kocansa takmayı reddedebilir ama değilse edemez. Takmak zorunda veya tecavüz etmeyi göze alsın çünkü kondomsuz kabul etmiyorum. Bu kadar basit
Siz kafayı yemişsiniz Allah şifa versin.

Kadınların yaşı ilerleyince panikleyip erkek standartlarını oldukça düşürüyorlar. Hamile kalmak için 3-5 senem kaldı falan. Bu şekilde davranıyor. Şimdi muhtemelen bana yine kişisel olarak sataşırsınız o yüzden peşinen söyleyim. Ben böyle yapmadım ve yapmam ama kadınların ciddi bir miktarı bu kafa yapısındadır
Türkiye'de genellikle evleniyorlar o kadınlar kör topal demeden, evlilik dışı çocuk doğuracak popo kimde var burda? Avrupalı kadın da çocuğa kendi bakacağını bilip hamile kalıyor, erkekten bişey beklemiyorlar. Kimse kimseyi kandırmıyor spermlerini falan çalmıyor yani. Kanan biri varsa o da sizsiniz, şu prezervatifimi aldı şeyine soktu, kendi de itiraf ettti zaten yalanına çocuk olsa inanmaz şu zamanda.

Ay yok ne linci, zaten zengin herif de kendine gelen kadının çapını az buçuk bilir, kimse salak değil sonuçta, bi zahmet dokanmasın öyle kadına. Sevişip sevişip sonra vay efendim niye böyle.
Katibim yani çocuk doğurmak için çırpınan bekar kadınlar yok hiç çevremde. Evli barklı insanlar bile itinayla düşünerek planlayarak yapıyor çoğunlukla artık.
Şimdi sen inanıyor musun 30'u geçmiş bekar kadınların sperm çalıp hamile kalacağına? :KK53:
Drake diye bir şarkıcı var, adam ünlü ve zengin. Onun başına kondom olayı gelmiş. Ama adam milyon dolarlık serveti olan birisi. Ünlü, başarılı da birisi. Her erkek aynı ayarda mı yani?

Erkeklerin şiddete meğilli olması, kadınları otomatikman melek yapmıyor. Erkek tabiatı neyse onu yaşıyor. Niye anneler kızlarını bunlardan birine karı olsun diye yetiştiriyor?

Erkeklerin tabiatı cart curt diyip erkeklerin suç işlerken alacağı bütün sorumluluklardan kurtarıyorsunuz bu cümlerinizle. Bu durumda kız çocuklarının düşmanı anneleri veya diğer kadınlar olmuyor maalesef sizin gibi 'erkeklerin tabiatı böyle ne yapalım' diyen kişiler olmuş oluyor.

X