Haha gercekten cok komiksiniz siz tam olarak kardesimle konusmamin tum detaylaeini burda yazmadim ana pronlemi yazdim. Elbette ona yaninda oldugnu kendisine zaman vermesi gerektigni söyledim ve uzulmememesini. Sandigniz gibi kati biti degilim. Birda beni anlayan tek tuk insanlar oldu Onlar ne demek istedigmi anladilar. Size daha fazlada aciklamad bulunmicam neticede beni tanimiyorsuniz kenfi kenfinize modern cool oldugnuzu saniyorsunuzİki cümlenizden biri baskıcı değiliz baskıcı değiliz. Gayet de baskıcısınız, aba altından sopa gösteriyorsunuz. En yakın zamanda bir uzmandan randevu al, konuş anlat içindekileri, ablan olarak her zaman yanımdayım, seni olduğun gibi seviyorum ben diyeceğinize git dua et dine yönel diyorsunuz. Keşke size hiç söylemeseydi. Dinle duayla hastalık iyileştiriliyor mu da cinsel yönelim değiştirilsin. Düşüp bir yerinizi kırınca dua mı ediyorsunuz iyileşmek için, yoksa doktora hastaneye mi koşuyorsunuz? Fiziksel hastalıklar niye vesvese olmuyor? Psikolog daha beter yapar deme hakkını haddini nasıl buluyorsunuz kendinizde? Eğitiminiz yetkinliğiniz uzmanlığınız diplomanız mı var? Bırakın da her işi uzmanı yapsın.
25 yaşında adamın kafası karışık değildir, sadece nasıl kabul göreceği endişesini yaşıyor. İki kızım var isterse en marjinali onlar olsun bağrıma basarım. Çocuğumun mutluluğu her şeyden önemli.
Kardeşiniz keşke sizle değil de bir uzmanla görüşseydi. Orada görüşmesine gerek yok sonuçta mis gibi uzmanlarımız var online destek olan.Annem baskici degildi aksine yaninda oldu hep. Bende baskici degilim. Dedigin gibi yurtdusinda yasiyoruz orda buyuduk burda pskologlar olaulara cok farkli bakiyor yanlis yönlendirmelerinden cekiniyorum
Anlamiyorsunuz burda konuda belki paniklemis bir izlenim verdim ama haliyle uzuldum ve sasirdim. Onu iticek kiricak biseyler söylemrfim aksine yumusak sekilde yaklastim. Sonrada cok tskr etti yaninda olsugm icin. Iyi bi terapist arastiricam online olsada farketmdzKardeşiniz keşke sizle değil de bir uzmanla görüşseydi. Orada görüşmesine gerek yok sonuçta mis gibi uzmanlarımız var online destek olan.
Siz de baskıcı değilim diyorsunuz da, bana bile okurken gerilim verdiniz. Bu arada hayatınızda hiç duydunuz mu eşcinselliğin duayla geçtiğini. İşte siz çocuğu bu yanlış bilgileriniz ve paniğinizle iyice dağıttınız bence.
Şu yorumdan devamını okuyamam. Bakın tesettürlü, dininin tamamen ne söylediğini çok iyi bilen bi kadınım. Dinim adına bunun yanlış olduğunu bilmem kız kardeşim gelip bana kızlardan hoşlanıyorum galiba dese dinimizce yanlış namaz kız dua et kalbini ferah tut diye öğüt vermem. Sorunda aslında bu. Yanlış olduğunu düşünüyor. Çünkü öyle düşünülen bi çevrede büyümüş bunun annesi ablası yok sadece çevresi buymuş. Yanlış olduğunu düşündüğü için kendini kabul edemiyor. Evet ben dininde yeri olmadığını biliyorum eyvallah bende hetero bi kadınım sonuçta bu duygunun nasıl geliştiğini de anlayamıyorum ama o insan ne hissettiğini anlıyor. Siz hiçbir tavsiye vermeyin en iyisi. Çünkü bu şekilde bi tavırla ay kardeşim gay ya da biseksüel diye karalar bağlarsanız vay o kardeşin haline. Adam bunalımda çünkü duygulsrının yanlış olduğunu düşünüyor. Halbuki bu sonradan oluşan bişey değil o böyle doğmuş. Ama bastırıldığı için farkedememiş. Ne yani sırf siz korkuyorsunuz üzülüyorsunuz etraf syıplıyor diye hayatı boyunca bunalımlardan depresyonlara mı koşsun bu adam? Paravan evlilik mi yapsın sırf duygularını bastırıyor diye? He biseksüeldir bi kadına aşık olur ve evlenmeye karar verir bu başka ama eşcinsel bi insanı baskılayıp olmadığı cinsel kimliğe bürüyerek hayatını karartmssına sebep olmayın. Bir haftada önüme 3 tane eşimin gay biseksüel olduğunu öğrendim şeklinde konular düştü. Gelecekte bi kadın onların yerine mi geçsin? Siz ona sadece psikolojik destek almasını, kendisini bulma yolculuğunda en iyi yardımı ordan alması gerektiğini söyleyin. Bu kadar. Sadece bunu yapın.Gercekten öyle baskici bi aile degiliz annem Hic degil ben ise Hic degilim sadece dinen yaoabildugmiz kadar görevlerimizi yspmaya calisiyoruz ama baba figurunun olmamasi belki onu bu duruma ittigni söyledi iste yillardir utanc duydugnu dislanicagni fln dusundugnu vs ve aslinda yanlis oldugnun kendide faekinda..
Anneme asla anlatmami söyledi söylemicem cok uzulur ama benim icinde ayri bi yuk… nasil ne yspicam Hic bilmiyorum
Evet tek tük anlayan olması gayet normal. Niye çoğunluk değil diye düşündünüz mü? Ben cool değilim anneyim. Bir çocuğun kendini en güvende hissettiği yer evi ailesidir. Arkasında sapasağlam duran aile bireyleri varsa, attığı her adımda destek olunacağını biliyorsa, hep sevileceğini hissediyorsa bu çocuğu kolay kolay kimse yıkamaz. Altyapısı sağlam çünkü. Derdi sorunu olursa, yanlış veya hata yaparsa bilir ki ailesinden yardım destek alarak çözebilir kurtulabilir. Ne kardeşime ne de çocuklarıma kendi isteğimi arzumu diretme lüksüm olamaz. Herkes kendi hayatını yaşayacak. İki çocuğumda da ergenlik problemleri için yardım aldım danıştım. Yanlış bir şey yapmak istemedim çünkü ben sadece besleyip büyütüp sağlıklı güvende tutabilirim. Doktor değilim psikolog pedagog değilim. Çocuğumu tanıyorum ama psikolojik sorununu çözebilecek yetkinlikte olmayabilirim.Haha gercekten cok komiksiniz siz tam olarak kardesimle konusmamin tum detaylaeini burda yazmadim ana pronlemi yazdim. Elbette ona yaninda oldugnu kendisine zaman vermesi gerektigni söyledim ve uzulmememesini. Sandigniz gibi kati biti degilim. Birda beni anlayan tek tuk insanlar oldu Onlar ne demek istedigmi anladilar. Size daha fazlada aciklamad bulunmicam neticede beni tanimiyorsuniz kenfi kenfinize modern cool oldugnuzu saniyorsunuz
Bu arada dinimiz diye bir şey yoktur din bireyseldirTesekur ederim öyle yapmaya calisiyorum fazla baski yapmadan ama dinimizce bunun yerini zaten biliyoruz oda biliyor ve istemiyor. Aklinin şaşırmaması için ne yapabilirim kafasi cok cok karisik ve emin degil Hic biseyden
İnsan avrupa ülkesinde yaşasın da böyle cahil olsun bu bile bir emek çaba ister valla helal olsunBiz Normalde badka bi Avrupa ulkesinde yasiyoruz ve birda o tarz seyler cok normal. Kardesimde suan vaska bi Avrupa ulkesinde. Pskologa giderse daha kötu yöneltirler diye endise ediyorum… kendide dua vs o tarz seylete adim attigni söyledi
Sonrası klasik konu kocam ben yaklaşmadan yaklaşmıyor 2-3 ayda bir oluyor hayır paravan evlilik değil asla olamaz vs vsKoca adama baskı yapa yapa gizli gay yapacaklar. Sonra saftoş bi kızla evlendirip başını yakacaklar.
o ilk cemre tanesi düşmüş maalesefKendisi söyledi yüzde yüz gay hissetmedigni kizlarida begenip hoslandigni ve bu erkek durumununda ona yanlis geldigni icten ice kendisiyle savasiyor
Aslında çok küçük bir araştırma ile bile bulabilirsiniz ,gayet açık yaziyor çünküDinde yasak olduğu hangi ayette geçiyor? Sakın bana Lût Kavmi demeyin. O kavmin helak olma nedeni ensest ilişki yaşanması, fuhuş ve şehre gelen kim varsa cinsiyet ayırmadan tecavüz edilmesiydi. Yani ana tema "tecavüz" idi, eşcinsellik değil. Kendi kişisel düşüncemden bağımsız yazıyorum bunu, kaynakları okuyup, araştırarak.